skolan .

Nu beger jag mig till skolan, det ska bli jättekul att ha en riktig lektion faktiskt! :) Hoppas bara att jag inte har något läxförhör eller nåt... :P Missade ju förra (första) lektionen!
Jag ser fortfarande ut som en flodhäst, men det får gå ändå! :)
Pusss
V

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: jo, jag förstår hur du ser på saken. Har tagit före bilder faktiskt, men jag känner mig så himla ful på dom (vilket är rätt självklart) så velar för att publicera dom på bloggen, känns så genant.. Men förstår att det är roligt för andra att se.. Men vill nog ner till 60 innan jag publicerar de jag har, för då känns det som jag borde ha kommit en bra bit "ifrån" hur jag såg ut då, och inte skämmas lika mkt.. om du förstår hur jag tänker..



Tycker att det är bra att du inte svälter dig och att du inte heller vill, att spy är inte trevligaste sysslan heller.. så det är bra! Vet hur det är att faila dagligen, var så förut.

Men sen bestämde jag mig att det var nu eller aldrig en dag och på den vägen var de för mig. Hade kommit upp till min högsta vikt då, och ville absolut aldrig igen väga mer än så, och då började jag kämpa som aldrig förr ungefär.. Skönt att du går ner i alla fall på ditt sätt, men fall du vill göra det hälsosammare så går det ju självklart bara du har viljan till det. Fast det är alltid enklare sagt än gjort..



Och för att svara på din fråga så är min viktnedgång tänkt att göras på ett hälsovist sätt, det funkade bra fram tills nu ungefär kände jag. Nu verkar jag bara gå upp i vikt av allt jag äter. Nyttigt, onyttigt, mycket eller lite.. vågen pekar +.. känns så där. Så måste börja vara hårdare mot mig, mer träning och mindre mat helt enkelt antar jag, vet inte hur jag ska gå ner annars. Blir helt frustrerad :/ Min totala viktnegång kommer vara - 14 kg, och då har jag gått ner från 72 kg till 58 som då är målet..



(oj världens längsta kommentar nu, sorry om jag skrivt helt osammanhängande och med massa stavfel, är nämligen så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna..)

2012-01-31 @ 21:37:33
URL: http://dontwanttobe.blogg.se/
Postat av: Cicilia

O gosh. Ville bara skriva av mig till någon som vet precis hur det känns. JAG HAR VÄRLDENS JÄVLA SUG EFTER ALLT! Jag blir galen. Tog en banan förut, men är sugen på något igen...igen och igen. Vad gör du när du får sug efter... tja, ingeting egentligen, bara sug?

2012-02-01 @ 15:47:13
URL: http://ciliacicilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0