som en häst .

Hej!
Nu är dagen avklarad utan att ha ätit pasta, potatis, ris eller bröd. Känns bra. Jag måste ju tyvärr ta ett pyttesteg i taget men jag kör på det imorgon med. Har som plan att inte gå över 1200 kcal/dag...

Just nu ser jag ut som en häst, men inte vilken häst som helst -utan en floooodhäst! Jag har ju min "bad time of the month" och en flodhäst i slutet på åttonde månaden. Kul kul .

V

Kommentarer
Postat av: Hope

A men va faaan!! HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA VRÅL- GARV!!

2012-01-31 @ 01:18:32
URL: http://diamondshope.blogg.se/
Postat av: Hope

Jo när jag vägde 49 kilo så åt jag ett paket nudlar om dagen.

Den ända förmånen jag hade var att jag hade inte tillgång till mat och jag bodde själv. (ingen kunde kontrollera mig)

Jag kan också säga att jag var hungrig.. jämt.. men efter ett tag tänkte jag inte på det.. för jag hade det så otroligt roligt med mina vänner. (Gjorde nått annat för att slippa tänka på hungern.) Och när dom gick hem för att äta så studerade jag livsmedels kunskap och då kan jag lova att mycket mat- lust försvann... Jag är 1,65 lång. Hur lång är du? Hur mycket väger du nu ? Vet din pojkvän om din blogg? PussoKram <3 Ps. Min mobil är stulen, väntar på nytt sim- kort. Kommer nog i morgon och min "nya" mobil är syrrans gamla... Huuuu :)

2012-01-31 @ 01:37:09
URL: http://diamondshope.blogg.se/
Postat av: Cicilia

Bara du inte äter för lite! Jag äter max 1400 om dagen( vill hålla mig vid 1300) men tillåter mig själv ibland att äta 1400 kcal om dagen. Jag går ned ganska fort i vikt utav den mängden. Mellan 1 kg och lite mer i veckan! Fast försej så går jag en prommenad in till stan ( studier) och hem igen varje dag, den ligger väl på sammanlagt 6 km.



Tat lungt så du inte mår dåligt! <3

2012-01-31 @ 06:58:30
URL: http://ciliacicilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0