skolan .

Nu beger jag mig till skolan, det ska bli jättekul att ha en riktig lektion faktiskt! :) Hoppas bara att jag inte har något läxförhör eller nåt... :P Missade ju förra (första) lektionen!
Jag ser fortfarande ut som en flodhäst, men det får gå ändå! :)
Pusss
V

och så lite tisdagsthinspo .

V

det blev lite annorlunda .

Istället för en nyttig yoghurt blev det en nyttig yoghurt plus två rostade lingongrova med smör & källarrökt skinka, ett glad hemmapressad blodapelsinjuice och en kopp te. I yoghurten hade jag plommon, tranbär, valnötter, hasselnötter och lite müsli.

Müslin är från axa och är osötad med mycket fullkorn och fibrer så den sätter igång magen ;). Det är med smak av kanel & frukt, men jag har bara sett russin :p. God är den iafl! :)

V


frukost .

Idag ska jag äta en stor frukost. Det ska bli en skål vaniljyoghurt med tranbär, torkade plommon & nyttig müsli.
Sedan vill jag också tipsa om tonfisksallad. Det är riktigt underskattat och jag har tidigare trott att jag inte tyckt om det, men min moster gjorde gudomliga sallader när vi var hos henne i Turkiet och hälsade på.
I min tonfisksallad har jag:

2 små röda paprikor
1 gul paprika
2 rödlökar
2/3 gurka
2 burkar 140g tonfisk
ca 7st körsbärs/plommontomater
1/2 salladshuvud
1 paket apetina fetaost 10% (90kcal/100g)
Saft från en citron
Äppelcidervinäger
Virginsolja


Detta blir en stoor skål sallad och räcker till 4 stora portioner (stora för min pojkvän t.o.m). Man kan även ha i ägg om man vill. supergott & kalorisnålt!
V

missat .

God morgon!
Idag har jag och A haft herr vaktmästare på besök och han ska åka och köpa ett nytt fint badkar till oss, fixat ett uttag och fixat köksfläkten. Det tackar vi honom för! Nu ska vi montera ut det gamla badkaret och tvätta kläder och sedan blir det senfrukost.
Jag är ju såå dum asså, jag glömde min tid hos min kära nagelteknolog. Skulle varit hos henne kl 12, men som tur är har jag gått hos henne i snart ett år tror jag det är, så hon hade överseende med att jag kom på en timma senare att jag glömt av det! Tack Therese! :)
Därför får det bli imorgon istället och då ska jag även till tandäkaren och lägga plast som lossnat på en tand.
Idag har jag min första riktiga lektion/föreläsning på skolan och det ska bli jättespännande! :)
V

som en häst .

Hej!
Nu är dagen avklarad utan att ha ätit pasta, potatis, ris eller bröd. Känns bra. Jag måste ju tyvärr ta ett pyttesteg i taget men jag kör på det imorgon med. Har som plan att inte gå över 1200 kcal/dag...

Just nu ser jag ut som en häst, men inte vilken häst som helst -utan en floooodhäst! Jag har ju min "bad time of the month" och en flodhäst i slutet på åttonde månaden. Kul kul .

V

för stressad för relax .

Ligger i badet med ansiktsmask, läpp-pealing och bubbel. Jag har telefonen med mig och era härliga & inspirerande bloggar, ett tjockt heminredningsmagasin men ändå är jag för stressad för att bara koppla av! :/

Jag är ganska stressad som person och det är ofta mycket fart & fläkt hos mig... Jag har säkerligen någon form utav bokstavskombination som beskriver mig som otålig och lite typ stressberoende. Har jag inte stress så gör jag stress... Är det för lugnt hittar jag på massa massa saker som gör allt olugnt och när det är mycket att göra - då ser jag ju givetvis till att det blir lite mer!

Nu satte jag på en ansiktsmask som heter anti stress och det svider som f*n i ögonen så att man måste blunda... Klart jah börjar stressa över att den är gammal eller förgiftad då!

Bajs på mig, men det är sån jag är och på något riiiktigt underligt sätt så älskar jag det!

V


dusch .

Nu har jag ätit frukost, det blev lågkalori aprikoskräm med lättmjölk idag igen och jag har nu kollat klart på säsong 1 och det som kommit ut av säsong 2 av Stylisterna. Det är roligt, men säsong 1 var så mycket bättre än tvåan!
Nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag eftersom det var typ 3 månader sen senast... känns det som iafl! ;)
Sedan blir det städning i lägenheten tills älsklingen kommer hem och då ska vi göra iordning och städa ut våra julsaker som är kvar.
Vi hörs Sen!
V

beachspo .

Idag kör jag stenhårt på GI och det kommer gå kaanon! :)
V

angela lindvall .

V

zzz .

jag kan verkligen inte sova och älsklingen snarkar som baaara den!
V

söndagen .

Hej! Nu sitter jag och kollar på Stylisterna och pojken har somnat. Har ätit godis idag, men också sparrissoppa, aprikoskräm, keso och avokado. Så jag är nöjd med dagen. Bajs att jag fått min mens bara, kommer väl väga som en flodhäst imorgon för det! :/
HON ÄR JU SÅ SNYGG ATT JAG DÖR!
Puss & Kram
Hoppas ni sover gott!
V

så bra .

V

thinspo .

Så sjukt deffad men ändå snygg!
Keep going!
V

sparrissoppa 60 kcal .

Jag köpte Cup a Soup (liknande varma koppen) häromdagen och deras sparrissoppa innehåller bara 60 kcal/portion. jättebra! Soppan heter Asparagus. Den är ju inte så jättegod som om man gjort riktig soppa på sparris, men det tar 2 minuter och är ätbart. Jag var inte så hungrig nu innan jag åt den, men jag är absolut mätt nu efter den! :)
Det finns tydligen de som gått ner ganska mycket på att äta cup a soup-soppor som diet istället för vanlig mat. Det finns många typer av soppdieter så det kanske blir något att prova på en vecka. Jag har väldigt svårt för att förbjuda mig att äta någonting, så det skulle antagligen inte fungera för mig! :P
V

ania rubik .

V

nu blir det jobb .

Yes, jag ska iväg till jobbet nu... bara dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna och klä på mig någonting.
Jobbar till 21 ikväll och sedan bär det av hemåt för att göra lite nytta.
First Aid Kit - Emmylou gillar jag också, First Aid Kit kommer till Way out West i år, de är lite småmysiga ;)
Ha ett jättebra slut på helgen darlings!
V

skriv era bloggadresser .

Jag läser väldigt ofta bloggar jag tycker mycket om, men jag skriver aldrig ner vad de heter eller så... så kan ni inte skriva en kommentar och bara säga hej eller nåt så att jag kan få era härliga bloggar samlade på ett ställe! :)



Det vore underbart!
V

älskar .

Jag älskar doften av nybryggt kaffe på morgonen! Det är ju bara såå underbart!
Nu har det blivit ca 8 koppar te med massa mjölk och suketter varje dag för mig nu och när det inte funnits suketter har jag tagit 4 sockerbitar = inte ok! Dessutom har te en förstoppande effekt och jag gör det äckliga typ var fjärde-femte dag nu, inte ok!
Därflör blir det svart kaffe med ibland lite mjölk nu istället för te framöver.

På tal om äckligt så har jag glömt ta p-piller nu tre dagar i sträck, så jag fick min mens idag igen. Jag hade det ju nyss!! Men men, det förklarar väl varför jag vägde 55.5 igår igen. :(
I Fredags var jag på 11årskalas och åt jordgubb & vaniljsåspaj (jätttegod) och tacos. Jag orkade bara en tacos vilket var lite konstigt. Dessutom igår när jag hade lördagsfrossa åt jag kanske 10 godisbitar. Det var allt :S

Nu blir det frukost och jag ska äta underbara Ekströms Lågkalori Aprikoskräm (25kcal/dl) med lättmjölk (40kcal/dl).

En stor skål med detta blir 2dl aprikoskräm och en dl mjölk = 90 kcal och så 4dl svart kaffe till = 94 kcal och då är man bra mätt asså!
Jag älskar att bara sitta i lugn och ro på morgonen, äta min frukost, dricka mitt kaffe och läsa någon tidning eller något.
V

mysig lördagsfrossa .

Nu har jag & älsklingen köpt maaaaaaasssssor med godis som vi ska frossa i ikväll och titta på film.
Nytt låttips! JÄTTEBRA verkligen. Im in loooooove! Åh refrengen är så glad! :)
The Majority Says - 114
V

lördag .

Ha en underbar lördag underbaringar! :)

V

morgon .

Nu sitter jag på spårvagnen och ska åka till lägenheten i stan och äta frukost. Jag kom precis på hur mysigt det egentligen är med tidiga morgonar. Det är ju väldigt tidigt, kallt och mörkt osv men det är ändå så lugnt och skönt förutom tjejen som hostar ihjäl sig snett bakom mig.

Nu ska jag gå hem och äta en mysig, lugn frukost och läsa era bloggar :)
V


tidig lördag .

God morgon!

Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat, ska jobba 12.5h idag och har inte sovit så mycket mer än 4 timmar. Jag kommer ju säkerligen somna under dagen typ!

Jag längtar såååå tills ikväll när klockan är 20.30 så att jag kan åka hem och bara soova och mysa!!!!

Ha en jättebra dag allihopa!
V


want .

Jag såg precis de perfekta benen!!!
Jätte verkligen!
V


min morgonmusik .

Idag valde jag att vakna långsamt :P Ska nu sätta mig och äta en stor frukost, blogga lite och så. Börjar kl 9 idag och slutar 20. Sedan blir det födelsedagskalas för min syssling. :)
Igår vägde jag förresten 54.9 igen, så det var ju lite skönt. Hoppas dock på en ren & fin fyra snart!
Little Dragon - Twice & Agnes Obel - Riverside
V

nyttigt & gott .

Något jag brukar äta ibland när jag är sugen på något sött utan att vilja äta godis är
Lätt vaniljyoghurt med osötade crunchys, jordgubbar/hallon och banan. Man kan lägga i lite bäryoghurt och andra frukter om man tycker att det är gott! Supersmarrigt & Bra!


V


funny story .

Jag läste förut på en proana-blogg där en tjej hade skrivit upp 30 positiva saker med att vara smal.
Hon skrev då "Att kunna stå rakt upp och kissa utan att det nuddar mina ben".

Jag tyckte detta va helt sjukt kul... och sjukt sjukt, men visst vore det väl bra ;)



V


stressmorgon .

Nu är jag på jobbet efter en stressig morgon. Jag hittade inte min kostym, mådde illa, hittade inte skorna och sminket var i den andra lägenheten + att jag höll på att bli försenad!

Men jag klarade det och längtar till lunchen då jag ska äta en stor fet kyckling-currybaguette!!! :)
Det är jag faktiskt värd idag!

V


kiwibonanza .

Kiwi är rik på C-vitaminer och kalium. Frukten innehåller även A- och E-vitamin. Skinnet är rikt på flavonoider som verkar antioxiderande. Så ät mer kiwi allihopa!

Dessutom har jag hört att det är bra för håret, det finns även kiwiolja som är rik på essentiella fettsyror och antioxidanter. Den ska dessutom verka antiinflammatorisk.



V


frukt & grönsakstips .


nyttigheter inköpta .

Hej!

Idag var vi och handlade och vi köpte massa nyttigt! :) Nu äter jag en jättegod ost & broccolisoppa som mamma gjort och har ätit några bitar godis, 3 koppar te m mjölk & socker och en tonfisksallad idag.

Imorgon till söndag jobbar jag typ 12h/dag och jobbar då på mitt "seriösa" jobb så då har jag strikta raster och sånt vilket innebär att jag inte kan småäta godis och får äta bra på lunchrasterna istället! :) Det ser jag fram emot.. kan behöva lite skärpning nu! verkligen .



V

tidig morgon för fröken v .

God morgon!

Nu har jag varit och köpt studentlitteratur och en jättefin klänning och är på väg hem igen. Ska sova, äta frukost och sedan åka och handla med mamma och A kl 12.

Idag ska jag & A vårstäda i vår lägenhet och städa ut julen. Dagen i dag är ju en perfekt dag för att göra det, iafl i Göteborg där vårkänslan är enorm! Jag är verkligen på bra humör nu för min nya fina klänning & obligatoriska kursbok! :)

Jag kom in på en ny kurs som jag tackade ja till igår, så nu läser jag tre kurser och den nya heter grafisk produktion.

Ha en jättebra dag allihopa!
V


skolflicka .

Nu är jag på väg till skolan och ska ha min första lektion! Jag ät inte nervös, men känns som jag borde vara det! :p

Ikväll blir det fruktbonanza, så inte så svårt att hålls sig ifrån godiset då! :)

Vi hörs sen igen! Pus
V


det som ljuder i mina öron på repeat .


http://www.youtube.com/watch?v=KmAnXxrVC94
http://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM
http://www.youtube.com/watch?v=iWOyfLBYtuU
http://www.youtube.com/watch?v=2EIeUlvHAiM
http://www.youtube.com/watch?v=WbN0nX61rIs


det som håller mig igång .









V


tips på gi-fredag .

Frukost:
Kaffe eller te med en bärblandning & grapefrukt.


Mellanmål:
En frukt, ex persika.


Lunch:
Ungsbakad lax med sallad.


Mellanmål:
Någon citrusfrukt för att uppfylla behovet utav C-vitaminer som gör oss friska.


Middag:
En omelett med vad man tycker om att ha på. Ex. Fetaost, lök, oliver, paprika.


Fredagsmys:
Dippfyllda paprikor med grönsaker man tycker om att dippa.


Det ser väl inte så tokigt ut? ;)
V


ännu ett försök till dag med gi .

God Morgon!


Detta är min sista morgon som icke studerande för imorgon börjar jag på Göteborgs Universitet. TJOOOHO!

Idag börjar också min beach 2012-utmaning som jag hoppas att ni är på.
Jag försov mig imorse så jag får nu debitera för "uteblivet pass", men jag ska försöka gå till jobbet idag istället..det är bara så jäkla halt ute så man kommer ju ingen stans när man går!
(just därför jag köpte en crosstrainer som bara står och dammar... hej självdisciplin!)



Nu ska jag äta frukost, blir lätt vaniljyoghurt (0.5%) och kanske några hallon eller nåt i, jag har ingen matlust på "morgonen" när jag nyss vaknat.

Idag ska jag gå på GI-metoden tänkte jag och så ska jag inte äta godis, chips, onyttigt eller dricka läsk. :) Får se om jag lyckas med att lyckas med gi & nyttigheter någon gång dans ma vie.

V


frozen kiss .

Nu har jag och pojken kollat på en film som heter frozen kiss och den va apdålig... Handlingen bra, men way to snurrig!

Imorgon blir det träning, lite kondition och sedan ska jag köra ett bodypump-pass. Sedan blir det jobb och måndafsmys! Imorgon ska jag ha en nyttig vecka och det kommer gå galaaant! :)

V


utmaningen beach 2012 .

Utmaningen denna vår kommer att börja på måndag v.4 (23 Januari) och hålla på tills 31 Maj.
Jag ska under denna period avverka 100 träningspass på minst 40minuter.

Jag kommer uppdatera min ticker uppe i vänstra hörnet efter varje träningspass och om ni vill vara på utmaningen kan ni också skaffa en ticker genom att klicka på min så står det hur ni gör en egen!

Det är 130 dagar under perioden, vilket innebär att man tränar 100 och har ledigt 30 dagar (= en månad utav 4, så det blir hälsosam träningstakt).

Efter varje varje vecka (på söndagkvällarna) kommer jag att göra ett inlägg om hur det gått under veckan och där får ni gärna kommentera hur NI har tränat för att hålla koll på hur det gått för oss alla.











Nu kör vi stenhårt inför Beach 2012!
V

frukost + lunch .

Jag köpte frukost på vägen till jobbet idag men orkade inte ens mackan, så det får bli lunch också... Sen är jag nog dålig och lagar nudlar till middag sen! :)

Juicen är av apelsin och jordgubb och är jättegod! Yoghurten är vanlig grekisk yoghurt med honung i botten och en "musli" på havregryn, sesamfrön, solrosfrön, pumpakärnor, tranbär och något jag inte vet vad det är :p men gott är det iafl! :)

V


försenad igen .

God morgon!

Nu sitter jag på bussen och har missat min spårvagn så att jag "bara" skulle bli 30min försenad till jobbet,.. Så vi får se hur sen jag blir nu istället!

Idag jobbar jag till 21 och sedan ska jag hem och kurera mig med ett varmt bad, slinga håret, göra ansiktsmask och mysa till det lite. Efter det ska jag göra min att-göra-lista som är alldeles för lång!

Imorgon ska jag vara frisk har jag bestämt och börja träna. Det ska bli sååå skönt att äntligen komma igång.

Imorse vägde jag 55.4 = +1kg sen i förrgår! Vad hände där?!!

Det går jag väl förhoppningsvis snart ner igen, men det var ju inte kul att se de siffrorna! :(

V


söndag .


V


dagens filmer .

Hit & shit vad gäller de filmer jag sett idag...

Precious = hit!
Hurt locker = hit!
Tokig i dig = real shit... Varning för den typ!

Men de andra va bra, så alla var värda ett blogginlägg även om det var en liten varning på den sista ;)

Sov gott!
V


svartvitt .

V

frukost .

" God morgon! "

Nu har jag gjort mig lite frukost som jag strax ska avnjuta... jag fick igång min systemkamera igår så jag fotade tredje gången jag spillde ut mitt te... jag spillde, fyllde på, spillde och fyllde på - sjukt jobbigt!

Vi får se vad dagen har att erbjuda, men jag ska försöka ta vara på dagen då det är min sista dag som icke-student på väldigt länge! :D Jag börjar nämligen skolan på tisdag!

Det blir ett glas nypressad apelsinjuice, en skål med k-special red berries m mjölk & 1 banan och en stor kopp te med 4 suketter & 1.5dl mjölk.





Trevlig helg!
V


lördag .


V


proof .

V

 


lunchdags .

Nu blir det lunch efter myyycket shopping. Det blir en god sallad med lite nyttigt i (vet inte riktigt vad vi slänger i den än)...



Smaklig måltid!
V


femtiofyrakommafyra .

Hej!

Idag vägde jag 54.4! JIPPIE! :D
Nu ska jag och mamma åka och shoppa lite. Igår köpte jag ett par byxor där i strl 32, så det gjorde mig lite gladare.

Jag har precis ätit lite havgregrynsgröt med smör, socker & mjölk... men här är ett nyttigare alternativ.
(Havgregrynsgröt hjälper oss att bränna fett).



Vi hörs sen igen!
V


fredag .


V


movietime .

Nu har jag ätit & ska kolla på The Dilemma med kärleken!
V

the ninety nine .


V


och jag kan inte andas .

Jag är jätteförkyld! Superjobbigt verkligen, min hals är svullen och min näsa är igentäppt. :(

Idag har jag ätit jättedåligt men ska ta mig något när jag kommer hem... Har Hittils ätit:
Ett kokt ägg
1 chokladbit
3 naturgodisbitar
5 koppar te m socker & mjölk

Igår gjorde mamma en jättegod bulgur el quinoasallad vet inte skillnaden. Men den va jättegod och mättande! :) så kanske kan slänga ihop en sådan när jag kommer hem.

Vi hörs snart m lite bilder
V


femtiofemkommanoll .

Idag är jag glaad!

Trodde att jag skulle ha gått upp flera kilo nu under min hetsmensperiod! Men icke. 55.0 stod vågen på imorse, så idag blir det nyttigt & bra så att jag förhoppningsvis kan uppvisa en liten fyra imorgon! Det skulle göra mig överlycklig! :D

Nu har jag köpt studentlitteratur och ska snart åka och köpa ett par byxor i strl 32 på h&m om de finns kvar. Köpte 34 häromdan men de töjde sig lite och nu är de lite pösiga! :)

Ciao lovers!
V


torsdag .


V


tillbaka .

Hej!

Nu har jag haft några dagars ofrivilligt blogguppehåll... men nu är jag tillbaka!

Idag hade jag upprop och inskrivning på min nya utbildning, så det blir nog roligt.. sjukt gammalt folk där bara. Jag har haft min "sämre" vecka nu och har därför proppat i mig choklad och onyttigheter typ every day men igår sa min pojkvän "V, imorgon är din mens borta så då får du inte äta godis & choklad". Han vet nämligen hur jag klagar på honom för att han låter mig äta vad jag vill.

Jag har dessutom lyckats åka på en p-bot och en förkylning + halssjuka så att jag inte kan träna, så denna veckans uppdrag skjuter jag upp till nästa. Jag måste bli frisk nu så att jag kan börja hänga på gymmet! ;)



V


onsdag .


V


tisdag .


V


måndag .


V


update .

Jag kommer väga ett ton imorgon! Har druckit oändligt mycket typ... Och ätit cheddarpopcorn...
V


avokado .


Gott & nyttigt!
V


tvåhundrafemtio kalorier .

Har jag bränt på min crosstrainer nu på morgonen. Så nu blir det en dusch och sedan skynda iväg till jobbet! :)

Igår hade jag lite qualitytime med mig själv, så jag färgade ögonbryn + fransar, gjorde en ansiktsmask, brun-utan-solade mig, målade naglarna och satt i min underbara fåtölj och läste skvallertidningar!



Talk to you later!
V


lördagsmys .

;)

V


gladiatorerena .

And now it's time for Gladiatorerna... ingen thinspo direkt, men man blir taggad på träning! TjoHO!



Word.
V


lördag .

Nu har jag ätit thaimat och ska sätta mig i soffan och mysa med min älskade familj.
Imorgon blir det träning & sedan 8h jobb.



Vi hörs senare!
V


from the walk .

V


bonjour .

Nu har jag precis kommit hem ifrån en Powerwalk på 1 timme & 15 min. Det var superskönt, mina kinder bränner och mina ben sticks utav kylan!

Nu ska jag packa ihop och åka hem till min familj och umgås med dom. Kanske blir en liten pw sen med mamma också, men vi får se!

idag har jag bokat upp massa pass på sportlife nästa vecka så då blir det lite mindre risk att jag bangar träningen! ;)

Puss
V


pesto- & fetaost lax .

Idag åt jag och A en lax med fetaost och pesto på tillsammans med en stor "vanlig" sallad. Salladen bestod av tomat, sallad, gurka, rödlök, röd paprika och fetaost. Det var supergott & vi blev jättemätta!
Och som de andra bilderna idag - roteras inte denna heller! Men ni ser ändå. I glaset har jag vatten och äppelcidervinäger.
V

hallon- & banansmoothie

Igår gjorde jag en hallon & banansmoothie. Såå god verkligen!
Gick jättefort att göra, bra mängd kalorier(62/dl), Otroligt mättande, nyttig och ooh så god! :)
Jag gjorde 1 liter så det gick åt:
5dl lätt vaniljyoghurt (0.5%)
2dl lättmjölk
2.5dl hallon
1 banan
Ni borde verkligen testa! Woderful! :)

image description
V

färskpressad blodapelsinjuice .

Av någon konstig anledning roterar bilden när jag lägger upp den, men riktigt gott är det!
Jag åt även 1dl mandlar imorse till frukost. Blodapelsinjuicen innehåller inget annat än blodapelsiner och är både god & nyttig! Alla borde ha en juicepress hemma! ;)
V

otajta rihanna .

Rihanna på carneval i Barbados i Augusti... myycket otajt kropp!
Detta stämmer ju inte riktigt överens om min bild jag har av Rihanna (den photoshopade)...
V

skinny candice .

En utav mina absoluta favoriter av alla snyggingar i världen är Victorias Secret-modellen Candice. Nu inför årets show hade de flesta modellerna gått ner, men Candice såg då vanlig ut... Nu har hon däremot gått ner helt otroligt mycket! Hon ser ut som ett benrangel (anorektiker) tycker jag.
Hon är ju självklart sjukt snygg fortfarande, men hon var finare med lite mer "kött på benen"!
Då:
Nu:



Vad tycker NI om Candice weightloss?
V

star wars maraton .

Nu ska jag och pojken min kolla på Star Wars-filmerna... har sett ettan + tvåan redan, så vi får se när jag somnar inatt :P
V

tomma hot .

Mamma sa precis "Väldigt vad du håller på med dom där smalbilderna på bloggen. Jag kommer ta dig till en sån där klinik bara så att du vet det." Haha! Yeah sure! Jag har ju knappast någon ätstörning - kanske någon supermild form, men jag får ju inte ångest när jag ätit något onyttigt eller nåt! :)

skämt.
V


osmart .

Åh! Jag va precis i stan och hämtade mina inlines och så blev jag sugen på en hallon-& banansmoothie, så jag gick till Hemköp och köpte:
1.5l mjölk
1l Yoghurt
500g hallon
7 bananer (ca 1.5kg)
400g k-special flingor
2 tidnigar
Läkerol
2l iste

Så nu ska jag bära allt detta plus väska plus ett par hundrakilos-inlines! :/ får ställa av inlinesen + mitt otympliga paraply i lägenheten i stan och bära hem det "nödvändiga". :)











Nu har jag iafl fått mina inlines!
V


femtiofemkommasex .

Oj va jag står och trampar! Nu är jag på väg och ska hämta ut mina nya inlines och sedan ska jag hem och äta något frukostliknande och sedan blir det en promenad till tennisen.

Jag ska försöka träna lite hemma också... Men vet inte om jag hinner!

V


dag tre avklarad .

Nu har jag avklarat min tredje dag på utmaningen. Det gick jättebra. Har dock ätit för lite idag. :/

Checklista:
Minst 7h sömn: Ja
Druckit minst 2liter vatten: Ja
Ej godis/annat junk: Ja
Max 1200 kcal: Ja

Jag har ätit yoghurt + mozarella, avokado och tomat-sallad + morötter och lite mandlar.

Idag har jag tränat:
30min powerwalk och 30min aerobic-dans.


Imorgon kör jag på med en GI-dag och ska träna. Imorgon ska även min 6åriga syster börja i tennis, så då ska jag och mamma hämta henne på skolan och åka och titta på när hon spelar. :)




Och jag avslutar därför med en bild på snygga tennisstjärnan Anna Kournikova!
V


bloggtime .

Förresten! Jag har ju hittat massa fina bilder nu som jag ska lägga upp på bloggen, så jag ska gå igenom dem och sortera sen när jag kommer hem också... så var beredda på en massa fin thinspo!



V


träning på g .

Hej!

Jag & mamma satt i soffan och tittade på något dåligt program på TV... så jag tog tillfället i akt att dra med henne ur. Jag bokstavligt talat drog upp henne ifrån soffan och nu ska vi gå ut på en powerwalk. SKÖNT!




Sedan när jag kommer hem ska jag träna lite på Wii och sedan sätta mig i soffan och dricka en stor kopp te! :)
V


idag blir det gi .

Hej!
Nu ska jag ha utmaningens första GI-dag. Vaknade sent, bangar frukost, ska passa barn och sedan träna lite... så det blir en perfekt dag för att gå på GI och vara lite nyttigare än vad jag var igår vid mitt totalfailande! :)
V

now i'm in my way to small favourites .

Jag kom i mina "skinnyjeans"! :)

V


klockan är över tolv .

... Vilket innebär att min fail-dag är över. NU kör vi!
V

tinker tailor soldier spy .

Nu har jag & à varit och sett filmen Tinker tailor soldier spy som har fått toppbetyg på nästan alla recensioner och sånt, men jag somnade TRE gånger och sen va jag med på slutet. Fy va tråkig den va!!! Men slutet va okej & slutlåten härlig.

Jag fick massa smycken idag utav A's syster som jobbar på designavdelningen på H&M. :)

Nu ska vi kolla på Grinchen. Dagen idag har varit fail för att jag har ätit sourcream & onion bio-snacks, men jag har också gått en pw på 20min. :D

Imorgon är en ny dag & då kör vi på hårt som fän! ;)
V


brunch .

Det Blev en kycklingsallad med en hallon- & banansmoothie.
V


brunch med fröken C .

Nu är jag på väg in till stan och ska luncha med min vän C. Jag vaknade precis och har inte ätit frukost ännu, så för mig blir det en brunch ;)

I eftermiddag ska jag på middag hos A's föräldrar och det blir alltid så himla mycket hemma hos dom :/ men jag ska stå på mig!

Ikväll ska jag och A på bio och se Tinker Taylor Soldier Spy och jag tillåter mig själv att äta popcorn - för det är väl inte så farligt?

Ha en bra dag!
V


dag nummer ett avklarad .


Checklista:
Minst 7h sömn: Ja
Druckit minst 2liter vatten: Ja
Ej godis/annat junk: Ja
Max 1200 kcal: Ja


Idag har jag fått i mig:

Frukost: 269 kcal
1 banan 116 kcal
1.5 dl yoghurt naturell 95
½ äpple 36 kcal
½ knäckebröd 22 kcal

Lunch: 510 kcal
2 korv m. bröd, ketchup & senap 510 kcal

Middag: 403 kcal
70g lax 119 kcal
1.5dl vitt ris 130
½dl bearnaisesås 110
2dl vitkål 44

Kvällsis: 8 kcal
4dl Roiboste 8 kcal

TOTALT: 1190 kcal
Minus lite träning på Wii & en promenad på 40min



Nu ska jag dricka mitt te & titta på Killshot!
Natti
V


nyheter .

Skulle precis spela lite tennis på Wii och var tvungen att uppdatera min "fysiska status" där... så jag gjorde ett par test och Voila! Jag är 64år i kroppen. tack.

Nu har jag hittat en maaaassa fina bilder som jag ska lägga upp här på bloggen. Nytt blir att jag lägger upp bilder på sallader och frukter och sånt som gör en lite mindre sugen på onyttigt. Jag kommer även att lägga upp motiverande quotes och tips-bilder. (Jag vet hur jobbigt & tråkigt det kan vara att läsa ibland).
Här får ni lite smakgrejs... kommer inte på ordet....







V


word .


V


femtiosexkommafem .

bajs .

systerpassning .

Hej!

Idag passar jag mina småsystrar för att den ena har studiedag i skolan. Vi ska gå på en promenad, spela wii, baka nyttigt bröd och sedan ska vi göra lite champinjon- & kantarellsoppa eller så blir det broccoli & potatissoppa.


Dagen började bra, sov ganska så exakt 7 timmar men väldigt lätt/halvsov typ. Sedan gjorde vi frukost och jag tog 2dl naturell yoghurt, 1.5 banan, ½ äpple och 1 knäckebröd men jag orkade bara äta upp hälften.

Jag är riktigt taggad på att klara min "utmaning" nu dessa två veckorna och om det inte vore för att jag hade systrarna hemma - skulle jag gått ut på en lååång pw. Får väl ge gärnet på Wii sen istället ;)


Glömde förresten väga mig imorse innan frukosten, så jag ska göra det nu så får det vara min startvikt för utmaningen. :)



Lots of love
V


tvåveckorsutmaningen .

Hej!
Imorgon (måndag) kommer jag att börja en ny utmaning. Jag kommer att hålla på med den tills måndagen den 23 Januari då jag antagligen kör på som vanligt.
Vad jag ska klara:
  • Äta max 1200 kcal om dagen.
  • Träna minst 4 ggr/ vecka à 40min.
  • Endast äta godis/chips/annat förbjudet på fre- & lördagar.
  • Ha minst 4 dagar/vecka då jag går helt på GI-metoden.
  • Dricka minst 2 liter vatten/dag (det jag brukar ha svårast för).
  • Sova minst 7 timmar/natt.
Om jag skulle faila så fortsätter jag dagen därpå... då bryter jag inte utmaningen. :)
Häng på! :)
V

dagen efter .

Hej!

Nu är jag på väg till jobbet och är en timma försenad, så min chef smsade mig och skrev "du behöver inte komma idag." men jag åker dit ändå!

Igår blev det en fylla ändå, inte så stor men kanske 3 glas vin, en drink och 5 shots. Jag va lite full iafl och jag & A åt hamburgare på Lasse på heden efteråt. Det blev sjukt mycket! Men gott.

Nu ska jag gå in på jobbet. Vi höra sen!
V


pink .



Ha en bra dag!
V


psylliumfrön .

Jag fick ett tips om Psylliumfrön ifrån denna underbara människa. Det ska vara bra för magen.

"Är både mättande och vänligt mot magen. Strö dem gärna över yoghurten och äppelmoset, eller blanda dem i gröten och müslin. Använd dem när du bakar så får du extra saftiga bullar och matbröd."
http://www.risenta.se/sv/Vara_produkter/Psylliumfro/

V


hundra kilo senare .

... Det är precis hur jag känner just nu!

Har hittils ätit:
3 chokladpraliner, 2 Noblesse, halloncheesecake, kladdkaka med vit choklad & marshmallows, kycklinggryta m. potatis & sallad, en skiva stekt bröd, ett stekt ägg, ett kokt ägg, två brustabletter äppelcidervinäger.

Nu ska vi strax iväg till Wood och "ta några glas"... VÄGRAR dricka mycket idag! A har precis bytt pass så att han börjar sent imorgon (vilket öppnar portarna för en krökfylld natt på stan).



Puss
V


god morgon .

Nu har jag precis gått upp ur sängen och ätit tre chokladpraliner ur en Paradis-ask.
Jag och A ska till stan och köpa ett par sulor till mina skor, kanske fika och lite så för ikväll ska vi äta middag på restaurangen Wood och vara på middag hemma hos mig dit min släkt kommer... så det blir mycket ätande idag.
'
För att vara lite personlig & äcklig så har inte jag gjort nummer 2 på God-knows-how-long typ... Säkerligen en vecka! Så idag ska jag dricka mina underbart goda sockerfria äppelcidervinäger-tabletter som har laxerande effekt vid "överkonsumering"... vilket jag aldrig varit med om fastän jag druckit typ 4st. Vi får se hur det går. Det är ju faktiskt så att ni också bajsar så det är väl inget jag behöver skämmas över ;)
'
Jag ska också försöka klämma in en promenad ganska snart... iafl på 30 min. Nästa vecka börjar min nya utmaning och den kommer vara i två veckor och innehålla en massa träning och en strikt diet! Mer om den lite senare/imorgon!
Have a nice day ladies & gentlemens!
V

powerwalk .

Hej!
Idag har jag tagit två promenader. En i lugnare tempo med mina småsystrar och en riktig powerwalk med min mamma och då gick vi det fortaste vi kunde typ i 30min - riktigt skönt!
Nu ska jag och pojkvännen kolla på Starwars och äta glass. Vad ska ni göra ikväll?
Vi hörs imorgon & då ska jag köpa ett par inlines tjooho! :)
Puss
V

fredagsmatlagning .

Nu sitter jag på spårvagnen på väg hem till A och vi ska laga mat tillsammans... Det blir kycklingfiléer - kanske med fetaost och pestofyllning - ,potatisgratäng med megamycket ost och så vitlöksbröd. Till det blir det vår älskade julmust! :)
Efter det kanske vi går ut men jag har verkligen inte lust idag! Vill bara slappa. Men om vi gör de ska jag inte dricka - mycket kolhydrater, bränner hjärnceller och jag är less på alkohol nu efter julhelger och nyårsafton!

Jag har fått världens finne på näsan! Kanske tar kort sen och lägger upp på den privata bloggen ;)
Puss ha en mysig fredagskväll!
V


maximal förbränning på 30 min .

Hej!
Jag har kikat runt lite och ska börja lägga upp mer tips & tricks här i bloggen. Jag hittade detta på iform.se och detta är perfekt för dig (oss antar jag) som vill ha den snabbaste vägen till en finare kropp!
En topplista över de mest energislukande motionsformerna:

  • 1. Åka rullskridskor
    Förbränner 425 kalorier på 30 minuter.Är du överraskad över hur mycket det förbränner? När du rullar fram glömmer du att du faktiskt tränar. Det är rörelserna från sida till sida av lår och bakdel som kräver mer av din kropp. Rullskidor är effektiv träning som dessutom inte sliter på knän och andra leder – kom bara ihåg hjälm och annan säkerhetsutrustning.
  • 2. Löpning
    Förbränner 374 kalorier på 30 minuter.En löpare är vanligtvis smal – och det är inte så konstigt: De stora löpmusklerna i ben och bakdel är de största kalori- och fettslukande musklerna i kroppen. Få största möjliga utbyte av varje steg genom att svänga med armarna intill kroppen, undvik att luta dig framåt och håll fötterna nära marken. Landa på mitten av foten och rulla fram på tårna. Du kan också öka förbränningen genom att variera dig med snabb intervallträning och backlöpning.
  • 3. Hoppa hopprep
    Förbränner 340 kalorier på 30 minuter.Det är knappast någon överraskning att boxarnas favoritträning hamnar högt på listan. Få största möjliga utbyte av varje hopp genom att använda ett hopprep med handtag som når precis upp till armhålorna när du ställer dig mitt på det. Hoppa med fötterna lätt isär, håll kroppen rak och hoppa nära golvet. Du kan öka förbränningen genom att byta tempo och stil – hoppa med den ena foten, båda fötterna eller samtidigt som du joggar.
  • 4. Rocka rockring
    Förbränner 300 kalorier på 30 minuter.Se till att du väljer rätt storlek: Rockringen ska nå upp till bröstet på dig när du ställer den på högkant framför dig. Rätt teknik är också viktig: Stå med ena foten framför den andra och flytta vikten fram och tillbaka och runt i en cirkel. Kom ihåg att det inte gör något om det inte blir perfekt – du förbränner massor av kalorier ändå!
  • 5. Spela tennis
    Förbränner 272 kalorier på 30 minuter.Du behöver inte ha en partner för att få glädje av den här fettförbrännande sporten. Har du bara ett tennisracket, en tennisboll och en vägg förbränner du lika mycket kalorier! Sök upp ett plant område i närheten av en vägg eller ett garage som du kan spela mot. Slå både fore- och backhandslag. Testa hur många du kan göra i sträck. Prova att gå tio meter och sedan 25 meter från väggen och känn hur mycket hårdare du måste slå ju längre bort du står.
  • 6. Dans
    Förbränner 221 kalorier på 30 minuter.Inte den största kaloriförbrännaren men inte desto mindre en lysande – och kul! – fettslukare. Det viktigaste är att hålla ett högt tempo. Välj låtar med snabba rytmer, till exempel latinska – och glöm inte att hålla ångan uppe mellan låtarna också. Använd armarna för att öka förbränningen ytterligare. Lyft dem över huvudet och rör dem i takt med musiken!
  • 7. Gå i raskt tempo
    Förbränner 170 kalorier på 30 minuter.Gång kommer faktiskt med på vår topplista. Hemligheten är att ta långa och raska steg. Du ska till och med gå så fort att du inte klarar att hålla ett sammanhängande samtal. Öka förbränningen genom att köra intervallträning – växla mellan 2 minuter rask gång och 1 minut när du ökar tempot så mycket du kan.
  • (gillar inte rumpan!)
    Så på med rullskridskorna - så kör vi på hårt nu inför Beach 2012! ;)
    V

    klockson.se .

    Jag har ju förresten glömt lägga upp en bild på min nya fina klocka!
    Det är en Seiko Premier SPXO54P1 och den är ännu finare i verkligheten! :)
    Jag älskar den!
    V


    abtronic x2 .

    Hej!
    Nu har jag varit på jobbet och jobbat i en timma... pinsamt va dålig jag är på det där med att komma i tid och faktiskt jobba på mitt enligt mig flextidsjobb! :( Och så åt jag sushi med mina jobbkompisar - eller a... jag äter ju bara riset!

    Idag:
    ... känner jag mig väldigt trött, men ändå full av energi på något konstigt vis. Jag pratade med min kära vän C i 45min förut så hon gav mig nog lite glädje och ork!
    ... fick jag mitt körtillstånd och får nu övningsköra privat med min plastmorfar och med A så det är jag också glad för!
    ... har jag fått tränat lite!
    ... köpt en Abtronic X2 som förhoppningsvis ska göra min mage (&kropp) lite plattare, hårdare och finare! :D
    Nu ska jag gå upp på mitt rum och byta om till träningskläder och sedan ska jag köra mitt pass på Wii! :D Det är super! En blandning av yoga, pilates och styrketräning... känns gött i musklerna efteråt! :)
    Jag tänkte lägga upp lite bra tips sen också så håll er uppdaterade!
    V

    femtiofemkommanio .

    JAG ÄR FAST PÅ 55.9 och 56.1!!! Det är jättejobbigt och det känns bara som att jag står och stampar just nu :/
    Så idag när jag vaknade kl 13 åt jag frukost - 2 polarbröd med philadelphia och ½ grapefrukt - och sedan följde jag pojkvännen till jobbet och gick sedan hem igen (25min). Så nu har jag tränat lite... har fortfarande på mig träningskläderna, så nu ska jag rulla fram min crosstrainer och köra lite till någon film!
    (Förresten: Jag flyttade nyårsinlägget till min privata blogg istället!)
    Jag och A har totalvänt på dygnet och går och lägger oss vid 7 på morgonen och vaknar vid 4 på eftermiddagen! Så nu idag sov vi från 05-13 så att jag fick mina åtta timmar som är så bra för viktnedgången! :)
    Nu ska jag snart börja plugga på Göteborgs Universitet också, så då måste jag ha lite bättre dygnsrytm, äta bättre och träna mera! :D
    Så nu blir det lite träning och film - och så bjuder jag på två bilder på mig... orkar inte vara så anonym längre!
    Vi hörs snart!
    V

    fjärde januari .

    Hej bloggi!

    Nu sitter jag och kollar på film (romantisk komedi) och tränar lite armar sittandes med hantlarna... Slappt men bättre än inget ;)

    Idag har jag inte gjort så mycket, ätit middag med släkten, tagit ett lååångbad med ansiktsmask och sånt mysigt och så kommer snart A hit och så ska vi kolla på film antar jag. Imorgon ska jag träna och jobba!

    Vi hörs då med morgonvikten!
    V


    god fortsättning .

    Hej!
    Nu har jag sovit bort hela detta året typ (14 timmar inatt - sjukt). Nu ska jag bli bättre på att blogga, ta vara på min tid, träna och äta bättre. Det är ett löfte till er alla!


    Nu är jag & pojkvännen hemma hos hans föräldrar och ska äta middag. Det luktar ris och lax så jag antar att det blir något sådant. Sedan ska vi åka hem till oss eller mina föräldrar (mitt riktiga hem) och mysa med lite film & gottigt.
    Denna veckan ska jag vara onyttig och nästa kör jag igång med min nya livsstil!
    Jag gick upp ett kilo över julhelgen, men jag är nu på väg neråt igen (Vägde 55.9 igår kväll). Hur nu det är möjligt efter allt göttande och krökande! Jag har varit bakfull och full sedan juldagen nu konstant verkligen... Å N G E S T !


    Jag skriver ett inlägg snart om nyårsafton - aka min värsta fylla någonsin!



    Vi hörs snart igen!
    V

    RSS 2.0