vilken underbar dag .

Hej!!!

Nu har jag slutat och är på väg hem (gåendes) och ska byta om, pussa på min pojkvän och sedan ta en promenad tills jag tröttnar och går hem igen.

Idag är det Göteborgsvarvet där man springer 21km så jag har träffat typ tusen supertaggade löpare idag och är jättesugen på att gå ut och springa men tyvärr har jag inte kondisen för det. :/

Jag tänkte bara säga att klockan vara är halv fem på en lördag, jag har redan jobbat i 10h och gått en morgonpromenad i 15min. OCH har hela dagen, kvällen och natten framför mig! w o n d e r f u l !


Puss & ut med er i det vackra vädret!
V


ofrivillig morgonpromenad .

God morgon - eller god natt för er som vill det!

Idag börjar jag som sagt var 05.45 och behövde därför gå upp kl 05.03 :/. Jag har varken vaknat på riktigt, sminkat mig eller ätit frukost för att jag är tvungen att promenera på jobbet idag. Det är bara tre hållplatser med spårvagnenen men ändå jobbigt. Plus att det regnar och blåser!!!

Staden har inte vaknat än - krogarna stängde för 35 min sedan så de få som vistas utomhus idag kör antingen taxi eller så är de dyngraka.

Det tar väl ungefär 15min till jobbet för mig och då när jag kommer börjar jag dagen med 30min rast att dricka mitt kaffe, mitt te, sminka mig och äta min frukost på. :)

Vi hörs väl under dagen men jag ska inte lova allt för mycket!
Puss sov gott och ha en härlig dag!
V


candybreakfast and skipping meals .

Hej!
Imorse (kl 14) åt jag ca 10 godisbitar som jag konstigt nog har stått mig på hela dagen! Så nu kom jag på att jag måste äta något innan det är dags för fredagsmys!
Ska nog slänga i mig gårdagens tonfisksallad eller något enkelt GI-härligt.
Jag har tagit småpromenader idag på 15min och så, men inget längre än så... Här i Göteborg är det nämligen storm!!!
Jag har tagit med mig en yogamatta till stadslägenheten nu så att jag kan träna lite on my own hemma :)
Imorgon börjar jag redan 05.45 på mitt seriösa kostymjobb så då måste jag vara pigg, alert och prata flytande engelska! :/ Slutar kl 16 så det blir en väldigt skön dag och då ska jag träna och sedan ha lördagsmys!
Trevlig Helg!
V

evening thinspiration .

V

the love of quotes .

w o r d .
V

candyjunkie .

Hej!
Nu idag och igår har jag haft såna godishetsdagar och jukfood-dagar... åt Thaimat, pizza och godis igår och en fralla.
Idag ska jag sola, jobba och ta en promenad. Ska sola kl 17 så jag tänkte promenera tills dess typ. Ikväll blir det film och godismys med familjen och pojken.. och imorgon är jag nyttig! :D Ska köra på GI för att bli lite "renare". Som ni kanske vet/har förstått så håller jag inte på som tidigare (eller vad bloggen givit för sken av mig vet jag inte riktigt, men har mina aningar). Jag har ju aldrig fastat eller så - sånt lyckas jag inte med. Utan jag har haft som mål att vara sund och nyttig.
Det gick jättebra förra veckan, men nu har jag tänkt att jag kan unna mig lite för mycket så nu får det bli skärpning. Nästa vecka ska jag vara riktigt nyttig och se till att slipa det sista möjliga på min Mallorcakropp... så det ser jag faktiskt fram emot! Och väl i Mallorca ska jag inte slappa till det allt för mycket utan jag tänkte försöka ta morgonpromenader och eftersom jag har semester ska jag njuta till max - men inte onödiga saker som en extra pizza vid poolen vilket inträffade typ 6 dagar av 7 förra året då vi var där! ;)
Hur går det för er nu?
V

matdags .

Hej!

Ush vad jag är dålig på att uppdatera - men det går faktiskt väldigt bra nu! Jag är supernöjd över mig själv (även pm jag åt en vit kyckling-curry baguette och pizza igår PLUS pizza och vit fralla idag ... ) jag är nöjd! :D

Nu ska jag ta en promenad till stan (10min) och hämta ut en iPhone som mamma ska få! Och sedan ska jag sola!

Jag åker ju till Mallorca nästa fredag så
Måste ha lite färg på min albinohud iafl ;)

Här är vad jag knaprar på just nu - en riktig GI-måltid innehållande ett stekt ägg, 1/2 gurka, 1/2 paprika och 1/3 paket haloumi. Till detta dricker jag vatten! Vilket jag ju typ aldrig gör annars - p r o g r e s s .
... I bakgrunden ser ni mina fina kryddplanteringar! :D koriandern har skjutit iväg som bara den och om någon vecka kan jag klippa av lite och lägga på mina goda maträtter ;)

Puss

V


två promenader, en påse chips och en påse godis .

Hej!
Nu har jag och min syssling varit ute på promenad och så har jag varit på en promenad så idag har jag gått 1h 10min :) Så det känns skönt!
Jag var jättehungrig och skulle gå till affären för en timma sen och då (som oftast när man är hungrig) plockade jag typ Allt... godis, läkerol, mat, mat mm. Så jag kom hem och åt en massa godis och chips och sedan följde jag min syssling till spårvagnen och nu är jag hemma igen.
Min pojkvän är på väg hem så jag ska duscha snabbt och göra mig iordning för läggdags så jag inte trycker i mig massa mer godis ikväll! (Jag börjar ändå kl 07.00 imorgon).
Skriver ett inlägg om 5min om dagens in & ut! Puss
V

aftonpromenad .

hej!
Nu ska jag promenera hem till mitt egentliga hem (30min) och träffa min syssling och så ska vi ta en långpromenad men hon är så j*vla lat så det brukar inte bli så långt med henne... sen ska jag iafl promenera hem igen efter en stund så det blir en mil idag ungefär :)
Min inspiration just nu är faktiskt Miley Cyrus.. har alltid hatat den lilla bitchen men nu när alla gaggar på henne för att hon vill vara snygg och smal (hon är inte långt ifrån den perfekta kroppen nu asså) så står jag bakom henne och försvarar henne i allt.. det är INTE skinny som media överdrivet säger - det ser healthy ut! :)
Vi hörs ikväll efter promenaden!
V

tidsinställt .

Hej!
Nu är jag på jobbet och sliter för en sommarfin kropp! :D
Ville bara önska er en jättebra dag!
Puss
V

ännu en för tidig morgon .

God morgon mitt "herr"skap!

Idag är jag en zombie. punkt .

Jag vaknade imorse 05.43 as usual this week.. Jag har fått hela SEX timmars sömn denna natt - Wooho! Till skillnad från tidigare nätter sen i fredags då jag bara fått tre eller fyra, så det var väl på tiden! :p

Idag är det torsdag vilket innebär att det är den sista riktiga arbetsdagen på veckan för fredagen är ju alltid en skön dag! :)

Nu blir det frukost och lite veckoplanering + att göra listor. Och så ska jag läsa mitt flöde på twitter också ;)

Njut av vädret idag också - det ska tydligen vara den sista vår/sommardagen nu innan vintern drar in över oss imorgon igen!
V


det blidde en halvtimmes promenad .

Hej!
Nu är jag hemma.. blev inget pluggande idag tyvärr så det får jag ta igen imorgon! :)
Huvudsaken är att jag fick rört lite på mig och imorgon ska jag ta mig en riktigt lååång promenad och bara gå och gå och gå! :D
Nu blir det lite lösgodis och Revenge!
V

människa igen .

Hej underbaringar! :)
Idag är jag en människa igen - fyyy vilken jobbig dag det var igår :( Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet nu och ska strax ta en promenad hem till mitt riktiga hem och hämta lite pluggsaker plus äta thaimat som jag har varit så sugen på nu i flera dagar! Sedan ska jag åka hem tillbaka in till stadslägenheten och skriva min tenta och efter att älsklingen kommit hem igen vid 21.30 ska jag och han gå en promenad.
Igår lyckades jag äta en halv påse chips (Sourcream Italian Cheese) och ett halvt rör med Skittles :P Och så ett glas Oboy på det... utan att spy upp så det var väl bra-dåligt.
Jag har ett väldigt ansträngande arbete just för tillfället, men jag har verkligen saknat mina promenader och känslan efter att ha tagit en promenad är så härlig. Att känna att man gjort något bra både för kropp och själ och allt känns så rent på något konstigt sätt! :)
Så snart hörs vi efter en liten promenad! Puss
V

eating disorder .

Hej!
Klockan är nu 19.10 och jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt! Förut på väg till affären hann jag gå 10m innan jag fick kväljningar och var tvungen att springa hem... jag har ju inte ätit någonting än så jag kräks bara luft. Så sjuuukt jobbigt verkligen! Nu har jag varit inne och kramat toaletten för fjärde gången idag och kräkts luft - inte ens galla eller vatten!
Därför ska jag nu äta lite yoghurt med krossat knäckebröd och hoppas på att illamåendet går över och att min kropp blir nöjd och mår bra! :)
Imorgon ska jag jobba igen... det är ett nio timmar långt träningspass typ, riktigt fysiskt! Men imorgon ska jag även ta en promenad när jag kommer hem och fortsätta i förra veckans spår då jag faktiskt tränade minst 30 min varje dag! :)



Ci vediamo
V

jag som bara ville ha lite frisk luft .

Det luktar ångest i vår lilla etta till lägenhet. Gårdagens glas står på bordet med slattar i olika färger, lukter och smaker. Bara tanken på att bära ut glasen i köket och tömma dem på dess innehåll framkallar kväljningar och ännu mer illamående.

... Jag gör något som jag är bra på - skjuter upp problemet och beger mig ut i den friska luften istället. Trodde jag. Ute är det varmt, kvavt och det till och med luktar sommarhetta. Så jag placerade mig på en parkbänk på vår innegård och hoppades på lite fräknar.

Nu är det dags att fortsätta min färd i den kvava sommarvärmen mot affären och köpa någonting för de sex enkronor jag hittade hemma. Jag som bara ville ha lite frisk luft att bota min bakfylla med.
V


första maj .

Jag mår sååååååååå dåligt!
Igår var det valborg och firandet började på ett berg. Vi var runt 15 pers och grillade och drack massa gott... efter detta åkte vi hem till mig och A och festade lite för hårt tills vi gick ut. Jag drack så galet mycket verkligen och var redigt full! Vid 5 tiden gick jag och A hem och han fick hålla i mig för att jag knappt kunde hålla balansen.
Idag vaknade jag med en sjuk huvudvärk och väldigt illamående. Orkar inte skriva egentligen, men det känns ändå skönt att få "prata av sig". Jag har spytt vatten och druckit massa vatten och det är underbart väder ute så jag borde ju verkligen inte sitta här inomhus och bara må pyton! :(
Nu ska jag kolla på en dokumentär om Kate Moss och gå till affären för att få komma ut lite -- vet inte vad jag ska köpa dock för jag mår ju så illa. Har ingen aptit alls!
Ush och fy och blä!
V

RSS 2.0