och .

Jag hoppas att ni får en underbar första advent!
V


första advent .

God morgon!
Det blev en jättemysig kväll igår och både jag och A somnade i soffan till freaky friday som jag ju har sett tusen gånger.
Nu sitter vi på Centralstationen och äter lite frukost, men jag har inte aptit så tidigt på morgonen så jag tog en mango & passionfrukts-smoothie från espresso house ( rekomenderas! ). Vi har med oss lussebullar som vi ska mysa med på tåget sen.

Idag blir det jobb till 21 och försöka få ur mina oönskade dreadlocks jag tyvärr lyckats få till.
Pyss
V


två missade tåg senare .

Hej!

Vi missade tåget hem (vi missade även tåget hit) så nu sitter vi i lägenheten igen och ska ha myskväll. Det var nämligen det sista tåget hem vu missade och alla biluthyrningsställen var stängda :(.

Jag är så FRUKTANSVÄRT bakfull idag och har hållt på att kräkas tre gånger men det går inte. Jag mår jätteilla och åt nacos till brunch och massa guacamole! Så jag har verkligen mått superilla idag! :'(

Nu sitter jag med middagen som blir räksallad och en massa ägg. Till det har jag nypressad apelsinjuice, så det är nyttigt och känns "fräschare" än annan mat. men ändå mår jag inte helt hundra!

Vi hörs nog senare! Puss
V


hej darres .

Nu är jag i Hufvudstaden tills på lördag... Får se hur mycket blogg som hinns med - schemat är typ myyycket fullproppat. :) puss, föröbrigt låg vikten igår (kvälls med kläder) på 58.8kg, så dey går nedåt! Puuuss


ändrade planer .

Denna veckan har failat totalt.. Jag kör på nästa istället! Det är ju faktiskt FÖRSTA advent på söndag och det är massa julpyntningar och mysigt tills dess plus att jag åker till Stockholm på torsdag och imorgon har jag handledarkurs så att jag får börja övningsköra! Tjooolahooooo!

Hur går det för er? Pusssi
V


antibakteriesmoothie .

Hej!
Denna härliga anti bakterie-smoothien hittade jag på Drivkraft's blogg. :)
Den innehåller banan, mango, apelsin, ingefära och honung.
Jag kan inte ärligt säga att den var så god, men jag tänkte mixtra lite med receptet så håller jag er uppdaterade om det ;)
V

min nyttiga dag .

Hej! Idag har jag bestämt mig för att ha en helnyttig dag. Det ska gå jättebra!
Over And Out
V

sjukling .

Hej!

Det blev ingen träning imorse... jag är nämligen sjuk! :( Det är influensan som har kommit över mig.

Nu ska jag åka iväg till Ullared med mamma. Sist jag var där köpte vi bara saker till A's lägenhet, så denna gången blir det julklappar och hygienprodukter. :P

Vi hörs senare! Puss
V

ny vecka - mer inspiration .

V

jobberbjudande .

 

Hej igen!
Är Du intresserad utav ett jobb där du kan påverka din egen lön och ditt eget schema? Arbetet är vid
Brunnsparken (nordstan) i centrala Göteborg.Hör av dig om du är intresserad så berättar jag mer!
[email protected]
V

 


sunday night .

God kväll!
Vila i frid Lasse Brandeby! <3
Nu har jag kommit hem ifrån jobbet och ska umgås lite med min käresta :)
Imorgon bitti ska jag träna med min jobbarkompis Amanda och det ska bli asskönt att få träna lite! Tjooho!
Imorgon börjar en ny utmaningsvecka och det blir då att:
  • Träna minst 30min varje dag.
  • Äta 1 grapefrukt och kaffe/te till frukost.
  • Inte äta bröd, ris, pasta eller potatis.
  • Inte ha socker i te, kaffe, latte något.. Inte ens suketter (Honung går bra i anti-bakterie-smoothien)
    Jag hoppas och tror att detta kommer gå super!
NU KÖR VI!
V

svar till ellie .

Hej!

Förlåt för sent svar, men tröjan i inlägget God morgon är köpt på h&m i somras. De finns kvar liknande som är ganska nyinkomna.

Kram V


i wanna hurt you just to hear you screaming my name .

Hola amigos!

Nu sitter jag på jobb nr 2 och har precis börjat. Jag har sovit sen kl 13.30 och ätit Nacos (som vi alltid gör på söndagsförmiddagar på jobbet). Ikväll ska jag somna när jag somnar och vakna när jag vaknar! :) det ska bli så härligt och skönt!

Imorgon ska jag träna och jobba tänkte jag och självklart väga mig igen! Och nästa vecka (imorgon) har jag ett nytt uppdrag! Och jag SKA klara det och uppdatera varje dag hur det går genom att "kryssa för i listan".

Puss
V


vill inte .

OBS! Pessimistinlägg.

Jag vill inte vakna innan klockan åtta på morgonen!

Jag vill inte bli sjuk, för jag känner att något håller på och smyger sig på nu.

Ja, där va det pessimistiska slut för stunden. Nu ska jag gå av och byta spårvagn och sedan om 32min har jag 14 timmars arbetsdag framför mig. Jippi - noot!
Klockan ett tänkte jag sova en timme iafl, det blir nog skönt om jag får ro till det på jobbet. :)

Imorgon ska jag sova ut riiiiktigt länge - tills jag vaknar av mig själv hoppas jag! Sedan ska jag göra mig iordnindning länge och dricka en nyttig & bakteriedödande smoothie - lägger upp receptet senare!

Nu blir det jobb! Puss & ciao!
V


middag .

Heej!

Idag har jag jobbat, sovit och städat hela dagen. Jag började kl 7 imorse och vaknade därför innan kl 6. Sedan åkte jag till den nya lägenheten och sov en stund, städade och sedan åkte jag hem till mormor & morfar på familjemiddag.

Idag har jag ätit:
Frukost: naturell yoghurt m. linfrön, solrosfrön, russin och torkade plommon. Juice, kaffe te.
Lunch: en lingongrova med smör och salami.
Middag: vitlöksentrecote med riven vitkål och en mörk minibaguett.
Övrigt: ca 3dl lösgodis

På måndag ska jag väga mig.. Får se hur det går, hoppas bara att det är under 58kg! :):):)

Puss
V


femtiosjukommasju .

Det var min dagsvikt igår och jag har inte vägt så "lite" på länge nu så det känns riktigt bra! I slutet på september vägde jag ju som mest 61kg, så det är nästan fyra kilos nedgång utan att jag egentligen har kämpat! :)

Idag är det fredag som ska firas med familjen och min pojkvän, så det blir godis och gotte!!

FÖRRESTEN! jag har inte ens rört godispåsen À köpte i måndags när mitt godisförbud upphörde! Tjooho rekord! :)

Pyss
V


melissa horn & en fantastisk dag .

Tjaaba!

Nu har jag kommit hem till lägenheten med À och vi har varit på Melissa horn med min mamma och pappa. Det va jättebra! :)

Nu när jag kom hem var jag sugen på vatten... En känsla jag aldrig varit med om tidigare typ. Wierd. Så jag drack ett glas vatten och behovet är borta nu. :)

Idag har jag varit jättenöjd med dagen.
Jag hade ju sovit så dåligt inatt och så mådde jag illa fram till klockan elva typ... Inte kräks-illamående utan mer som när man är riktigt nervös :s

... Så jag har ätit:
FRUKOST: 1 kopp svart kaffe & 1 kopp te med mjölk och suketter.
LUNCH: 1 grapefrukt med kaffe & te
MIDDAG: 2 stora portioner med typ fiskgratäng med räkor och ost. Bangade riset till den.

imorgon börjar jag jobba kl 07 och slutar vid 10 så har hela dagen på mig att göra saker, vilket ska bli väldigt skönt! :)

V


torsdag .

Gomorra!

Nu sitter jag på spårvagnen in till jobbet och ska jobba sista dagen på en hektisk Jobbvecka på detta jobbet. Jah har jobbat måndag: 13.5h, tisdag: 13h, onsdag: 10+3h =13h och idag jobbar jag till klockan 15 från 06.30 för att sedan gå på Melissa Horn i konserthuset :)

Inatt har jag sovit superduperdåligt, dels åt jag helt sjukt många torkade tranbär igår innan sängdags så jag kunde inte somna och sedan vaknade jag typ hela tiden för att jag trodde jg hade försovit mig och sånt! :(

Summa summarum så är jag helt avslagen och dyngtrött och bara lääängtar tills jag får komma hem till min och A's lägenhet och sova en timma tills jag ska åka hem :) sköööönt!
och så är jag hungrig/mår illa... Vet inte riktigt vad det är för känsla men jag har en klump i magen som om jag vore nervös typ - kanske har med sömnen att göra! :/



Igår åt jag:
3 eller 4 koppar te med mjölk och honung/suketter
En froosh jordgubb/banan
En kycklinhsallad
En morot & granatäpple-juice
5 godisbitar
Massa torkade tranbär

Så det var väl en bra dag får jag säga.. Och NU gick jah av spårvagnen typ 4 hållplatser för tidigt.. Yaaaay!
V


just a little note .

Jag ääälskar att ha en sukett i munnen och suga på. (självklart gillar jag inte bakpulver-smaken som kan komma ibland) men det är något utav det godaste jag vet,,, vadå sockerberoende?!

V


god morgon .

God morgon!

Nu har min kärlek åkt till Stockholm på möte och kommer hem imorgon och dä ska vi gå på Melissa horn på konserthuset :) Nu sitter jag på jobbet. Började 7.30 och slutar 21.00. :/ segt. Men det är två olika jobb så det blir roligare då. Igår blev det nacos istället för tacofyllning och inget godis efter... Jag somnade :p Drack en dl julmust light vilken jag inte tyckte va lika god som vanlig :'(

Jag är inte längre sugen på godis och typ aldrig hungrig heller! :( det är jättetråkigt men ändå fruuktansvärt skönt att inte känna att jag verkligen måste äta något för att inte bli en total bitch. Ikväll ska jag förresten lägga upp lite thinspo-bilder för min blogg ser så tråååkig ut nu när jag bara bloggar från telefonen!

Jag funderar förresten på att starta en privat blogg... Haka på trenden ;) tycker bara det känns ovärt om ingen skulle läsa den haha! :)

Puss
V


godis godis godis .

Hej!

Nu är jag på väg till nya lägenheten med älskade. Vi ska äta tacos... Igen, men jag ska bara äta "krämen" och inte brödet. Till det Blir det antagligen och förhoppningsvis julmust.. Ska testa light idag :)

Efter maten ska jag frossa i godis och igår orkade jag inte godis efter en taco så idag äter jag en halv tacofyllning för att orka med det goda ;)

Imorgon åker min kärlek till stockholm och då ska jag jobba 07.30-21.00 så det går nog fort och sedan ska jag ta ett lååångt bad med ansiktsmask, hårinpackning, kanske ny hårfärg, lite gottigt och så lite cola light eller nåt. Kanske somnar till en chicflickfilm efteråt - låter MYCKET bra! :) <3

Vi hörs ikväll!
V


gårdagens in .

Hej! Här är vad jag stoppade i mig igår:

En baguette m smör & skinka (sån man gör själv i ugnen... Inte en stor)
80g Marabou Schweizernöt
1 tacos med ost, majs, gurka, gräddfil/crème fraiche och tacosås.
En kopp svart kaffe
Och en massa te med mjölk och suketter.

Förresten har jag kommit på en sak (i)... Te har en förstoppande effekt (vilket jag givetvis vill undvika) och suketter och sockerersättningar har en laxerande verkan vid "överkonsumtion". Detta innebär ju då att det blir plus minus noll :)

V


halleluja .

Hej & halleluja!

Nu har jag gått på rast och har 1h o 15min kvar att jobba idag. Sitter nu och AVNJUTER en kopp te med jättemycket mjölk och fyra suketter. Till detta har jag en Marabou Schweizernöt - ÅÅÅÅÅH! det är helt underbart & ljuvligt.

Förövrigt har jag druckit massa koppar te och en svart kaffe hittills och ätit en baguette med smör och källarrökt skinka. :) får se om det blir mat ikväll eller om det blir direkt på godiset ;)


Hur går det för er? :) puss gottisar!
V


ny vecka .

Hej!

Ja då var det ny vecka och jag ska unna mig ett frisörbesök för förra veckans lyckande. :)

Denna veckan ska jag alltså äta lite pasta, ris, bröd och potatis som möjligt. Kan ju berätta att jag åt en baguette till frukost/lunch... Det är min att göra denna veckan, men det är inget jag ska klara mig helt ifrån!

Jag jobbar till 22.30 ikväll så
Hörs efter det!
V


ändrade planer .

... Det blev ett glas proviva hallon & granatäpple och en baguette med källarrökt skinka och smör istället. Min älskling satt brevid mig och åt godis när ja låg på hans bröst och ÄNDÅ lyckades jag hålla mig!!! :) imorgon, då blir det en stor fet godispåse asså!!! Tjofaderittanhej!

Vi hörs imorgon, nu dör mitt batteri och vi är i nya lägenheten.
Puss & kram
V


sista kvällen .

Hej!

Ja... Då var jag inne på dag nummer sju. Allt har Hittills gått bra och jag ska avsluta min godisfria vecka med en tacokväll :)

Idag har jag inte haft någon aptit... Konstigt nog. Jag åt till frukost en grapefrukt och drack en kopp kaffe. Efter det har jag druckit ca 5 stora koppar te med mycket mjölk och honung och några läkerol.

Imorgon ska jag äta godis tror jag... Är helt galet sugen nu!!! :( men jag ska inte äta så mycket pasta, potatis, ris o så :) det blir nästa veckas uppdrag för att hitta något som funkar för mig.

Puss
V


en dag kvar .

God kväll!

Jag har kommit på nu att när jag sla vara nyttig är jag konstant hungrig och sugen och äter hela tiden... Har antagligen gått upp flera kilo denna veckan bara för det. Och så har jag ätit ENORMA mängder med bröd, baguetter, frallor och sånt!

Det onyttiga jag Hittils har ätit är:
En bit pumpapaj på middagen hos A's föräldrar.
En riesenbit i måndags när jag inte tänkte på att jah skulle vara nyttig.
En kanelbulle i bilen på väg hem.

Jag har inte druckit EN ENDA DROPPE av läsk eller något sådant onyttigt... Bara te. ;) jag har inte ens druckit någon light-produkt! Eller alkohol.


Jag är väldigt stolt och vet nu att jag kan om jag bara vill så det känns skönt men jag längtat tillbaka till mitt "vanliga" liv där jag får äta och dricka vad jag vill utan att behöva tänka efter. Dock borde jag bli lite nyttigare och försöka att bara äta på helger och speciella tillfällen!

Nästa vecka ska jag också ha ett uppdrag men detta ska gå ut på att jag äter godis vid speciella tillfällen och på helgen. Jag ska däremot äta så lite kolhydrater som möjligt. Funkar detta bra ska jag köra på det en vecka till.

Jag ska svara på era kommentarer imorgon, förlåt att jag är så långsam! <3

Imorgon ska jag fira min älskade pappa och så ska jag jobba till nio. Efter jobbet ska jag gratta min Låtsasmorfar och sedan umgås med min familj och pojkvän.

Förresten är jag extra stolt för att detta är min mens-vecka nu så jag är mer sötsugen än vanligt! :D

Vi hörs imon/senare om jag inte somnar i soffan ;)
V


dag fem .


God natt!

Min femte gotte-fria dag är nu avklarad och det känns bra. Jag har tyvärr varit lite grinig nu på kvällen idag bara men det gick bra ändå. Tack älskling för att du har överseende och berömmer mig! :)


Imorgon ska jag uppdatera lite bättre och skriva lite mer om vad som hänt! :)

Puss
V


kortupdate .

Hej! Jag ska precis gå in och jobba nu... Vi hörs sen igen. Det gick perfekt igår och idag har inte ätit godis eller sötsaker! Puss


billig trip .

Goood morgon!

Nu sitter jag i bilen med A, hans mamma och gudmor på väg till Ullared. Vi aka handla saker till lägenheten, så blir typ julsaker, fryspåsar och lite övriga billigheter. Jag tycker det är jätteroligt att gå omkring där och titta på människor och shoppa! :)


Idag kommer jag säkert blir grinig och hungrig (be aware A!) för jag har ju en nyttig vecka, så kan inte äta kexchoklad eller något gott & energifyllt utan jag har med mig MORÖTTER! som någon j*vla växtätare - typ kanin. Men men, vill man vara fin får man (och alla i ens närhet) lida pin! ;)

Förövrigt mår jag bra... Bara helt craazy much sugen på kaffe!

Puss puss
V


loveli .

V

oooch .

Klarar jag att väga max 55kg innan nyår ska jag unna mig en resa till Teneriffa! :)
V

belöningar .

Hej!
Jag lyckades avstå en GODISSKÅL UNDER SEX TIMMAR idag så är suuuperstolt. Dock åt jag nästan en hel pizza själb idag, men det är mat så gör inte såå mycket! :)
Nu kollar jag på Kenzas Modelljakten och även om jag aldrig har velat eller kunnat bli modell så är det så inspirerande att se på snygga och smala människor och Kenza är en riktig pärla! Och så verkar hon så snäll också. Idag har jag ätit:
1 grapefrukt
1 portion V's supermüsli m. mjölk
3/4 kycklingpizza
2 koppar te med mjölk & honung
Kanske tar någon clementin sen också om jag blir sugen, men jag tycker att jag varit mycket duktig idag!
Om jag klarar hela denna veckan utan att äta något godis så ska jag belöna mig själv med att gå till frissan och klippa mig.. Kanske färgar håret också eller slingar mig, får se! :)
Om jag sedan klarar ytterligare en vecka utan godis, chips och onyttigt så ska jag unna mig en spraytan för det har jag bara provat en gång (men i sån maskin typ) så det blev jättedåligt och färgen försvann efter 2(!) dagar. Så denna gången ska någon få spraya mig för hand.
Klarar jag sedan en tredje vecka ska jag hm... jag vet inte! Köpa nya kläder gör jag ju varje dag, nagelförlängning gör jag också ofta och ögonfrans-förlängning med... Men a, får se. Några tips kanske? :)
Edit: Jag ska köpa mig ett halvårs-kort på simning på Valhallabadet isf! :)







Puss
V


sötsuget over the rainbow .

God morgon! Försov mig igår och jobbade hela dagen. Jag vägde 59.6kg och måtten får jag försöka ta idag :)

Igår tog jag en promenad en bit till jobbet och åkte spårvagn resten... Idag ska jag gå hela vägen. Jag räknar inte kalorier nu denna veckan utan det är bara nyttigt som ska gå in.

Gårdagens:
1 banan
3 clementiner
(1 riesen)
1.5 dl potatismos
1 bit torsk ryggfilé
1 broccoli
1 bit pumpapaj
1 morot
1/3 gurka
1 dl holiday-dipp
1 kopp te med mjölk & honung


Nyttigare än en vanlig day in V's life!

Puss
V


sista timmen .

... På denna onyttighets-vecka! Imorgon kör jag på stenhårt och ska ha en HELT nyttig vecka. INGENTING onyttigt alls... vi får se hur det går bara. Jag ska iafl börja min dag med lite träning på Sportlife och träna i två timmar tänkte jag. Sedan ska jag jobba några timmar tills fotbollsgalan på kvällen. Får ta med mig nyttigheter såsom morötter eller frukt att äta då. Och så ska jag ha med mig två 50cl-flaskor vart jag än går så att jag dricker bra.
Anledningen till att jag ska ha med mig två stycken är för att jag förhoppningsvis då kommer tänka att det är väldigt tungt och därför "behöva" dricka ;) Imorgon ska jag även väga mig och sedan inte väga mig förän nästa måndag. Jag ska också ta mina mått... gjorde det i somras senast och har gått upp rejääält sedan dess! :'(
Jag ska verkligen hålla mig denna veckan och sedan förhoppningsvis efter det känna att mitt sug är liiiite mer borta. Sedan ska jag återgå till mitt "vanliga" liv fast med mindre sötsaker såklart! :)
ÅÅH jag är sååå taggad inför denna veckan asså! :D
V

utsövd .

Hej!

Jag somnade i soffan igår, så kunde inte blogga :p sov till lite över ett idag ( börjar jobba kl 13) så jag försov mig. Men på det jobbet gör det inget ;) idag vägde jag mig och det blev 59.7kg så jag är nöjd med det med tanke på gårdgens konstanta ätande :p

Nu ska jag jobba och presentera mina idéer ("marknadsföringsprojektet" och bössorna jag håller på med) och jag håller tummarna för att det går bra. Sedan ska jag försöka åka in imorgon och presentera för resterande chefer. Men det är ju fotbollsgalan som ska ses, så får se hur det går. :)

Jag ska svara på kommentarer senare också så förlåt till er jah inte har svarat!

Vi hörs sen!
V


unna-mig-allt-i-hela-världen-vecka .

Heej!
Förlåt att jag varit så dålig på att blogga det senaste... har haft en unna-mig-allt-i-hela-världen-vecka så det har varit massa pizzor, thaimat, tacos, godis, chips, fika och frallor i mängder!  Thinspirativt va? ;)
Det har varit så himla mycket med flytten, jobb och så så det har inte blivit av att jag har bloggat... har självklart kunnat från min iphone, men jag tycker att min blogg har börjat bli så tråkig utan bilder och allt!
Nu är jag iallafall tillbaka och har ikväll en hemmakväll heeelt ensam - hatar att vara ensam hemma och ensam at all. Så nu sitter jag i soffan och ska jobba lite hemifrån och sedan blir det lite film, tv och godis. På måndag är min ohälsosamma vecka slut, så då får jag vara nyttig :) Idag har jag jobbat morgon och sedan lunch-fikat & umgåtts med lilla C, vilket var jättemysigt!



Jag kommer med största säkerhet att uppdatera ikväll igen för att ha något att göra :P
Skönt att vara tillbaka!
V

h j ä l p .

Jag fullkomligt ääälskar julmust, apotekarnes är den bästa... Men jag vet inte om jag vågar "förstöra" traditionen genom att dricka light. Har ni druckit lighten? Är den lika underbar? :)


Förresten kan jag summera min dag med B R Ö D, vilket är det enda jag ätit Drack oboy imorse och åt två frallor med källarrökt på och sedan åt jag 1/2 chiabatta med källarrökt till lunch och till middagen blir det andra halvan. Whats happening?!


Jag yror att jag måste komma på någon bra ide och typ ändra mitt liv totalt - eller så börjar jag träna!!! Varför gör jag inte det än liksom?!

Just nu är jag heeeelt off-track och måste komma tillbaka. Any idéas?
Jag ber er verkligen om alla tips & råd jag kan få!!

Puss!
V


tidsoptimisten .

Ja, vad ska jag säga? "lyckades" somna om efter två timmar och ställde om mitt alarm i sömnen, igen. Så jag försov mig. Klädde på mig, tvättade mig under armarna och i ansiktet och borstade tänderna på 10min och sedan sprang jag till spårvagnen där jag sminkade mig, borstade och satte upp håret OCH målade naglarna. Så nu är jag klappad och klar för en klämtjäck dag som värdinna. När jag slutar blir det brunch och flytt i nya lägenheten (förbränner kalorier iafl) ;)

Hur går det för er? Mycket bättre än för mig hoppas jag!
V


sömnproblem .

God morgon, eller ska jag säga natt typ?! Jag skulle egentligen börja 8, så gå upp 06.30 men vaknade av mig själv (?) vid kvart över sex och då hade min chef smsat för att säga att jag börjar 10.30. Så nu kan jag inte somna OM PÅ MORGONEN. vad händer med mig?! Straff för min icke-fasta igår kanske ;)

Jag ska iafl cykla till jobbet idag... Tar ca 30 min så det går typ lika fort som spårvagnen med byte.

Jag vill sova nu! Och så vill jag ligga och mysa med min katt tills jah somnar, så jag ska leta rätt på honom nu. Och böir väl antagligen piggare på det köpet med! :(

Det är för mörk för att jag ska våga gå ut på en promenad och jag har verkligen inte sovit 8h än så min kropp vill somna om! :(


Mycket :( denna morgon, men det blir säkert bra ändå!
V


RSS 2.0