vill man vara fin får man lida pin .

God eftermiddag mina kära!
V

dagens plan .

För att undvika små failures som jag tyvärr har en tendens att falla ner i, så tänkte jag offentligt planera mitt kaloriintag idag.
Frukost 10.15: 125g Yoggi drömyoghurt + 2dl kaffe 140 kcal
Mellis 12.00: 1 Mango + 2dl grönt te (citron, ingefära & kamomill) 137 kcal
Lunch 14.30: 400g kycklingsallad (sallad, majs, fetaost, avokado, rödlök, kyckling, tomat, gurka, lite annanas, pyttelite linser) 200 kcal
Mellis 16.30: 1 wasa Husman + ½dl mini keso 80 kcal
Middag 19.00: 400g kycklingsallad (som lunch) 200 kcal
Kvällsis 21.00: 4dl te med 2cl mjölk & suketter 13 kcal
Övrigt: 380ml krossade hallon (Brämhults) utspritt över dagen 152 kcal
Är jag hungrig mer så tar jag 1/3 Nutrilett brownie 77kcal

Träning: 30min powerwalk + 30min powerwalk = 360 kcal


IN: 999 kcal
UT: 360 kcal
TOTALT: 639 kcal


Det låter väl som en riktigt bra dag? :D Visserligen är listan väldigt lång men min macksäck verkar vara väldigt stor just nu och man måste ju börja någonstans!
Hur går det för er?
V


morning exercise .

God morgon hjärtan!
Imorse tog jag en powerwalk lite mer än halvvägs till jobbet. Jag gick i 30min och sen tog jag spårvagnen resten (skulle bli försenad annars). Jag kände dock hur benhinneinflammationen smög sig på mitt högra ben, f*n. Hoppas verkligen inte att jag får det imorgon det hade varit så surt!!!
Igår tittade jag på massa youtube-klipp ifrån en som lagt upp serier och liknande i thinspons anda.  Du hittar kanalen här - enjoy! Jag såg då dokumentären Why are skin people not fat och där berättade de att när man går upp i vikt ökar både antalet fettceller och ökar i storlek. När man sen ska gå ner i vikt igen kan man inte bli av med fettcellerna igen... creepy!!!
Imorse åt jag en 125g drömyoghurt med jordgubbssmak och fyyy va gott det va!!! Nu ska jag ta mig en liten frukt, dricka my daily Proviva & kaffe och titta på Gossip girl!
Vi hörs snart igen!
V

nyttiga jag .

Hallå hallå!
Nu har jag precis varit på ICA Heden och köpt massa nyttigt gott till mitt jobb-skafferi :D
Det är jättebra att jag handlar så här (och fruktansvärt dyrt 270.- igår och 320:- idag!) för då småäter jag inte godis när jag är här i kiosken, utan jag äter något jag köpt nyttigt istället. Igår köpte jag en kycklingsallad på Lasse på Heden... det gör jag i princip varje dag och ibland två gånger om dagen.

Nu ska jag avnjuta en lättkesella med jordgubbs-fun light.
V

te .

Jag älskar te! Helst ska det vara med 2-3 suketter och 1dl mjölk... det är då det är som absolut godast.
Jag köpte nytt te igår och har laddat upp här på jobbet (det är så kallt också!) med vaniljte, hallonte och svartvinbärste. Det är ju så ofantligt gott! Just nu sitter jag och ska dricka vaniljte med 2 suketter och 2cl mjölk (11kcal). Hur underbart och gott som helst!
  • Te har ett högt innehåll utav antioxidanter (även det svarta "vanliga" teet) vilket kan skydda mot sjukdomar och motverka åldrande.
  • Koffeinet i te minskar aptiten vid större mängder.
  • Te innehåller tein som motverkar trötthet och ämnet theanin som är lugnande.
Just sayin'
V

true thinspiration .

God morgon alla ni fina där ute!
Gud va roligt att så många fler har börjat läsa min blogg! :D Det är ju några fler än bara jag som sitter och tittar på min härliga thinspiration!
Här kommer mer för det är ni värda!















Puss puss
V


tonight .

Ikväll är jag och min familj bortbjudna till min pojkväns familj och fira att han har fyllt år. Hans mamma ringde mig förut och frågade om någon utav mina systrar var allergisk mot något och "avslöjade" att hon skulle göra en kycklinggryta  (med ris antar jag) och att det blir tårta till efterrätt. Jag har precis ätit en stor kycklingsallad med fetaost ifrån Lasse på Heden. Förhoppningsvis kommer jag inte äta så jättemycket där hemma hos dom då utan bara normalt och sen till efterrätt tänkte jag vara väldigt mätt (eftersom jag har ätit två luncher och middag) och därför bara ta en smakbit utav tårtan. Synd bara att hans mamma är så bra i köket :/!
När jag äter ikväll ska jag tänka på fina kroppar...  Och så tänkte jag faktiskt äta lösgodis med min pojkvän ikväll. Då slipper jag hetsa i mig hela påsen någon dag när mens-monstrer talar i mig (fy va äckligt det lät! Ursäkta!). Jag ska promenera till jobbet imorgon är tanken och så tänkte jag ta iafl en 30min på crossen ikväll... men det blir ju aldrig av när jag säger/skriver det, så jag tar tillbaka det! :)
Puss
V

en liten olycka .

Idag på jobbet skulle jag bära en typ 15liters tunna med kokande kaffe och envisas med att bära upp den på en bänk själv, så jag kom åt kranen så det forsade kokhett kaffe över mig vilket gjorde att jag fick panik - så jag kunde ju inte ställa upp den på bänken... Detta var ca 06.30 imorse och jag har nu röda märken efter det på hela ena sidan av min kropp... HOPPAS att jag inte får ärr. Jag vill verkligen inte ha det!
Rodnaden är inte lika "neonrosa" som det är på bilden... det blev lite konstigt!
Aouch!
V

ny vecka, nya tag .

Hej allihopa!
Jag har saknat att skriva av mig lite granna, men jag har failat så superdupermycket fre,lör och sön. Det gör väl inte så jättemycket kan jag känna (måste få leva och unna mig lite ibland), men jag har också tränat :D Igår gick jag en snabbbbb pw (1.5mil) på lite under en och en halv timma. Det var hur skönt som helst! Och så har jag varit på Hoffmaestro, Timbuktu och Dolly Parton i helgen.
Min kära moster L, jag vet att du läser min blogg... så jag vill passa på att säga att jag saknar dig och familjen med! Du får komma hem snart men jag och A kommer och hälsar på er först! :D PUSSSSS



Idag har jag köpt massa gottigt (bra-gottigt) som jag ska snaska på under mina långa dagar på jobbet framöver. Jag ska ha mens när som helst, så jag tror väl att det är det röda spöket som talar inom mig och vill äta allt och gärna hela tiden... jobbigt .
Go on, be strong
V

saturday thinspiration .

Take care och stå på er!
V



96 kvar .

Hej! Igår tog jag mig en powerwalk i en timma och det gick så fort och var skönt. När jag kom till Trädgårn sedan blev jag vrålhungrig, så jag köpte en hamburgare de gjorde där och så åt jag nötter ifrån nötpåsen "Spesial" från Den lille nöttefabriken. Plus att min middag blev thaimat istället för nutrilett. Så det gick ändå ganska bra för mig igår.
Jag har idag jobbat sedan kl 06 och jag är såå trött! Men eftersom det regnar får jag nog stänga tidigare, så jag slipper jobba 06-22 efter ca 4h sömn! Isåfall ska jag hem och träna en timma på Wii/crosstrainern och sedan gå och lägga mig och sova direkt. Imorgon börjar jag klockan 06 och slutar vid 12... Sedan blir det hem och träna och på kvällen ska jag och mamma på Dolly Parton på Scandinavium :D!!!
Igår tog jag mitt sista p-piller för perioden, så jag går väl upp lite nu i samband med min bad-time-of-the-month. På måndag är det vägning för Rivstart... det har ju gått "jättebra"... nej, så jag förväntar mig samma vikt men kanske mer eftersom jag tränat och dessutom då säkert kommer ha fått min mens. Men jag har ju åtta veckor på mig, så känner nog att det är ganska lugnt ändå!
Jag vill verkligen börja träna riktigt mycket nu och äta bra och så! Nu jobbar jag så mycket fram till 9/11 men efter det ska jag träna och bli hälsosam.
Puss puss, nu ska jag ta en powernap på kioskbordet tänkte jag!
V

hjälp .




HJÄLP HJÄLP HJÄLP HJÄLP HJÄLP HJÄLP HJÄLP




Jag pratade precis med T som sa att jag borde ha en dag i veckan då jag tillät mig själv att frossa och äta vad jag vill... det låter som en bra idé för då kan jag ju tänka "på lördag" istället för "får aldrig mer". Så tillslut kommer jag antagligen inte vilja frossa - utan bara äta rimliga mängder den dagen. Enda nackdelen är att min icke-självdisciplin kan komma ivägen och försöka byta plats på dagen så att jag har min "lördag" på en onsdag istället... och då går det icke! Vad tycker ni? I need your help!


höftben .

V

nutrilett .

Jag har precis druckit en nutrilett jordgubbsshake för första gången. Det smakade som kräks med jordgubbssmak - fyf*n! Men det var faktiskt jättebra... bara att svepa den och svälja ner med vatten efteråt. Nu känns det som att jag har druckit jordgubbsgrädde med mjöl i typ och jag känner mig jättetjock (känslan av att ha hetsat en tårta typ) och därför har jag ingen som helst aptit eller lust att äta något just nu, är inte hungrig, inte sötsugen eller något. Känner mig bara äcklig. tada! skitbra ju! :D





Hitills har jag klarat mig galant idag gällande mitt kostschema, men jag har inte druckit kaffet till mellis för att det är något knas med kaffemaskinen så det smakar konstigt på jobbet. Ska försöka snart igen tänkte jag. Jag har beställt lite kläder ifrån H&M som kom idag, så jag ska hämta ut det efter min cykeltur i eftermiddag Wooho! Och det underbaraste är att allt jag beställt är den minsta storleken (förutom skor och en stickad tröja ifrån killarnas barnavdelning). Jag lägger kanske upp bilder sen eller imorgon på det.





Lovi lovi
V



morning .

Hej!
Igår failade jag sååå stort... delvis medvetet, men jag borde typ ha gått upp 2kg. Jag vill inte ens räkna kalorierna eller skriva in det i shapeup för att det lätt skulle bli över 3000. Hur är det ens möjligt?!
Idag ska jag därför vara nyttig och hälsosam. Jag börjar 06 imorgon och ska på Timbuktu och Hoffmaestro ikväll på Trädgårn, så det blir 100% nyktert ikväll och så ska jag cykla hem ifrån jobbet... antagligen en omväg också så att jag förbränner lite extra. Idag ska jag fanimej gå hungrig om det är det som krävs. Jag är inne i en period nu när jag är hungrig nästan konstant!
Frukost: kl 11.30 Froosh 135 kcal
Mellis: Svart kaffe
Lunch: kl 14.00Nutrilett strawberryshake 100 kcal
Mellis: Nektarin och svart kaffe 59 kcal
Middag: kl 17.00 Nutrilett strawberryshake 100 kcal
Kvällsis: kl 19.30 Wasa husman 45 kcal
Övrigt: Ev. te, cola zero, kaffe, vatten, sockerfritt tuggumi.
Träning:
Morgonpromenad i rask takt 15min 80 kcal
Cykla normalfart 1,5h ca 360 kcal

= -1 kcal

BRA! Nu kör jag på det och får i värsta fall gå en dag hungrig och så är det nya friska tag imorgon igen.
Imorgon jobbar jag 06-22 ångest ! Förresten så hade jag en uuunderbar dag igår, helt fantastiskt sjukt j*vla bra! :D
Vi hörs snart igen
V

collarbones .

Jag vill ha fina synliga nyckelben! Det är så vackert och ser elegant ut... Give me!
V

thin thin thin .

Hang in there!
V


tattoo thinspo .

Jag tycker att det kan vara sjukt snyggt med tatueringar ibland (lite antingen eller... mycket eller någon liten).
All cred till er som vågar och inte ångrar ;)
V

if I eat anything, I'll eat everything, so I'll eat nothing .

... Gäller för en stund framöver. Jag har failat så fruktansvärt mycket nu så att jag bara vill kräkas!!! Och sova vill jag göra också, är såå trött verkligen :( Jag hade en godispåse i väskan som jag och L på jobbet köpte igår och nu när jag var så himla hungrig efter maten (jag åt jättemycket!) så tog jag några bitar... sen tog jag hela påsen till mig där jag satt och vips var den nästan slut och jag illamående så att det skriker om det!
På måndag ska jag väga mig igen, hoppas på 56kg plain, (det är -1kg) känns i nuläget inte som att jag kommer att klara det. buhuu! Jag kommer antagligen äta lite sourcream och onion snacks på bion idag också - så sjukt goda. Det  blir en caesarsallad eller köttbit utan kolhydrater till på restaurangen. Kvarg till lunch och inget annat på hela dagen. liiite alkohol sen bara (A) men ingen fyllemat!


Förlåt för ett så vimsigt inlägg, men jag vill sova! och kräkas .
fan för mig ibland asså. Och det värsta är att jag ställde mig frågan " Är det verkligen värt det?" och jag tänkte och tänkte och så ... JA! Sprang jag till godiset. fuck me.

Fuck me .
V



god morgon .

God morgon!
Nu sitter jag på jobbet och har cyklat hit idag. :D Det tog 30min och det var ett par jobbiga uppförsbackar, men stora nedförsbackar så det var jättehärligt och gick fort. Nu är jag alltså uppe i 3 avverkade pass - Woho!
Imorse innan jag cyklade iväg tog jag ett knäcke wasa husman utan någonting på och nu på jobbet tog jag ett glas proviva... men jag är mer hungrig, så jag tror att jag tar ett till knäckebröd och lite mer proviva (annars stoppar jag säkert i mig massa godis eller något sen).
Ikväll ska jag gå på restaurang med min käresta och några vänner, sedan på bio och efter det ska vi ut. Jag tror att det blir relativt nyktert för mig idag eftersom jag ska jobba imorgon och gå ut imorgon med... och så får man ju tänka på alkoholkalorierna ;)
Har ni förresten hört om "den nya grejen" i USA? Jag antar att det mestadels är tjejer som håller på med detta, men de har tänkt på att det är så himla mycket kalorier i alkohol, så de äter ingenting på hela dagen och på så vis blir de pangfulla snabbt... då slipper de alkoholkcal och matkcal. Undra bara hur de mår under fyllan och dagen efter!
Jag hittade lite kläder imorse som jag tog på mig, svårt som vanligt att välja, men jag tog till slut bara något och det blev detta.
V

98 to go .

God kväll!
Nu sitter jag i soffan med lite godis som fastnat i mina tänder. Jag har precis varit ute och cyklat 1.5 mil och det var jättehärligt att få ta ut sig lite. Jag bor ifrån ett håll precis ovanför en sjukt jobbig backe så när jag var färdig med min tur värkte mina ben så mycket att jag knappt kunde stå upp - en underbar känsla!
Hur har det gått för er idag? :)
Nu ska jag slå in paket till min kärlek, packa inför morgondagen och om ungefär en timme ska vi åka hem till honom. Hinner jag ska jag köra minst 30min på min crosstrainer också!
Imorgon är vi ett sällskap på 13 personer som ska gå ut och äta middag, sedan på bio följt av utgång... Vad har man på sig då? Jag ska ha det imorgon på (och på cykeln på väg till) jobbet 10.30-17, så jag får inte frysa i det då heller... hjälp mig!





Hör av mig innan jag åker hur det  blev med crossen.
V

snart 98 .

God dag!
Nu ska jag gå runt lite på staden och shoppa lite skor, ev kläder och present till A som fyller år imorgon! <3
Jag ska promenera lite nu dit jag ska ta mig, åka spårvagn hem och cykla 1,5-2 mil när jag kommit hem :D Imorgon ska jag även cykla till och från jobbet (är tanken).
Hörs ikväll när jag är hemma igen och förhoppnings utmattad!
V

inspiration .

okay, here it comes!
V

99 to go .

Hej igen!
Igår när jag kom hem "råkade" jag hetsa utan att tänka på det... Jag åt efter min "tacoröra" två knäckemackor wasa frukost utan smör när jag hämtade te till min lillasyster. Sedan var det dags för mig att hämta te till mig själv och mer till henne, så medans jag gjorde te till mig åt jag två stycken till. Så när jag skulle bära in våra koppar med te till vardagsrummet där vi satt, så var mina mackor slut... Så jag gjorde två till - med smör!
Igår såg det ut så här för mig:
Frukost: 2 wasa husman + smör och 2dl proviva mango 248 kcal
Mellis: svart kaffe och 5dl vattenmelon 97 kcal
Lunch: 200g lättkvarg + funlight 112 kcal
Mellis: Coca cola zero 1 kcal
Middag: 1dl gräddfil, 3msk tacosås, 50g majs, 40g riven ost 354 kcal (fat)
Kvällsis: 6 wasa frukost + smör + te 380 kcal

Träning: 1h (1 mil) cykling i normalfart. Enligt Shape Up är det 472 kcal, men enligt en träningsapp jag hade med mig under hela "loppet" var det bara 275kcal... Hade ju gärna litat på Shape up, men tar det säkra före det osäkra. Bättre att ligga minus än plus ;)
Totalt: 916kcal




Mitt träningspass igår gör att jag har 99 pass kvar att avverka tills sista December. Ni är väl med på utmaningen?




Så jag klarade mitt kalorimål på Shapeup som är 932kcal/dag.
Häromdagen köpte jag ett par nya byxor på ZARA, men igår fick jag lämna tillbaka dom för att dom var för stora :D Det var storlek 34... som jag alltid har annars, men dessa var stora i storlekarna också så det gick inte alls. 
Jag köpte istället också häromdagen de nya "skinnbyxorna" på Gina Tricot i både brunt och svart, men de var också för stora. Visserligen är det ett material som töjer sig mycket, men man blir ju ändå glad! BTW dom dragkedjorna är sämst i världen på riktigt! Åker ner heela tiden!
Nu ska jag lägga upp lite thinspo-bilder!
V


ingenting hände .

Imorse efter att jag hade morgonkissat ställde jag mig på vågen. Ingenting hände. Jag gick av och på igen - ingenting hände. Så jag slog den i marken... Ingenting hände. Jag hoppade upp på den och gick drastiskt av den igen. INGENTING HÄNDE! Min våg är trasig. Fan.

j*vla f*an, jag har krympt .

Visst... på en viktminskningsblogg kan ju det låta som något positivt, but it ain't! Jag har nämligen krympt på längden!
Jag har alltid sett mig själv som 165cm, men nu när jag mätte mig på bredden tänkte jag att jag kanske faktiskt är längre än 165. Men nej jag är tydligen bara 163! När jag gjorde mitt pass för typ 4år sedan var jag 165 iallafall, men nejnej, jag har ju blivit lite kortare och lite bredare since... Det var bättre förr!



Mina mått iallafall är:
Rumpa tjockaste delen: 98cm
Lår tjockaste delen: 58cm
Lår smalaste delen: 45cm
Mage/höft tjockaste delen: 83cm
Midja smalaste delen: 69cm
Överarm tjockaste delen: 28,5cm
BMI: 21.4
V



femtiosexkommanio .

God morgon! Imorse visade vågen 56.9kg igen, vilket är skönt med tanke på hur mycket jag syndat sedan sist... men jag är nöjd eftersom det är under 57 iallafall.

Min hosta är så sjukt j*vla jobbig verkligen, jag hostar så mycket (och tar i) så att jag inte får någon luft och håller på att kräkas! Jag vill bli frisk nu så att jag kan börja träna. Ikväll när jag kommer hem ska jag antingen hoppa upp på crosstrainern och stå en stund eller köra ett pass på wii fit plus.
Senast jag använde mitt wii och min mii-gubbe vägde jag typ 53kg, så när jag ställer mig på balansbrädan kommer det stå på min TV "Oh... hi V! It's been a long time since I last saw you. You've gained weight. Why?" och så måste jag skriva in varför så att jag kan komma ihåg det till nästa gång!

Tills på måndag nästa vecka vill jag väga 56kg plain. Det känns som ett rimligt mål, men jag tänkte på det igår att man kan gå ner ett kilo i veckan utan större problem, men om man håller på så ett tag försvinner man ju?! Når man en slags gräns då när man helt enkelt inte kan gå ner mer?




Nu sitter jag med mitt morgonkaffe och har haft världens bästa mysmorgon med min älskling. Jag åt två husman knäckebröd med smör och drack ett glas Proviva mango (sjukt god!). Jag planerar att äta så här idag:


Frukost: Knäckebröd med smör, Proviva mango
Mellanmål: Kaffe
Lunch: Kvarg med funlight
Mellanmål: Froosh eller 1/5 vattenmelon
Middag: Sallad/ ev tacos utan bröd
Kvällsmål: Te



Nu ska jag sätta mig i solen, dricka mitt kaffe och läsa lite bloggar... underbart!
V



we ain't anything without dreams .

God morgon!

Vad vore en ny dag utan något att se upp till? ;)
Ha en underbar dag!
V

femtiosjukommasju .

God kväll! Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Det har jag haft och varit nyttig hela dagen, men till middag blev det tacos... Så det var väl det enda (och kanske risifruttin imorse). Jag vägde mig precis nu efter maten och jag vägde då 57.7kg. Inte okej, men en bra startvikt nu för Rivstart. Jag satte min målvikt på 53kg och det är vad jag vägde senast jag var mestadels helt nöjd med min kropp. IFK vann idag med 3-0 och Gefle hade inte en enda person i sin "klack"... Kul! Idag när vi åt tacos åt jag en stor och tog 1dl coca cola vanlig till, Känns obligatoriskt med cola till tacos, men jag drack en halv klunk och känner inget behov utav att dricka upp den, så där får det vara bra. Vad gäller min planerade kvällsis uteblev den helt eftersom middagen blev så sen. Hoppas ni tyckte om dagens thinspo! Sov gott, så hörs vi imorgon! V

thinspiration till tusen .

Jag vill jag vill jag vill  !
Keep on fighting!
V


jag vill ha .

God dag!
Hittade några fina bilder som jag tänkte dela med mig utav ... me loove !
Vissa bilder (och dess innehåll) kan var så fantastiskt vackra!
Maybe sounds like a klysché - but that's maybe what it is ;)
V



dagens mat .

Som tur är fick jag ta med mig hunden in på ICA och kunde köpa en Risifrutti XL jordgubb, lättkvarg, fun light jordgubb och en coca-cola light. Jag tänkte under dagen äta:


Frukost: Kaffe och risifrutti xl jordgubb
Mellanmål: Kaffe
Lunch: Cola light och lättkvarg med fun light
Mellanmål: Kaffe/vatten ... något mer
Middag: Köper antaligen en kycklingsallad eller något sådant.
Kvällsmål: Vattenmelon, te och detoxdrycken
Ikväll ska jag gå på IFK-matchen med A och då blir det inte något onyttigt... får hålla mig till Cola light/zero/vatten om jag ska dricka något där!
Hur gott är inte coca cola light?! Jag har alltid tyckt mer om det än den vanliga (antagligen för att light-produkterna är sötare).




Länge leve coca-cola!
V



overslept .

God morgon! :)
Idag försov jag mig till jobbet (men kom i tid), så jag hann inte gå hem och lämna hunden där den skulle vara...så han fick göra vad han skulle på väg till spårvagnen och sen åka med till mitt jobb. Så nu sitter vi här i den lilla stugan och myser (jag iafl). Han är så rastlös och vet verkligen inte vad han vill... så det är svårt att hanskas med honom!
Jag glömde väga mig imorse eftersom jag overslept. Mätning och vägning kommer därför ikväll... Efter all mat och allt :p Men eftersom det är början utav Rivstart 2011 2.0, så är det nya tag som gäller! Det startade tyvärr inte så bra, för jag har inte frukost med mig, hann inte heller äta hemma, och i kiosken finns det bara godis, glass, kaffe, läsk typ... Så jag dricker kaffe nu men måste ha någon form utav föda! Jag har både Ica och Willys i närheten, men kan inte gå in för att jag inte vågar sätta hunden utanför (han är så liten och lätt att sno).
vad ska jag göra?
Igår hittade jag sååå mycket bra thinspo som kommer upp under dagarna, så håll er uppdaterade! You will loove it!
V

utmaning två .

Då var det dags för utmaning nummer två... RIVSTART 2011 2.0!
Information om utmaningen hittar ni här. Åh jag älskar utmaningar, man blir så sjukt taggad! WOOHO!
... Och den startar redan idag! :)
ÄR NI PÅ?
V

utmaning ett .

GOOOD MORGON!
Idag hoppar jag på två nya utmaningar, det ska bli sjukt spännande! :D Båda utmaningarna är ifrån http://villblismal.blogg.se och det är många andra som är med och kämpar med oss.
Utmaning nummer ett handlar om träning. Den går ut på att avverka 100 pass mellan 1 augusti och 31 december. Det ska vara minst 30 minuters träningspass och det kan vara lite vad som helst, förutsatt att det inte är tex en långsam promenad.

 

 

Även om man tränar 1 timme på gymmet så blir det bara ett pass.

Men tränar du 30 min vid två olika tillfällen på en dag så är det två pass.

 

Detta ska bli sjukt kul och nu har vi något att kämpa för tillsammans!

 


JOINA OSS!

V





tomorrow .

Imorgon ska jag väga och mäta mig... jag måste ju ha något att jämföra med och gå på.
Min detox är på hold sen gårdagen förresten, ska sätta igång ikväll igen och köra på stenhårt efter det.
Imorgon tänkte jag också ta ett piller som heter Tight som går att köpa på Gymgrossisten, men som jag tror är helt värdelöst! Det är meningen att det ska dämpa hungern (/sötsuget?), öka förbränningen och ge mer energi, men jag får inget utav det. Bara en liiiten antagligen psykisk effekt på morgonen gällande aptiten, men sedan kommer det igång efter en liten stund igen.
Jag testade drycken som också finns, men det är bara beställningsvara och ca 25kr/flaskan (/dag)... Det var visserligen ett tag sedan, men jag upplevde den då som HELT SJUUUKT GRYM! Jag hade ingen aptit, loooads of energi och kände mig smalare på dirren! Men kroppen vänjer ju sig tyvärr och nu kanske inte den effekten skulle uppstå hos mig.
Imorgon ska jag mäta BMI, vikt, lår tjockaste delen, lår smalaste, midja, höft, rumpa och mina mycket feta överarmar. :D
Puss sov så gottigt!
V

tänkte bara säga att .

God kväll!
Jag tänkte bara säga att jag är vääldigt väldigt kär i min pojkvän, just nu är jag extra kär och det är helt underbart!
Jag älskar dig min kärlek!
V



kvällsligt .

ÅÅh! Jag är så uttråkad just nu. Sitter på jobbet och gör ingenting... har letat thinspobilder, men känns som att inget är precis vad jag vill ha och jag vill bara sluta jobbet så att jag kan få åka hem med min kära och mysa!
Här är lite eveningthinspo som håller oss igång ;)
V

en perfekt gårdag .

Heej!
Igår var jag i fjärrås mitt ute i skogen på en väns landställe och det var helt underbart. Vi gjorde aktiviteter som berrpong, poängpromenad om paret som ska flytta, spelade cricket och fotboll. Sedan grillade vi och var ute och kalasade till typ fem halv sex på morgonen då jag och À gick och la oss och sov i hans bil.
Det var en jättefin kväll och det var hur trevligt som helst. Det fanns ganska mycket godis och fyllekäk överallt, och jag åt lite det erkänner jag... Jag åt tunnbrödsrulle med baconost och så åt jag lite godis och choklad. Vad jag gjorde igår som gick väldigt bra var att jag bestämde mig för vad jag ville ha och fanns det tog jag en eller två sådana och fanns de inte hoppade jag över helt. Normalt sätt skulle jag ta andra godisar bara för att de låg där eller för att de jag ville ha inte fanns. :D
Nu sitter jag på jobbet och har inget internet så bloggar från telefoen :/ Min bästa vän ringde mig förut ifrån Norge och frågade om jag kunde passa hennes minihund med damp (på riktigt) inatt för att hon ville åka till stockholm... och vem vill inte unna sin bästa vän att åka till Stockholm?! Så nu ska jag göra inbrott i hennes föräldrars lägenhet efter jobbet och hämta hunden och gå ut bakvägen. Så tänkte jag att imorgon när A går till jobbet vid 06, om jag vaknar och har en slickande hund i ansiktet eller om han är sprallig och vill gå ut, så ska vi ta en liten promenad på minst 5km och sen gå hem och lägga oss tills jag börjar jobba igen :) hoppas att jag orkar! :D
Hörs ikväll när jag har internet!
Nu ska jag titta på Vänner och dricka vatten!!!
V


tips & tricks .

Hej mina kärisar!
Jag tänkte dela med mig lite utav de tips och tricks jag vet, både "onödiga" och "nödiga". Det är inte tips som gör en stor förändring, men det är inte heller tips som är så jobbiga att ställa om till, så why not?

  • Att äta mycket frukt gör att kroppens naturliga försvar mot fetma ökar.


  • Kroppen saktar ner förbränningen när man sover, för att kroppen ska veta att man har "vaknat till" behöver man äta något. Det är därför det är så viktigt att äta frukost... Ingen frukost = ingen vanlig förbränning.
  • Sitt ner när du äter, då lägger kroppen energin på att ta hand om det du stoppar i dig. Står du istället upp så lägger kroppen energin för att hålla dig ståendes.


  • Att dricka mycket vatten vet nog vi alla att det är bra, men det är fortfarande sjukt många som dricker för lite vatten än vad som är rekomenderat. Kroppen säger inte ifrån när den är törstig, utan när vi känner oss törstiga är kroppen uttorkad. Det är därför viktigt att dricka så att kroppen inte torkar ut. Vår kropp har samma signal för ett litet behov av vätska som för hunger, så när vi känner oss lite hungriga/sugna ibland så är det bara vatten som behövs. Och vi vill väl inte äta i onödan?


  • När man är ute och joggar/går en powerwork kan man rusha i 30sek var femte minut. Då lurar man kroppen så att den inte riktigt förstår om man springer eller bara joggar... Den börjar då förbränna mer som vid en löptur än som en lätt jogging.


  • Salt binder vatten och blir till fett. Ett minskat intag utav salt är bra för i princip hela vår kropp och om vi undviker saltet så mycket som möjligt kan vattnet vi dricker lugnt passera vårt system utan att bli till vad vi inte vill ha.


  • Mejeriprodukter och framförallt yoghurt hjälper oss att hålla vikten så att vi inte går upp mer.

  • Några livsmedel som ökar ämnesomsättningen och förbränningen är:
    Kanel
    Citron
    Chili
    Starka kryddor
    Cayennepeppar
    Kronärtskocka
    Senap
    Koffein

Keep up the good work!
V

lunchbreak .

God dag!
Idag är det sooligt ute och jag är fortfarande vääldigt sjuk. Fick ringa och sjukanmäla mig ifrån jobbet imorse, vilket händer typ en gång per år om ens det! Idag ska jag och A på avskedsfest hos ett kompispar som ska flytta till Teneriffa. De hade tydligen styrt upp aktiviteter och sånt, men jag är så himla sjuk så får bara vara där och "visa mitt stöd" i ett hörn typ. Jag tror inte heller att jag kommer dricka - har veeerkligen inte någon som helst lust att göra det nu!
Igår var jag bjuden till en annan avskedsfest, men jag stod över och var hemma med familjen och åt tacos och lite matadormix efter det, men jag hoppade helt över all choklad och snickers :D. Vi tittade på Narnia och så somnade jag i soffan vid tolv typ tills min syster väckte mig.
Det blev lite rester över från gårdagen som jag gjorde en stoor sallad av, tror inte att jag kommer orka äta typ något utav det eftersom jag inte har någon aptit idag... Men jag gjorde en tacokycklingsallad helt utan bröd och dressing/sås. Kycklingen är stekt i tacokrydda (jag och mamma äter inte köttfärs) så det blev lite kryddigt och gott ;)
Igår slarvade jag med detoxen och bara drack halva, så jag tänkte dricka 1,5 idag istället... får se om jag sitter på toaletten hela dagen imorgon typ :P Hittils har den inte gjort någon märkbar effekt iallafall.
Vi hörs igen om en stund!
It sucks to be sick!
V



legspo .

V



min fail brunt på rosa .

Ja... det är ju alltid lika kul när man ska äta något man inte borde - och efteråt ser att man har spillt.
Pinsamt och lite smått ironiskt - kanske är det faith , att jag inte ska äta sånt här? :)
V

btw .

Förresten!
MINA BEN HAR BLIVIT LIITE SMALARE!
I can see it :D
Mellanrummet har blivit lite större och min mage är lite plattare när jag vaknar ...
Hur taggad blir man inte av att se att man har blivit lite smalare? :D
V



sjuk .

Hej alla där ute i höstrusket!
Nu sitter jag på golfen och fryser aset av mig (... nää, i wish)! Jag är megasjuk just nu och att jag glömde nycklarna imorse när jag skulle öppna löser ju inte mitt sjukdomsproblem. Jag fick nämligen stå ute i regnet i 40min och vänta på att min chef skulle komma med nycklarna! Detta var klockan elva och jag är fortfarande dyngsur :(
Angående träning och kost är abc gone gone gone! Jag tror att det är ett utav mina största problem - att jag får för stora visioner och mål som gör att jag bara failar mer än vanligt.
Nu är det därför bara att försöka dra ner på sockret, kalorierna och kolhydraterna och röra på fläsket.
Jag läste precis lite viktminskningsbloggar och är så gaalet taggad på att gå ner i vikt nu! Jag är bortbjuden ikväll på avskedsfest, men jag ska inte gå (börjar 06.00 imorgon) och så är jag så sjuk. När jag kommer hem idag vid halv sex tänkte jag ställa mig någon timma och köra lite wii. Det är en sjukt kul träningsform som räknar kalorier och är varierande. Så det blir lite aerobics, yoga och styrketräning för mig ikväll! :) Sen ska jag försöka få åtta timmars sömn.
Genom att sova 8h per dygn kan man gå ner ca 3kg läste jag i tidningen iForm och om man dricker 2l vatten om dagen i ett år går man ner 1kg bara utav det... Så om man är duktig och håller det är man upp till 4kg lättare :D.
Imorse gjorde jag två dubbelmackor med rågkaka (som nyttigt polarbröd) med smör på. Jag var inte ens speciellt hungrig, utan jag ville bara gå till jobbet där jag skulle behöva mackorna för att inte äta massa snask.... Det regnade ute och jag frös och hade inget att göra, så jag satt på busshållplatsen och åt upp alla 4 mackorna - VIPS så var de borta! När jag kom till jobbet drack jag en Froosh (bara frukt & JÄTTEGOTT) och tog en kopp te med mjölk och suketter i. Det var väl ändå okej för att vara all mat fram till typ 14, (frukost + lunch) minus mackorna så klart. Men sen hände det som inte får hända.... Mina händer styrde sig mot glassfrysen och tog upp en magnum ghana, och jag åt upp den helt utan dåligt samvete. Nu i efterhand har jag ingen ångest (VARFÖR INTE?! JAG VILL HA ÅNGEST NÄR JAG ÄTER SÅNT JAG INTE FÅR ÄTA!) Jag har inte ångest nu heller, tycker bara att det var lite onödigt....... FUCK!
Min morgonvikt idag var förresten på 57.4 idag, inte okej.
Nu är jag så tjock och otajt så...
V



femtiosexkommanio .

Igår när jag vaknade och vägde mig var sjuan spräckt, häärligt!
Idag jobbade jag på Elite och då vägde jag mig inte, men vi får se hur det är på torsdag igen när jag får lite sovis.
Det tar emot att lägga upp bilderna, men jag hade en tjock-dag då så det blir förhoppningsvis större resultat då :D
Men här är de...
woho, all set and done!
Igår var jag med en av mina favorittjejer. Hon hälsade på mig på jobbet och så åt vi sushi (eller jag äter ju bara riset) och sen gick vi på stan och shoppade! Det var jättetrevligt och sjukt kul att träffa henne igen. Hon förstår mig så bra med allt... ink detta med att bli smal and so on, och hon (du C) har jättefin kropp och kan mycket om hur man blir smal på ett riktigt sätt så jag blev jättemotiverad igår.
Med min abc går det väl inte så jättebra... i förrgår var jag bakis och då åt jag:¨
Te med socker och mjölk till frukost = 35kcal
Lunch/middag: Pad Nammanhoj = ca 210 kcal
Kvällsmat: 2 skivor rågkaka (typ polarbröd) med smör och 4dl vattenmelon = 284 kcal
Övrigt: Matadormix = inte en hel påse... så kanske 230 kcal.
................. och så tränade jag ingenting!................
Igår var jag nyttigare och åt:
Frukost: 2 wasa delikatess med smör = 114 kcal
Lunch: 8st (?) risbollar = 240 kcal
Middag: ½ portion lins och grönsakssoppa = 96 kcal
Övrigt: 3dl vattenmelon = 77 kcal
= 528 kcal OCH så gick vi på stan i någon timma, men det räknas inte med :)
Det sjukaste var att jag inte alls va hungrig! Bara när jag skulle sova vid halv 2 var jag hungrig men då va de ingen ide att gå ner och äta (började 05.30 imorse).
Talk to you soon!
V

bad bad girl .

FÖRLÅT att jag är så dålig på att uppdatera... visst det är väl jag som förlorar mest på det, men jag ska bättra mig!
Nu har det varit Way out west här i staden och jag var självklart där. Jag började ju min abc precis innan way out west (stupid) så jag avbröt och börjar om nu på nytt IDAG! :D Jag ska även idag gå på en 20 dagars detox för att rensa ut allt äckligt i min kropp! Jag började på detoxen dagen innan wow började, men så kom jag på att halvlaxerande medel i kombination med bajemajor och festivaler inte är någon bra idé.
Jag är faktiskt stolt över mig själv för att jag har bestämt mig att ta tag i det idag och med en gång. Jag är ju en naturbegåvning på att skjuta upp saker och speciellt saker som har med min hälsa och utseende att göra. Hur många gånger har man inte tänkt "jag börjar imorgon/nästa vecka" osv osv...
Igår när jag var fullare än fullast smsar min jobbarkompis och frågar om jag kan jobba dag och kväll idag och mina sms gick inte så jättebra till henne, så min chef ringde och jag var riktigt dyngad...  så idag jobbar jag 11-22 med ynka tre timmars sömn i bagaget! JAG SOMNAR SNART!
Jag är alldeles för bakis för att kunna stoppa i mig någonting nu och så är mitt kort på vift någonstans, så jag har druckit en kopp te med socker och mjölk hittills och får se när jag känner mig redo för att fylla magen lite. Jag vill inte ens dricka cola eller vatten nu.
Så nu bloggi hörs vi om en stund igen (jag är en sjuk periodare - i know)!
V

don't give up what you want at the moment for what you want the most .

... Helt enkelt ett gaaalet bra qoute!

V

dag 1 på abc-dieten .

Goood morgon god morgon!

Min morgonvikt idag var 57.2kg (efter gårdagens megafrossa) och idag är det första dagen på ABC-dieten, förhoppningsvis klarar jag mig alla 50 dagarna utan att faila.
Som tur är så går det att byta plats på dagarna (enstaka gånger) vilket underlättar om jag håller på att faila.
Idag får jag äta 500 kcal och det ska nog gå utan problem. Jag är på jobbet fullt av glass, godis, våfflor och drickor så det är liite jobbigt! Jag kan som tur är dricka vatten, cola light, zero, kaffe och te i mängder. Alla de sistnämnda innehåller koffein som i stora doser dämpar aptiten. Senare vid halv fem ska jag köpa en portion thaimat och äta så blir det kombinerat lunch och middag. Det är bara idag jag ska hoppa över måltider för att försöka vänja mig lite vid att inte äta så mycket.
Att hoppa över måltider är INTE ALLS BRA för att kroppen ställer in sig på svält, det är då bättre att ta något litet som tex. 1 wasa delikatess knäckebröd (30 kcal), 1dl hallon (27 kcal) eller en stekt äggvita (17 kcal).
Thaimaten jag ska äta idag heter Pad Nammanhoj med kyckling och det är wokad paprika, broccoli, morot, champinjoner, vitkål, blomkål och lök i ostronsås. Jag tycker tyvärr inte om varma grönsaker så jag brukar beställa utan med bara broccoli, champinjoner och lök. Ett tips när man köper thaimat är att beställa utan glutamat som är en slags sockerersättare. Det är extra bra att få bort det nu när man ska försöka vänja sig av med socker. Maten smakar inte annorlunda utan glutamaten, så bort med den! :)
Och nu lite thinspiration med Miranda Kerr för att hålla motivationen uppe!
Vi hörs snart igen
V

hipp hipp hurra .

Heej!
Idag är det min nittonde födelsedag - Wihoo! Tyvärr har jag frossat lite för mycket och kommer även göra det under kvällen (svårt att undvika mat, bullar och gottigheter när man fyller år och familjen är här).
Imorgon däremot ska jag börja på ABC-dieten som nog många känner till.
Tanken bakom ABC-dieten är att man genom ett varierat kaloriintag ska lura kroppen att hålla förbränningen uppe. Jag har väldigt svårt för dieter osv, men eftersom man här bara ska ha ett bestämt antal kalorier känns det lättare än om man ex helt ska bortse från/ bara äta något speciellt. Är det någon som vet om det är intaget i kcal  innan eller efter träning som räknas?

Så här är upplägget för mina 50 nästkommande dagar from imorgon. Startvikt är 58kg.
Dag 1: 500 kalorier
Dag 2: 500 kalorier
Dag 3: 300 kalorier 
Dag 4: 400 kalorier
Dag 5: 100 kalorier 
Dag 6: 200 kalorier 
Dag 7: 300 kalorier 
Dag 8: 400 kalorier 
Dag 9: 500 kalorier 
Dag 10: Fasta
Dag 11: 150 kalorier 
Dag 12: 200 kalorier 
Dag 13: 400 kalorier 
Dag 14: 350 kalorier 
Dag 15: 250 kalorier 
Dag 16: 200 kalorier 
Dag 17: Fasta 
Dag 18: 200 kalorier 
Dag 19: 100 kalorier 
Dag 20: Fasta
Dag 21: 300 kalorier 
Dag 22: 250 kalorier 
Dag 23: 200 kalorier 
Dag 24: 150 kalorier 
Dag 25: 100 kalorier 
Dag 26: 50 kalorier 
Dag 27: 100 kalorier
Dag 28: 200 kalorier
Dag 29: 200 kalorier
Dag 30: 300 kalorier
Dag 31: 800 kalorier
Dag 32: Fasta
Dag 33: 250 kalorier 
Dag 34: 350 kalorier 
Dag 35: 450 kalorier 
Dag 36: Fasta
Dag 37: 500 kalorier
Dag 38: 450 kalorier 
Dag 39: 400 kalorier 
Dag 40: 350 kalorier 
Dag 41: 300 kalorier 
Dag 42: 250 kalorier 
Dag 43: 200 kalorier 
Dag 44: 200 kalorier 
Dag 45: 250 kalorier 
Dag 46: 200 kalorier 
Dag 47: 300 kalorier 
Dag 48: 200 kalorier 
Dag 49: 150 kalorier 
Dag 50: Fasta
Talk to you later!
V


benhinneinflammation .

God kväll!

Då var det dags för kvällsinlägget. Jag ska precis hoppa upp på crosstrainern och göra av med lite utav det för mycket goda jag fått i mig idag! Jag har fått benhinneinflammation och det gör ont som f*n så fort jag tar ett steg, men tror det är lugnt på crossen. Ska även göra 100 situps, för jag ÄLSKAR att ha träningsvärk (speciellt i magen)!!!

Idag har jag ätit följande:
Frukost (hotell): Te med suketter och 2cl mjölk = 12 kcal
1 grov fralla med frön,smör, 2 skivor ost, 1 skiva kalkon = 302 kcal
1.5dl vaniljyoghurt med solrosfrön, linfrön och russin = 307 kcal
5dl vattenmelon = 96 kcal
Mellanmål: 1 knäckebröd (husman) med smör och ost = 150 kcal
Lunch: 2 knäckebröd husman med smör = 158 kcal
Mellanmål: 1 nektarin = 57 kcal
Middag: ½ portion Nachos med quorn, lite nachochips, ost, gurka och majs = 183 kcal
Kvällsmål: 4 dl te = 4kcal
1.5dl vaniljyoghurt med 1dl uppvärmda hallon = 132 kcal
Träning: tre timmar städning (jobbet)= 540kcal, 15 min powerwalk = 106 kcal, crosstrainer 40min = 450 kcal
Kalorier från mat:1401 Kalorier från träning: 1096 =305 kcal

Imorgon fyller jag 19år och det är den första åldern i den yngre medelåldern... ÅNGEST! Men förhoppningsvis kommer jag vara en snygg medelålders kvinna väldigt snart! ;)

...Och så giiivetvis lite thinspiration!







Sleep tight!
V



aj aj aj .

God dag alla ute i höstrusket!

AJ vad mina ben värker! Det gör ont på hela framsidan vaden och tidigare när jag har haft det har mamma sagt att det är nögon slitning och inte träningsvärk, men jag väljer att tro att det är ett gött resultat ifrån min gårdag ändå! ;)

Imorse började jag kl 06 på Elite (efter tre timmars sömn!!) och gick på automat hela dagen typ... Jag har lagt ner pannkakorna nu och bara äter nyttigare, får trappa ner successivt. Jag plockade disk och gick fram och tillbaka under 5 timmar, men la in det i shape up som 3 timmar städning för att det inte var såå intensivt. Efter jobbet åkte jag hen för att sova en stund och vaknade igen kl 15 så åkte jag till mitt andra jobb och ska nu vara här till kl21 - wiiho!

På det stället jag är nu är en riktig utmaning att hålla kontrollen på. Vi har kaffe, te hela tiden (vilket är bra) och vi köper godis, nacos, kakor, bullar, glass... Ja you name it! Så nu mötte jag två av mina arbetskamrater som var på väg till affären - antagligen 4-gott. :/ Avstår man från godis undrar dom vad som är fel och godis är min stööörsta svaghet, så det är riktigt jobbigt när det finns där!

Jag håller på och kollar på black swan hemma, sjukt deppig, och jag inte sluta tänka på hur olycklig hon är och jag sitter upprörd i soffan och säger "MEN ÄT NÅGOT DÅ!!!". I don't wanna be that girl! Laddar upp lite thin inspiration ikväll när jag är hemma igen! Jag har inte tränat än idag för jag har så j*vla ont i benen och är trött, så tänkte hoppa upp på crosstrainern sen och förbränna vad jag har fått i mig!

Mitt mål nästa vecka är att väga 56kg, dvs gå ner 1,7kg... Det borde väl inte vara helt omöjligt?!
Stay strong!
V

thinspiration .

God kväll!

Efter 100 situps och plankan i 2 min är det nu dags för mig att gå ner och dricka lite kvällste med min älskade pojkvän och titta klart på Black Swan.
Vi har sjukt mycket godis, kladdkaka och typ 70 kanelbullar kvar ifrån mitt släktkalas igår, så jag hoppas att han inte försöker tvinga i mig något onyttigt nu när jag varit nästintill exemplarisk idag! :D
Här är lite thinspo - enjoy .


... Kan de så kan vi!
V



back on track .

Long time no see...
...Det var en intensiv men kort start jag fick på mitt bloggande, men nu är jag back on track!
Jag är såå stolt över mig själv just nu, jag har gått upp i vikt och vägde imorse 57.6kg!!!!!!!!! INTE OKEJ!!!!
Igår köpte jag tillochmed mina favoritjeans i en storlek större bara för att jag inte längre kan ha mina 26or. :( Det gick så långt att jag häromdagen spräckte ett par byxor när jag skulle ta på mig dem, så det var väl lugnt sagt ett wakeup call.

Idag var jag på jobbmiddag hos min chef på Elite och jag kunde kontrollera mitt intag, tog max 1dl potatissallad och så åt jag inte upp riktigt hela brownien och bangade grädden till. För mig är detta ett stort framsteg och mycket  BRA!
Idag har jag ätit följande:
Frukost: 1 skiva Wasa husman knäckebröd + 10g bregott normalsaltat = 113 kcal
Lunch: 5dl svart kaffe = 5 kcal
Middag: 1 kycklingbröst utan skinn, 100g potatissallad, 300g sallad = 245 kcal
Efterrätt: 1 brownie med valnötter, 3dl svart kaffe = 115 kcal
Antagligen kvällsmat: 5dl te =10 kcal
Kalorier från mat: 852
Kalorier från träning: 1200
= -348 kcal

Japp, du såg rätt! Jag har tränat i tre timmar idag, imorse efter frukosten tog jag en powerwalk i 14km (2h) och sedan gick jag hem från stan med en liten omväg 6km (50min) och nu ska jag göra 100 situps! Jag vill att min kropp ska VÄRKA imorgon utav all träning så att jag känner att något verkligen hänt! :D
JAG ÄR SÅ GALET TAGGAD NU!!!

Imorse under min powerwalk gick jag samtidigt som jag läste thinspobloggar i min iphone, så blev jag taggad och motiverad samtidigt som benen bara promenerade utan att jag behövde tänka på det!
Jag hade ganska korta shorts på mig och såg hur mina lår dallrade och jag bara tänkte "snart är de borta". När jag kom hem kände jag mig så pigg, fräsch och smal... dock inget sådant resultat i spegeln där jag var fet, röd och gaanska ofräsch (men glad ändå!).
När jag vägde mig hade jag svettats bort 4hg och ändå druckit lite vatten under rundan!

Vi hörs snart igen med lite thinspiration!
V


RSS 2.0