god morgon alla fina .

Nu ska jag gå in på nästa jobb. Har precis ätit en kanelbulle ch kaffe. Va mycket slit på jobbet imorse så det förtjänar jag ;) min chef berättade att vi måste göra en skaderapport på min brännskada och att det inte kommer försvinna! Jag vägrar tro på det!!!! Vi hörs lite senare (idag fortsättningsvis ska jag vara nyttig) det hoppas jag att ni är med. onödigt inlägg men men ;) Puss & kram V

Kommentarer
Postat av: any day now

Hej gumsan!

Älskar dina inspirationsbilder, men var har min motivation tagit vägen?!!! Jag VILL VILL VILL bli smal NU NU NU!!! Jag vet att det skulle gå ganska fort om jag bara fokuserade, men det går liksom inte, har fan ingen lust + att det någonstans känns omöjligt, tankar som: kan jag verkligen... dyker upp förstår du? Tips tack!!!



Kan ni inte komma innan den 26:e? Prata med mamma och gör upp en plan, för de vill också komma i sept.



Puss på dig!!!

2011-09-01 @ 13:00:06
Postat av: any day now

Har satt upp ett mål nu.



Idag börjar jag mitt Biggest Loser BOOT CAMP!



Jag har en dvd med Bob där det finns 3 program och man kör varje program i 2 veckor, dvs, jag kommer köra varje dag i 6 veckor totalt, givetvis med vilodagar. Passen är ca 30 minuter men man kör såkallad crosstraining där man jobbar med flera muskelgrupper samtidigt. Träningen är supereffektiv och tar ingen tid alls! Jag kommer skriva här till dig varje dag när jag tränat för at peppa mig själv!



Pusha mig gärna!



Puss!

2011-09-01 @ 13:32:58
Postat av: Little J

Oj, hoppas att det försvinner! Det borde göra det så länge det inte blir ett öppet sår eller så?

2011-09-01 @ 19:19:44
URL: http://minimalistic.blogg.se/
Postat av: V

Sv Any day now:



Det låter ju superkul! Jag ska börja använda mitt gymkort på sportlife nu, har redan bokat in bodyattack på måndag och bodypump på tisdag wooho! Ang resan så är det enda datumet Andreas kan åka iväg under! :'( ska prata med mormor. Men när jag kommer och hälsar på ska du och jag ta en timmes lång motto promenad VARJE dag! :D



Kolla på youtube, där finns en kanal jag länkade om igår (?) som heter annawillpower och hon har lagt upp avsnitt ifrån tp supersize vs superskinny och sånt, så kolla runt där! :)



Att höra av dig varje dag låter jättebra verkligen :) denna veckan jobbar jag som en idiot verkligen typ 05.30-21 varje dag men nästa dka jag träna mera! Nu sitter jag på spårvagnen hm och har råkat hets-shoppa för någon tusing (ingenting värt typ) och sla dumpa av dry och ta en 30min pw när jag kommer hem! Skööönt nu på svala kvällarna med :)



Puss puss! Glöm inte charliejames75 eller ca hon hette!!!

2011-09-01 @ 19:27:48
URL: http://Http://Vwillmakeit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0