kvällste .

Hej!
Nu har jag köpt en kycklingsallad på I Love Pizza och kollat på Big Brother. Nu blir det plugg igen och jag fick precis reda på att jag ska börja tidigare på fredag - vilket innebär att jag måste skicka in tentan imorgon kväll för att den inte ska bli försenad och att jag ska få lite sömn så jag orkar med fredagen på jobbet! :/ ÅNGEST
Så idag ska jag sitta tills jag somnar på datorn och sedan sitta hela dagen imorgon! :)
Nu ska jag göra mig en kopp te och pluggipluggiplugga.

Hur går det för er?
V

mitt-i-veckan-thinspo .

Plugget flöt på, det ringde, jag kan inte plugga mera .
V

jag kan varken plugga eller äta .

Jag försöker äta lite yoghurt med osötad müsli nu, men det går inte för jag har typ pyttelite bedövning i tänderna på ena sidan så jag kan inte tugga för det känns helt wierd och det går inte att tugga på ena sidan bara :/
Och plugget går bajs... har tagit en långdusch precis och nu sitter jag och äter. Det går verkligen inte, är varken motiverad, intresserad eller pluggsugen. Jag förstår inte ens frågorna - hur ska jag då kunna svara på dom?! :(
V

ett lyckat tandläkarbesök .

Jag tror att min tandläkare var på bra humör idag för hon var glad och sa inte spydiga saker till mig! Jag borrade ett pyttehål idag och det tog max 20min inklusive lägga bedövning, vänta på att den skulle verka och fylla tanden. Det va jätteskönt och jag har inte lagat ett hål på flera flera år nu så den "smärtan" kunde jag stå ut med. :)
Det är helt fantastiskt väder ute idag! Jag tänkte sätta mig med pojkvännens laptop på innergården, men där var det ingen sol (husen är så höga) och jag vågar inte ta med den längre än så :P Den har nämligen matt skärm så att man kan sitta i solen utan att bara se sig själv på skärmen - hur bra som helst! :)
Imorse kl 12 när jag vaknade åt jag en kiwi och nu när jag har borrat 12.20-12.40 så kanske jag inte får äta på en timme... de sa inget och jag vet inte om jag vågar äta något nu på en timme! Får väl vänta en stund och plugga tills jag kan bege mig ut i det härliga vädret och plugga där med en stor kopp te.
Nu blir det plugg för hela slanten så att jag slipper ha dödsångest på fredag morgon... igen.
V

andra dagen avklarad .

Jag mår så sjukt illa!!! Jag har precis ätit kyckling med gammal bearnaisesås och tsatisiki. Till det drack jag ett stort glas lättmjölk. Jag gillar verkligen mjölk, men jag blir svullen, får lite ont i magen och mår illa utav det så det är synd!
Seminariet gick bra och nu har jag pluggat lite på min deltenta tills på fredag. Men jag fick en ny tenta idag så det är sjukt bajs.
'
Idag har jag ätit:
Frukost: Lätt vaniljyoghurt med osötad müsli
Lunch: Tonfisksallad
Mellanmål: Mandlar och tranbär
Middag: Grillad kyckling med tsatsiki, bearnaisesås och ett glas mjölk.
'
Jag kanske äter något mer sen gottigt ikväll om jag mår bättre men det är väl bara bra om jag inte har lust och får massa onödiga natt-cravings! :D
Denna bilden får mig att må riiktigt illa!
Det känns som att spyan är nära asså! Tänk då att mixa den som det blir i magen. URK!
Natti darlings!
V

seminarium avklarat .

ÅH va skönt det känns att ha detta ur världen och nästa fredag kväll har jag även den första delkursen avklarad JIPPIE! :D
Nu blir det hem och plugga + skriva min hemtenta! :( Vi hörs ikväll! <3
V

första dagen avklarad .

Hej Fina Ni!

Idag har jag en tvätt-och pluggdag. Och så har jag en lång lista över saker jag måste göra som ska bli gjorda idag! SKÖNT! )
'
Gårdagen gick jättebra och jag lyckades hålla mig till GI. Det var nyttiga saker jag åt, men frukosten blev nog väldigt mycket kalorier... räknade inte.
'
Frukost: Lätt vaniljyoghurt med hasselnötter, sötmandlar, valnötter, katrinplommon, tranbär & osötad müsli
Mellanmål: Några nötter
Lunch: En laxfilé med pesto och fetaost med en bit ungsbakad fetaost
Middag: Tonfisksallad
Kvällsmys: En ask färska jordgubbar (ca 10st)
'
'
Ikväll har jag seminarium (muntligt prov typ) och jag var i skolan igår med min redovisningsgrupp på 14 personer och det är bara tre som ska prata under redovisningen så jag slipper noja över att lyckas bra på den med! :)
'
Nu ska jag börja på min hemtenta som ska vara inlämnad på fredag - FETÅNGEST!!!
Jag tror aldrig att jag har haft så här mycket i skolan och att göra.. det är helt galet verkligen! :(
Jag blev klar med en tenta igår som jag skickade in, har en tills på fredag, har seminarium idag och idag ska jag få en ny tenta också som ska vara inne nästa fredag. :( Bajs.








Jag kör på med GI-metoden även idag och min vikt idag var 55,7kg så det var under 56 iafl vilket känns skönt!
Nu bär det av mot 52 kilogram! :D
V

what keeps me going .

V

det blir av .

God morgon!
Min dygnsrytm är verkligen helt fucked up just nu! :/ Imorgon har jag seminarium (muntligt prov) igen så jag ska träffa min redovisningsgrupp ikväll oc planera det sista. Innan dess ska jag gå ut på promenad nu fastän det snöar ute! Sedan blir det lunch och plugg-fika i staden så det känns skönt. Ikväll ska jag sova tidigt! :)
Jag lyssnar sönder på Sia - The Fight nu och den påminner såå mycket om någon låt jag lyssnade sönder på det ljuva 90-talet. Heeelp! Vilken är det?!

Nu ska jag alltså gå ut och sedan hörs vi från mobilen... Det är ju min första GI-dag idag och det känns helt sjukt bra faktiskt. Är varken sugen på ris, bröd, pasta eller potatis. Faktiskt inte godis eller så heller!
Ciaoo Darlings!
V

morgonpromenad .

Hej!
Klockan är nu 02.47 och jag sitter och kollar på BB och bara väääntar på att bli trött och sova!
Inlägget är tidsinställt för att sätta lite press på mig själv! :)
Så: Nu är jag ute på en morgonpromenad om det inte regnar eller snöar och det kommer kännas jätteskönt efteråT! :)
NI SOM INTE ÄR I SKOLA/PÅ JOBB NU BORDE OCKSÅ GÅ UT PÅ EN LITEN PROMENAD! :D
V

nu kör vi .

God kväll mina kära vänner!

Nu sitter jag och äter lax och kollar på Big Brother (pinsamt nog har jag & pojken köpt 24-7).
Imorgon börjar jag om på nytt (igen för hundrafemtionde gången). Jag ska då köra de tre första dagarna med GI och sedan bara äta godis & onyttigt fredag & lördag. :)
Och så ska jag försöka träna denna veckan också... så mycket som möjligt, men framförallt vardagsmotion!  :)
Denna veckan har jag det också väldigt tufft... att gå i skolan var så mycket jobbigare än jag någonsin trott. Men det är bara att kämpa på! :)
Vi hörs igen imorgon, nu ska jag bli duktig på att uppdatera! <3
Lots Of Love
V

vi hörs ikväll .

:) jag har total-inte-brytt-mig nu i typ tre veckor. Jag ser definitivt en negativ skillnad på min kropp men jag hade tappat motivationen helt verkligen. :/ den är inte direkt tillbaka än, men imorgon sätter jag igång igen. :D det ska bli sååå skönt!

Jag vet ju att jag kan gå ner i vikt snabbt och hälsosamt, så det ska jag köra på nu. Nu är det ju verkligen i sista läget att köra igång inför beach 2012! Jag får se imorgon hur mycket jag har gått upp... Jag vill antagligen inte veta men... Jo det måste jag! :)


Hörs sen!
Oh god vad jag har saknat detta! <3
v


jag lever .

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat eller svarat på era kommentarer. Gör de snart, men jag har haft jättefullt upp nu i 10 dagar och fram till fredag... har ett litet uppehåll tills dess & då blir det hårda tag, dessutom har jag gått upp och min motivation är i rymden nu typ! :(
Hoppas det går bra för er underbara ni! :)
Vi hörs snart igen <3
V


chipsss .

Nu kom jag precis hem från jobbet... har ätit KONSTANT hela dagen och är ändå hungrig :S nu äter jag chips... det är väl vad min kropp vill typ - idiotiskt! :(



Bra jobbat.

Nu är det helg och nästa vecka ska jag vara riktigt nyttig! :D

V


träningsthinspo .

Visst blir man peppad av bilder på smala människor, men hur peppad blir man inte av att se att de faktiskt tränar?! Jag blir iafl sjukt taggad på att börja träna när jag ser detta! :)







V


älskade älskade te .





V


femtiofyrakommafyra .

Uppgång svar JA. Jag hade en konstig dag igår. Jag åt en stor baguette till lunch, en stor skål pasta när jag kom hem och avslutade med några ostbågar. Det var inget hets - bara typ kontrollerbart sug :s wierd!

(Idag började jag dagen med två rostade mackor - en med messmör och en med ost fast det är hemligt)

Nu ska jag fixa i ordning ovh styka min skjorta och sedan tänkte jag försöka promenera till jobbet idag... vet inte hur halt/kallt det är, men man kan ju alltid försöka en bit :D Ikväll slutar jag 21.30 och då kommer pappa hem ifrån Lyon! <3



Vi hörs sen!
V


pasta pasta pasta .

Hej! Nu har jag äntligen slutat! Sitter och dricker mjölk och äter en stor skål snabbmackaroner med soya & majs. Såå gott men jag brukar ha citron i också.

Jag är idag inne på min sjunde dag som sockerfri minus en liten bit kladdkaka jag åt i lördags. :)

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera! :( skärpning snart, jag jobbar till söndag och efter det kommer jag bli bättre!

V


back to basics .

Hej!

Nu har jag lunch och äter en stor fullkornsbaguette med västkustsallad... Sjukt gott! Idag slutar jag kl 15, så det blir en kort dag idag på jobbet och sedan har jag mitt första seminarium (typ muntligt prov) ikväll. Jag har varit så sjuk & distraherad att jag inte hunnit läsa mer än 4 sidor av typ 60!!! Bajs!

Igår åt jag:
En liten skål vaniljyoghurt och dinkelflingor
Ett kycklingspett med jordnötssås
Ca 1.5dl fiskgratäng, lite rivna morötter & några bitar broccoli
En banan
En kopp te

Min pojkvän hade köpt hem en Marabou saltlakrits men jag smakade inte ens en liten smula!!! :D

V


sugen på nyttigt .


Nu när jag är bautamegasjuk och har mitt första seminarium imorgon på universitetet har jag absolut ingen aptit fastän jag har ätit och ändå är hungrig. Jag är sugen på fräscht & nyttigt.






V


femtiotrekommaåtta .

Wow! Shit va glad jag är... Min målvikt är ju 52kg så det är inte långt kvar nu!

Nu gäller det att jag inte tappar det bara. Är megasjuk och hemma från jobbet idag tom. Jag åt igår frukost, lunch och middag men ändå är jag jättehungrig nu och mår illa. Vet unte om det är illamående från att jag kommer bli mer än förkyld eller för att jag inre har ätit på över 12h.

Bilden är faktiskt orättvis... Jag ser både kortare, blekare & tjockare ut :p men men den visar iafl att mina lår inte går ihop längre. Det är väl en cm emellan och 1cm på kroppen brukar betyda 1kg på vågen. Så nu bär det av två kilo neråt så hoppas jag på att bli nöjd.

:)
V


lördag : klockan blev fyra när benen försvann .

Hade glömt trycka påe publicera så här kommer lördagens inlägg!

Igår tror jag faktiskt att jag gick minus. Jag promenerade hem i 30min snabbt och så stog jag upp och gick omkring från kl 09-04. igår åt jag en ca 1.5dl lätt vaniljyoghurt, en kycklingsallad m currysås, 1/3 nutrilett brownie och kanske 2-3dl chilinötter. Så jag är nöjd!

Nu har jag slutat jobbet och är på väg hem. Ska sova eftersom jag fick typ 3h sömn inatt. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Blir 25årsfest ikväll iafl men jag ska inte dricka och så funderar jag på att ha en gi-dag idag med... Kanske blir svårt eftersom jag inte vet vad det bjuds på ikväll och att jag inte vill förbjuda mig för mycket. Jag känner mig själv och det brukar resultera i megahets :p

Jag ska iafl försöka avstå från kolhydraterna och INGET godis! Chips etc kaanske men inget godis! :) det får jag vänta med tills 30 februari.

V


i wanna hurt you just to hear you screaming my name .

V

nykter utekväll .

Ikväll är jag ute med À och några vänner och fy va tråkigt jag har!!!! Är nykter och har stått upp sen kl 09 idag ned undantag för Max 30min!!!!

Nu vill jag bara sova! Börjar kl 9 imorgon bitti och måste få sömn.

V


fridaythinspiration .

V

fredag .

Idag blir det GI.
& Jag ska klara det!
V

jobb jobb jobb .

Nu är jag på jobbet... har 10,5h på schemat idag... Lite småjobbigt på en fredag!
Hur mår ni? Går det bra för er?
V

stolt .

Jag är jättestolt över mig själv!
Förut när jag var i köket i min & A's lägenhet stod godisskåpets dörr öppen och jag var såååå nära på att ta något utav allt det goda skåpet fylldes utav. Jag stod där rätt länge faktiskt och funderade på vad jag skulle ta men så började jag bråka med min hjärna och bara Bestämde mig att jag inte skulle ta något- så jag stängde dörren, släckte kökslampan och gick därifrån. Just as simple as that.

Allt jag behövde göra var att vinna över mig själv och inte ge upp.
Som mitt viktminskningsmåtto säger:
Don't give up what you want themost for what you want at the moment.
Och nu känns det hur bra som helst!
V

förlåååt .

... för att jag varit så dålig på att blogga! jag har inte haft någon dator framme och hafe fullspäckade dagar. :)
Idag var jag i skolan igen och det gick bättre idag än förra gången och nästa vecka har jag mitt första seminarium som jag ska plugga på som baaara den!
'
Jag är fortfarande på G att bli sjuk tror jag, men ska försöka få i mig bra med vitaminer och bra med sömn så löser det sig säkert... kan inte vara ledig från jobbet nu fram till 12 Februari så jag får bara bita ihop... så länge jag inte får kräksjukan (men det hade inte varit helt fel).
'
På lördag slutar jag tidigt så då ska jag shoppa lite till och om jag väger under 55.5kg då ska jag unna mig något fint! kanske mina efterlängtade piller ;)
'
På lördag ska jag också sätta upp delmål med belöningar (belönar mig ju alltid nu ändå även när jag varit dum)... så slut på det!
V

torsdagsmys .

får jag inte äta socker så...
V


antibakteriesmoothie .

Hej!

Nu håller jag på att bli sjuk IGEN och har 12 dagar fullspäckade med jobb framför mig. Jag har därför gjort en riktigt äcklig smoothie, men som gör susen och förhoppningsvis gör mig frisk igen!

I den har jag:
1.5 banan
1/3 mango (den va så omogen annars hade jag haft i mer)
1 apelsin
2-3 cm ingefära

Den är god först men äcklig i eftersmaken! Nu ska jag svepa, duscha och åka till stan och köpa piller. Berättar mer om dom ikväll och då ska jag lägga upp lite fina bilder också :)

V


darjeeling te .

Jag kollar på en dokumentär om teer ifrån darjeeling. Det är faktiskt intreasant och jag älskar ju te!

Eftersom jag är nyttig nu så har jag varit på en liten promenad idag, helt hopplöst... Jag halkade mest runt!
Och jag dricker nu grönt harmonite. :) utan varken mjölk, socker, honung eller suketter. Och för NOLL kalorier!

Berättar mer om dagen när jah sitter vid en dator sen. Svarar på era kommentarer sen också! :)

V


jag kan inte svara dig anna .

Anna (vil blismal) jag kan inte svara på dina kommentarer så gör det här:

Gött! Det låter asbra! Nu kör viii!!! ;)
V


onsdagsthinspo .

V

tillägg .

... Och jag fick ingen plast idag heller...
V


wakeupcall .

Nu ligger jag i sängen och ska sova någon timme. Har fått flour så jag får inte äta något på 1h... Då kan jag ju lika väl sova tänkte jag! ... Och smälta allt.

Hos tandläkaren fick jag mig ett riktigt wake-up-call! Jag hade TRE potentiella hål i min stackars mun! Ett av dom behöver lagas och det ska jag göra 29 februari. Min tandläkare & jag tycker verkligen inte om varandra - no offence Maggan - hon tycker att jag tjatar på henne om att få tänderna inlindade i plast och jag tycker att hon är elak som inte ger mig plast och slipar mina tänder där jag vill att hon ska slipa!
Hennes argument är "det är inte fint med raka tänder" när hon ser ut som en j*vla porslinsmun själv!


Jag har försökt hota Maggan med att skaffa en privattandläkare istället, men då måste jag ju betala ett par tusenlappar för att göra det också... Sossefasoner!


Anyway - historien som spårade ur - Maggan frågade mig om jag åt mycket sötsaker & läsk och jag berättade som det var. Jag äter inte mat och dricker inte läsk, men jag äter godis i ungefär tre timmar per dag.... Då kom min dödsdom! Hon förödmjukade mig, tog ner mig på jorden, berättade vad som kunde hända, frågade om jag sökt hjälp, bad mig söka hjälp och skällde på mig så mycket hon bara kunde. Hennes assistent tittade på och nickade instämmande hela tiden... Och jag bara försökte skämta bort allting - det jag annars är så bra på!

Så nu ska jag bannemej ta tag i detta. Till 29/2 ska jag V INTE äta någonting som har med godis att göra. Jag kommer säkerligen att gråta och vara jobbig, tråkig och allt möjligt men nu j*vlar!!! Jag ska bevisa för Maggan-haggan att jag kan klara det här. Det skulle göra henne så stolt!

Kan ni svälta er själva (inget illa menat) så kan jag ha godisförbud i en månad! Tack för att ni inspirerar mig tjejer! :)

NU KÖR VI!!!!!!!!
V


tandläkaren .

God megamorgon! Nu är jag på väg till tandläkaren och ska lägga plast på en tand.

Nu är jag inne i väntrummet. Det är alltid sån pinsam tystnad! Jag vill bara prata med dom eller sätta på hög musik typ för att break the ice! :p skitjobbigt!

Efter tandläkaren ska jag hem till A's lägenhet och sova och sen äta frukost. Klockan 12 ska jag göra naglar och efter det ska jag försöka styra upp en shopping med mina småsystrar :)

Vilken färg tycker ni att jag ska ha på
Tipparna? Ljust guldglitter, vitt glitter eller helvita? Eller kanske något annat?

Jag ska kunna ha det till kostym utan att det blir för mycket. :)
V


jag skäms .

Ush och fy och blä. Jag skäms så!!! 56.4 gigantiska och väldigt tunga kilo visade min annars så fina våg idag. Vad hände ?! Visst jag har röda veckan, men det är inte något att skylla på och det är verkligen inte muskler det handlar om!!!

Som straff för min stora viktuppgång ska jag inte äta godis, kakor, chips eller onyttigheter förän jag väger 55.3 eller mindre! Det är mitt hemska straff!

Visst, jag hade ju inte direkt förväntat mig att viktnedgången bara skulle gå neråt utan jag har ju räknat med höga och låga dalar... Men inte så här!!!

Nu har jag 4.4kg kvar att gå ner och det va ju precis 2.4!!! Va ledsen jag blir! :(


Det värsta & konstigaste är att jag tänkte "ska jag skriva om det på bloggen? ne, då kanske dom tycker att jag är dålig och slutar läsa!" sjukt va?! Jag har ju bloggen för mig själv till största delen och art jah funderar på att ljuga för mig själv och för er är ju apsjukt!!! Jag kommer gå ner igen det vet jag men att vågen är +1kg på typ 3 dagar är iiinte kul.


Nu ska jag försöka sova i kylan som är på mitt rum - den är olidlig!!!!! Har tofflor, kofta och över knäna långa stickade strumpor! Jag har nämligen ingen pojkvän som är här inatt och skedar & pussar mig varm! :(
Som tur är förbränner man mer när man fryser eftersom kroppen lägger energi (kalorier) på att hålla oss varma och vid liv. :)

Puss på er, dröm sött!
V


RSS 2.0