god natt .

Nu säger jag god natt ifrån mobilen för att datorn redan är avstängd. Det blev mitt v-pass på wii ikväll ändå följt utav lite Daim och 1dl jordgubbskräm. inget hets. Bara kontrollerat "jag tar en bit". New to me, but boy it feels great! :) Jag är nöjd med dagen, mycket nöjd och nu ska jag krypa ner i sängen med min pojke och mysa till det mysiga ljudet av höstrusk utanför fönstrena. Dröm fina drömmar! V

Kommentarer
Postat av: any day now

Hej gumman!



Kom tillbaka från Rhodos natten till tisdag och har under Rhodostrippen åkt på en REJÄL förkylning!!! Sov till 12.30 igår och satt sen i soffan hela dagen och mådde skit. Mår fortfarande brutalt dåligt. Väldigt tråkigt med tanke på att jag kommit igång så bra med träningen, men men, sätter igång igen när jag är frisk.



Sluta nojja så mycket över vågen, ha den bara som en riktlinje, den säger ju inte allt, som ex hur mycket vatten du har i kroppen osv. Vattnet spökar jättemycket i våra kroppar, sen ett tips som många bodybuilders gör, de väger sig bara på morgonen efter ett toalettbesök. Testa själv, väg före och efter. Sen måste jag säga V, att det du äter innehåller väldigt mycket konstgjort socker som inte gör annat än att trigga sockerbehovet med cravings till följd! Försök att vänja dig av vid socker istället för att krympa magsäcken, kroppen behöver "RIKTIG" mat för att förbränna, inte små portioner med låtsassocker!!! Du stoppar faktiskt kroppens egna fettförbränning med den kosten du har.



Testa en matdag som denna:

Frukost: En skål yoghurt med bär/frukt och mandlar, ett kokt ägg och kaffe/te (skippa suketterna)

Mellanmål: en avocado

Lunch: valfritt protein med sallad.

Mellanmål: valfri keso, kan ätas med frukt om du vill

Middag: matig sallad ex kyckligsallad med feta.

Om du vill ha något litet som kvällssnack kan du ta en näve rostade solrosfrön och ett par bitar mörk choklad.



Om du äter ungefär såhär under dagen kommer du inte ha lika stort sockerbehov, jag lovar, been there done that!!!



Love you, puss puss!!!

Ps. Köp tidningen Wellness från Aftonbladet,står mycket bra där!

2011-09-07 @ 09:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0