hjälp mig .

Jag behöver seriöst hjälp... jag är taggad till tusen, men ett starkt sockerberoende är sjuukt svårt att komma över. Det är ju bara att ge sig f*n på att man inte ska äta det! Men jag bråkar med mig själv i huvudet just nu - om en Ben & Jerrys peanutbutter cookiedough den vill in i mig (tolka det rätt)!!!
Jag behöver verkligen hjälp, tips... vad som helst som kan hjälpa mig! NU!V

allt började med en halvfail .

Hej igen mina typ 3 besökare!
Jag kan ju erkänna att min frukost inte var den minsta jag ätit... och den nyttigaste men det är sötsakerna som är den största boven ;). Igår efter jobbet var jag bara hemma och hade grillkväll med min familj, pojkvän, kusin och hans kompis som var här på besök från Värmland. Det var jättemysigt och när de skulle ut bänkade jag och min pojkvän A oss i soffan och såg på några avsnitt Pretty Little Liars... me loove! Men jag blir lite skraj utav det måste jag erkänna!


Igår åt jag följande:
Frukost:  en kopp te med 2cl mjölk  12 kcal
Lunch: te med mjölk, 2 Knäckebröd m minikeso & 1 avokado 347 kcal
Mellis: en knäckemacka med lättkeso  73 kcal, Cola light 1 kcal
Middag:  1 potatis, kotlett/karrè, kyckling, bearnaisesås, tomat, fetaost, ½ majskolv m smör och salt, 841 kcal
Övrigt:  5 riesen choklad.... 202 kcal
TOTALT: 1482 kcal aouch !

Vad gäller träningen denna dag var det inte så mycket mer än vardagsmotionen jag fick på jobbet (alltså inte mycket alls)! :/ Men vet ni vad? Jag är ändå relativt nöjd! Om det inte vore för riesen så hade det varit okej... endast riesen och potatisen som var kolhydrater, det andra var ju enl GI-metoden! Och sen så hade jag inte försökt bli nyttig och startat en blogg jag kunde skämmas lite på, så hade jag antagligen tryckt i mig en och annan Ben and Jerrys glass och lite annat gottigt. Jag har ju också (kanske kan säga haft nu?) en tendens att äta godis/gottigt bara för att det finns och inte för att jag är sugen eller vill unna mig något. Så bra jobbat V, det är iafl ett liitet framsteg!

Imorse vägde jag mig inte, jag började kl 6 och är världens tidsoptimist, så jag gjorde mig klar på 5min innan A körde mig till jobbet. Något jag tror att jag har dragit slutsatsen att är när man väger sig efter bara ca 3-4h sömn, väger man typ 1kg mer.. Kan det stämma?
Nu ska jag sätta mig i solen och dricka lite vatten(!) efter en helt sjukt stressig och springig dag på jobbet!
talk to you later

V

första dagen på resten av mitt liv .

Hej igen!
Nu sitter jag på golfen och försöker tänka ut en liten plan för min nya livsstil. Eftersom min självdiciplin är någonstans väldigt väldigt långt borta ska jag sätta upp små delmål (iafl till en början) och bara ge mig f*n på att det går om jag vill!

Jag har börjat med shape up nu för att få koll på mitt kaloriintag (som är max 817). Jag ska även börja träna varje dag, vilket kan bli väldigt svårt med tanke på att jag jobbar vääldigt mycket... Men 2l vatten, max 817 kcal, bra med sömn och motion och träning varje dag är jag säker på att jag kommer bli snyggare, tightare och mer hälsosam! Ååh jag LÄNGTAR såå!!!


Imorse vägde jag 56.7kg (brukar väga 57) och min målvikt är 50 kg. Jag är 165cm och 18(snart 19) år.
Vi alla har en bild av hur vi tycker att den perfekta kroppen är, och jag kommer aldrig kunna få den perfekta koppen för att jag är för kort och har inte de långa benen som skulle behövas för det... Men det gör faktiskt inget för jag ska göra det bästa av situationen och få en så snygg kropp det bara går.

I dagsläget är jag inte helt onöjd med min kropp, den är helt okej faktiskt. Vissa dagar kan jag vakna och ALLT sitter bra på mig och jag känner mig riktigt snygg medan jag vissa dagar kan vakna och set fet ut i allt och har inget att ha på mig. Det är oftast de "feta" dagarna jag äter som mest onyttigt och inte orkar någonting. Jag ska bli smalare och fastare och ser fram emot dagarna då jag vaknar och allt är bra.

Nu kör vi!
V

only i can make it happen .

Ännu en ung tjej som bloggar om vägen mot den perfekta kroppen...
Jag har inte ÄS eller liknande - bara viljan att bli nöjdare över min kropp.
Det är bara jag som kan bestämma över min kropp och vad jag stoppar i mig. Tyvärr har jag insett att man ibland får kämpa för vad man vill och jag har bestämt mig för att påbörja min resa mot ett hälsosammare och nöjdare jag.
Only I can make it happen.

Hej!

 

Jag är ännu en ung tjej som bloggar om vägen mot den perfekta kroppen. Jag har inte ÄS eller liknande... Bara en stark vilja att bli nöjdare över min kropp.

 

Det är bara jag som kan bestämma över min kropp, hur den ska se ut och vad jag stoppar i mig. Tyvärr har jag insett att man ibland får kämpa för det man vill och jag har därför bestämt mig för att påbörja Min resa mot ett hälsosammare, snyggare och nöjdare jag.

 

Only I can make it happen .

 

V


RSS 2.0