tips & tricks .

Hej mina kärisar!
Jag tänkte dela med mig lite utav de tips och tricks jag vet, både "onödiga" och "nödiga". Det är inte tips som gör en stor förändring, men det är inte heller tips som är så jobbiga att ställa om till, så why not?

  • Att äta mycket frukt gör att kroppens naturliga försvar mot fetma ökar.


  • Kroppen saktar ner förbränningen när man sover, för att kroppen ska veta att man har "vaknat till" behöver man äta något. Det är därför det är så viktigt att äta frukost... Ingen frukost = ingen vanlig förbränning.
  • Sitt ner när du äter, då lägger kroppen energin på att ta hand om det du stoppar i dig. Står du istället upp så lägger kroppen energin för att hålla dig ståendes.


  • Att dricka mycket vatten vet nog vi alla att det är bra, men det är fortfarande sjukt många som dricker för lite vatten än vad som är rekomenderat. Kroppen säger inte ifrån när den är törstig, utan när vi känner oss törstiga är kroppen uttorkad. Det är därför viktigt att dricka så att kroppen inte torkar ut. Vår kropp har samma signal för ett litet behov av vätska som för hunger, så när vi känner oss lite hungriga/sugna ibland så är det bara vatten som behövs. Och vi vill väl inte äta i onödan?


  • När man är ute och joggar/går en powerwork kan man rusha i 30sek var femte minut. Då lurar man kroppen så att den inte riktigt förstår om man springer eller bara joggar... Den börjar då förbränna mer som vid en löptur än som en lätt jogging.


  • Salt binder vatten och blir till fett. Ett minskat intag utav salt är bra för i princip hela vår kropp och om vi undviker saltet så mycket som möjligt kan vattnet vi dricker lugnt passera vårt system utan att bli till vad vi inte vill ha.


  • Mejeriprodukter och framförallt yoghurt hjälper oss att hålla vikten så att vi inte går upp mer.

  • Några livsmedel som ökar ämnesomsättningen och förbränningen är:
    Kanel
    Citron
    Chili
    Starka kryddor
    Cayennepeppar
    Kronärtskocka
    Senap
    Koffein

Keep up the good work!
V

Kommentarer
Postat av: ana

SUPERTIPS! ^^ Taaaack!

Sv: Hmm ja jag förstår, men snälla va försiktig! ;)

2011-08-20 @ 21:31:23
URL: http://mywaytoselfcontrol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0