hej hej .

God Kväll!


Idag har jag haft en faaantastisk dag (med)! Vi va ute igår och det va hur kul som helst... självklart skulle A och min mosters kille Y beställa in ett helrör PLUS shots och några timmars förkrök, så det var onyktert men väldigt roligt. Vi stal en radda med säkert 30 ballonger hem, det var gaaalet kul! :)


Vi vaknade vid tio och gick upp 10.30 för att äta frukost på balkongen och sen gick vi ner till stranden och myste. Efter det gick vi hem igen och fixade oss, åt nudlar och sedan gick vi på stan och kollade in shopping och åt kebabrulle . Jag har blivit kääär i en Tori Burch plånbok i läder... kostar tyvärr ca 1000kr och två väskor för ca 1500kr styck. Men jag ska köpa en marinblå "weekend-bag" Longchamp för typ 400kr och ett par vita converse (låga) för 180kr!!! antagligen inte äkta, men de är exakt likadana... och så blev jag kär i en sån jacka som heter nästan Nickelodeon och ser ut som en glansig Moncler-jacka med rävpäls på. JÄTTEFIN OCH SKÖN, men dyyyyyyr och kanske lite för kort. Jag ska köpa ALLT det andra iafl, annars kommer jag ångra mig :(


Nu är vi hemma från staden och ska bara äta godis, chips och dricka cola, iste och granatäpplejuice som jag precis köpte. Vi ska titta på film och slappa nu... och så ska jag nog försöka läsa ut min underbara lesbiska bok! :)



PUSS
V


inspiration .

Nu ligger jag på standen och kanske bränner min än så länge mycket bleka kropp. Åh vad livet är härligt!







Stay strong, det är snart sommar igen!
V

boktips .

Förresten. Jag håller på att läsa "Tiger" av Mian Lodalen som handlar om en tjej på 70-talet som (så långt jag kommit) är bisexuell, men inte vill vara det. Låter flummigt... men den är rolig, spännande, lite porrig och väldigt bra! :)



V

soliga hälsningar från alanya .

Hej ni underbara & fina människor!



Jag sitter nu i vår lägenhet i Alanya... Den är helt fantastisk! Jag ska ladda upp bilder när jag kommer hem. Vi hyr lägenheten på obestämd tid, vilket innebä:r att jag kan åka hit precis när jag vill. Och det är perfekt att åka hit på en liten bootcamp också, för det är billigt och finns inget lösgodis. Och så är chipspåsarna fruktansvärt små!
Lägenheten är på 100kvm och i två våningar med tre härliga balkonger, varav två har en stor havsutsikt... Så gaaalet fint och underbart!



Igår satt vi uppe på den översta och största balkongen och åt middag. Middagen blev väldigt sen och väldigt god. Vi åt "cream-chicken" som min moster kallade det. Det var en gryta med kyckling, grädde, champinjoner, paprika, vitlök och lök och så åt vi en perfekt sallad till med tomat, gurka och rödlök. Det var sååå gott och så drack jag iste till. :)


Imorse vägde jag mig och vågen stog på 60.6kg, så det går ju neråt men är fortfarande långt ifrån okej. Dagens matintag ser ut som följande:
Frukost: Coco pops med mjölk
Lunch: Majskolv med salt (BARA 6kr!!!)
Middag: Kycklingsallad

Sen ikväll ska vi gå ut, så då ska jag dricka vitt vin, rosévin, mojito på balkongen och sedan vad jag blir sugen på ute! Det blir ju en deeeel kalorier, men men. Vi gick hem idag. Inte alls långt, men sjukaste uppförsbacken följt utav en lång trappa. :D Sen ska jag dansa mycket ikväll med!


All cred till dig om du lyckats läsa igenom allt... nu blir det lite thinspiration! :)





Puss & Kram
Stay strong darlings
V

bye bye .

Hej!
Nu sitter jag på sängen och väntar på att A ska gå upp så att jag kan gå igenom min stooora packning. Detta är en resa då jag har med mig plan B-kläderna, väger 61kg och vill inte vara med på några kort... eller jo visst. Men de stannar på datorn.
Jag mår så bajs nu helt enkelt men hoppas få bort sexan tills jag kommit hem iafl. :) Och så har jag lite resfeber nu med... mår illa och är ledsen över att behöva vinka hej då till mamma på flygplatsen snart! :'(
Puss på er & dig lilla bloggen, vi hörs snart igen!
V

underbara svartvitt .

Nu blir ni bombade med några utav mina svartvita favoriter...


















Lots of Love
V




imorgon åker jag .

Hej alla godbitar!


Imorgon åker jag som sagt var till Alanya på en 14-dagars semester. Wooho!

Jag ska hem och packa ganska snart, köpa p-piller, tvätta, städa rummet, passa barn 16.30-18.00, ha avskedsmiddag, föra över bilder från kameran till datorn, lägga upp thinspo som tidsinställda inlägg och MYCKET mer! Det ska bli så skönt att bara komma iväg och få slappa lite i solen :) Hoppas vädergudarna är med mig bara!


Jag kommer självklart att uppdatera och blogga när jag är där...kanske inte så mycket, men jag kommer ha internet så någon gång kommer det bli av. :)



Nu under de kommande två veckorna kommer jag bara götta på och äta glass, godis, god mat, hemlagat, restaurang, nybakad baguette på morgonen och preciiis vad jag vill. Jag kommer försöka promenera varje morgon med min lovely moster och det kommer förhoppningsvis bli lite motion när vi ränner på gatorna, shoppar och utforskar området.


När jag kommer hem däremot ska jag gå på en 20dagars detox utan alkohol, tobak och godis. jag ska kanske äta på fredagar och lördagar... och dricka enorma mängder vatten. :D Då blir det nya tag och en j**vla massa träning!



Vi hörs ikväll igen när jag har packat klart.
V

update .

Nu sitter jag på spårvagnen på väg från stan till min "ögonfransteknolog" som de kallar sig. Jag ska bara fylla på idag, så blir inte där länge. :) Jag åkte till stan för att köpa lite saker inför resan och fy va tråkigt det var!!!!!!! Ingenting satt fint (dock skönt att jag kom i de minsta storöeksrna jag hittade förutom jeansen på barnavdelningen). Jag köpte en blus, ett par shorts och två par jeans... Och något piller på Apoteket för uppsväld mage som min nagelteknolog tipsade om. I stan fanns inte ett enda klädesplagg som inte var svart, brunt, beige, orange eller senapsfäegat. Fan. Jag orkar inte behöva tvätta imorgon. Imorse upptäckte jag även at mina ppiller är slut för att det är mensdax. Jag hare inga hemma sp åkte gör att hämta ut nya. Se är slut hos lev era rören och jag får inte köpa något annat utan recept. Pillrens har varit slut i två veckor också så de är slut överallt. Jippi!!!! inget sex på tre veckor och mens under semestern. Kan det bli bättre?!?!?! Nu är jag arg, ledsen och väldigt kissenödig, så vi hörs senare. V

en gång var jag ganska nöjd .

Ja, en gång var jag ganska nöjd och hade många bra dagar!
jag vågar inte lägga upp mer bilder om någon känner igen mig.. :P
jag kanske ska starta en skyddad där jag inte är anonym...
V


jag har saknat er .

HEEEEEEEEEEEJ!
Åh vad jag har saknat att blogga, prata med er och läsa era underbara och motiverade bloggar!
Jag har som ni antagligen förstått tagit en oplanerad paus. Det var inte meningen, men mitt internet har inte fungerat och jag har jobbat typ 14 timmar om dagen och sovit 4... så jag har blivit tjockare, plufsigare och ännu mer otajt. MEN MEN life goes on - det måste och ska det göra! Mina dåliga rutiner nu det senaste har gjort att jag numera väger osköna 60kg. sextio komma noll kilogram. Varje morgon flackar vågen mellan 58 komma allt möjligt och stannar sedan på 60,0. Jag har tagit två stycken graviditetstest för att det har känts så omöjligt att jag väger så mycket. Men jag är inte gravid. :D
TYP
Jag har under pausdagarna ätit precis vad jag känt för. om dagen har det väl varit: Typ 1kg godis, typ 10 smörgåsar med smör och kalkon, choklad, milkshake, snabbmat, frallor, chips i mängder och baguetter. Det har varit skönt att inte behöva tänka på det men jag har inte heller hunnit.
Jag har haft 10min rast och ätit banan och en kopp varm choklad. Jo för varm choklad har jag druckit minst Typ 5 koppar om dagen. De automaterna har funnits på alla jobb. Annars har det funnits oboy och mjölk.
När jag har kommit hem efter 21-tiden varje kväll h ar jag inte ätit utan de3t har blivit godis, chips och mackor. Varje dag. Sedan har jag somnat i soffan framför TVn tills A har kommit hem vid halv tolv. Då har jag pratat i sömnen i några minuter och sedan gått och lagt mig. Vaknat kl 05.00 och sedan har dagarna gått på repeat.




Vad har hänt sen senast? Jo jag har gått upp i vikt, varit ett psyiskt-kaos-monster. Jag har dock unnat mig en träff med min fantastiska nagelteknolog T. Hon har varit i Las Vegas, så jag har inte träffat henne sen augusti. Det var jättehärligt att få prata av mig lite och få bli ompysslad igen! :)
Jag har också unnat mig en träff med min nya ögonfransteknolog som jag är jättenöjd med. Den förra tyckte jag inte riktigt om. Men jag ska faktiskt till den nya idag och fylla på lite inför resan. JÄTTESKÖNT!

I övermorgon åker jag till Alanya vilket ska bli helt fantastiskt underbart. Där kommer jag tyvärr unna mig vad jag vill, men försöka vara liiiite nyttig. Som tur är existerar inte lösgodis där, vilket är min svaga punkt. :D Jag ska dit med A och hälsa på min moster L och hennes sambo Y. Vi är borta i 14 dagar och tillbaka den 12 oktober. Jag och L ska gå promenader varje dag, så det blir härligt. Sverige-vädret är ju vad det är liksom...












Nu måste jag åka till staden och shoppa lite inför resan och så! Jag hör av mig när jag kommer hem igen!
åh va skönt att vara tillbaka!
Puss och kram
V





en favorit .

V

det går bra nu .

Nu går det bra igen! Har klarat mig på alla punkter utom sömnen... men tänkte "straffa" (på ett snällare sätt) mig själv för det... alltså kompensera eftersom jag oftast inte har tid att sova mer än 5 timmar då jag jobbar asset av mig (oh, i wish)!
Men jag ska klara det... bara 12 dagar kvar till Alanya och jag måste tappa så mycket fett på min just nu äckligt feta kropp. JAG VET INTE VAD SOM HAR HÄNT MEN JAG HAR BLIVIT EN SÄL! :( Jag har aldrig varit så här fet och onöjd med min kropp... det är nästan som om jag inte bryr mig om mitt utseende längre.
... men jag lovar er och mig själv att jag ALDRIG ska sluta bry mig, för det är en strävan och ett mål som håller oss levande. Visioner & visioner!
Nästa vecka ska jag vara en exemplarisk tjej och en förebild för mig själv. Det är mitt mål. Jag vill och ska gå ner synligt. Det behöver inte nödvändigtvis vara mycket. Bara jag ser en skillnad och inte känner mig plufsig som jag gör just nu.

Jag vill också säga att jag har världens bästa pojkvän och han gör mig såå lycklig!





Hörs kanske snart igen, annars blir det imorgon! Då jobbar jag 7-12.30 och 17-21! Wooho, nästan ledigt :P
V

tiodagarsdieten .

Ja, som jag sa igår och idag så ska jag börja på en diet och köra på den i tio dagar framöver. Jag tänkte försöka hålla på tills alanya (13 dagar), men vi får se hur det går.
Dieten baseras på de fyra viktigaste delarna i viktminskning, kalorier, vatten, träning och sömn. Genom en "tabell" läser man av hur många poäng man fått under dagen och vissa dagar kan man faila lite, men då måste man ta igen en annan dag. Det viktigaste är att totalpoängen under de 10 dagarna är 800.
Alltså ska man ha 80 poäng om dagen.
Kalorier:

0 - 500  20 p
501 - 1000 10p
1000 + 0p

Vatten:

2l + 20p
1-2l 10p
0-1l 0p

Träning:
1h + 20p
30min - 1h 10p
0-30 min 0p

Sömn:
8h  20p
6 - 8h 10p
0 - 6 h 0p
Alltså ska jag sova 8h, träna minst 1h, dricka minst 2liter vatten och äta max 500 kcal i 10 dagar. Det är ju bara 10 dagar, så det borde jag klara! :)
Förresten, förra veckans utmaning klarade jag och tränade 15 gånger! WOOHO! :D
Klarade ni det?
Någon som är på denna utmaningen? :)
V


home sweet home .

Nu är jag äntligen hemma igen!
Här är bilder från bakningen i förrgår:
En choklad- och hasselnötscupcake med nutellafyllning toppad med choklad-och nutellakräm, hasselnötter, minimarshmallows och en cappucinokula på.
(sockerkakan i bakgrunden)
Och min lilla sockerkaka med hallonsyltsglasyr. :)
V

sista dagen .

Ikväll efter jobbet ska jag och pojken äta upp allt godis i lägenheten så att vi inte har något att falla tillbaka till. ;) Jag har fortfarande inte dator så bloggar ifrån mobilen. Jag är hemma innan 22 ikväll, så det blir ett sent inlägg ikväll sen. Från och med idag ska jag dricka minst 2 liter vatten om dagen. Jag berättar mer sen om min diet jag börjar på imorgon. Det är så krångligt och tråkigt att blogga ifrån mobilen utan bilder och sånt! See you soon V

vill .

V

imorgon .

Hej! Imorgon ska jag bli nyttig igen. Jag och min älskade pojkvän ska bli det tillsammans! ÄNTLIGEN! och det kommer bli så mycket lättare om han hjälper mig. Jag ska även börja på en 10 dagarsdiet imorgon med för att få en kickstart. Berättat mer imorgon när jag har tillgång till en dator igen. Är hos À nu nämligen och bloggar ifrån min iphone. Puss och kram, jag saknar er! V

ett litet från mobilen .

Goood morgon! Japp... Nu har jag och pojken vaknat och gått upp. Vi har ett och ett halvtårsdag idag och ska nu åka iväg till Ica och köpa lyxfrukost. Det går inte bra för mig nu asså! Jag ser på mina höfter att de har blivit mycket större och jag har fått större kärlekshandtag. What's happening? :( Nu imorgon blir det någon form utav strikt diet... Ska tänka på det under dagen! Puss V

jag ska .

V

cupcakes & sockerkaka .

Hej vänner!
Förlåt för very bad update. Vikten är kvar på 58.8 typ och min mage är konstant uppsvullen nu... vet verkligen inte varför!
Idag har jag hemmamysdag med mina småsystrar och vi bakar 24 cupcakes och en sockerkaka. Vi ska också höstpyssla lite servettringar och ljuslyktor tänkte vi... får se hur mycket som blir av. Jag lägger ev upp bilder senare :)
Idag mår jag liiiite illa. Har absolut ingen aptit idag, men ändå har jag ätit en banan, en skål med aprikoskräm (lågkalori) och mjölk. Och så har jag druckit två koppar varm oboy med minimarshmallows i!
Får se vad dagen och kvällen bjuder på i kaloriväg osv.
Vi hörs senare, JAG LOVAR!
V

goal .

V

resan bokad .

Hej!

Igår köpte jag och A resan till till Alanya så att jag ÄNTLIGEN får träffa min älskade och saknade moster!
Gissa vad vi betalade för ner-resan... 397kr! (per person)
Vi åker den 28 September och kommer hem den 12/10, men det kommer vara betydligt dyrare att åka hem tyvärr :(
Jag måste ju bli smalare till dess... det är ju inte långt kvar tyvärr men ändå!
Och så vet jag inte hur det blir med solningen heller eftersom jag har ett stort brännmärke fortfarande, men som har läkt Jättefint!
Igår gick det väldigt bra, kom under 1500kcal och det ska jag göra idag med. Det är min fredags-och-lördagslimit numera :)
Imorse var jag och mamma på Yoga, vilket var väldigt svårt men otroligt kul... sen har vi flängt runt bland affärer tills nu och nu ska vi titta på film hela familjen och äta gott, baka en kaka och spela lite scrabble. Ikväll blir det hemmamyskväll med familjen, tacos och familjefilmen Rio. Har ni sett den?
SJÄLVKLART SKA JAG TRÄNA IDAG OCKSÅ! Tänkte ta en powerwalk på typ 45min och på min crosstrainer någon halvtimme :)
Det känns som att jag är så dålig på att blogga just nu. Är det något ni vill se/höra mer eller mindre om osv?

Puss
V

just två fantastiska bilder .

:)
V

morgonträning .

Hej kära ni!
Imorse gick jag upp klockan 10 och körde en timma yoga. Innan det åt jag ett plommon för att kroppen ska veta att jag har vaknat... If you remember från Tips & Trixs. Förbränningen sätter ju igång igen efter sömnen om man äter något litet. Jag tyckte att ett plommon (30kcal) var bra för att det går fort för kroppen att förbränna det, så slipper min energi ifrån träningen tas utav plommonet istället för mitt fett. Sen ville jag inte äta något för litet heller så att kroppen inte ska reagera på att jag har vaknat och "ätit". :)
Efter Yogan klädde jag på mig osv och tog 10st gröna vindruvor och sen bar det av till jobbet, dit jag också promenerade på en timma. Så nu jobbar jag och spelar The Sims på Facebook och så  ska jag gå hem sen igen 1h och även ta en kvällspromenad på minst 40min...
Jag ska nämligen på middag ikväll hos A's familj för att föräldrarna ska resa till Italien. Kalorierna har en tendens att ticka iväg på fredagskvällarna hemma hos A's föräldrar.

Jag vill även passa på att gratta världens bästa och snyggaste C! Ledsen att jag inte kan komma ikväll gumman, men jag will make it up to you! <3



Vi hörs snart igen!
V

en tråkig vanlig dag .

God kväll!
Idag har det varit en låååång vanlig och ganska tråkig dag. Har jobbat, ätit, gått i 30min och varit hemma och slappat... men inte på ett skönt sätt utan bara tråkvanligt! :(
Har det gått bra för er idag ?
Nu ska jag skypa med min moster lite till och sedan gå upp och sova... Imorgon blir det morgonyoga och lite kcal-förbränning... Jag ska faktiskt gå ut och försöka jogga lite också kom jag på nu! :D Jag kan ju inte jogga eftersom jag itne har någon kondition, men det är ju alltid skönt att ta ut sig till max! Sen blir det promenad till jobbet och en kvällspromenad. Jag har ju bara tränat en gång idag och noll gånger igår, så för att klara uppdraget blir det mycket träning för min del nu! :)
Puss
V

jobb jobb jobb .

Hej allihopa!
Va tysta ni har varit idag! :(
Jag ska nu vidare till mitt andra jobb... eller fjärde om man vill säga så. Jag har jobbat sedan kl12 imorse, så är helt off idag! Jag håller min 1000-kcal-diet väldigt bra idag och jag har tillochmed lite underskott!
Tänkte försöka förbränna ALLTIHOPA sen ikväll... får väl se hur det går :)
Vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss
V

storfrukost .

God middag!
Jag bestämde med mig själv igår att jag skulle äta 250g kvarg med funlight till frukost varje dag. Imorse blev det inte riktigt så tyvärr. Jag åt två mackor med smör & kalkon (med paprikabitar), en skål med jordgubbskräm & mjölk, ett halvt glas proviva hallon granatäpple och ett glas juice. Det var riktigt gott alltihop men jag var helt fettig på läpparna efteråt. ush! I fortsättningen blir det kvarg (minus söndag för då blir det hotellfrukost). :)
Imorse duschade jag så länge och höll på så jag hann inte gå/cykla till jobbet och jag kan inte gå hem heller för jag slutar 21 ikväll. Så det får bli träning ikväll och förhoppningsvis en 30minuterspromenad till mitt andra jobb sen. Jag måste ju klara utmaningen!
Igår åt jag så här:
Frukost: 200g lättkvarg, 1skiva Wasa husman = 155 kcal
Mellis: 1dl kaffe = 1kcal
Lunch: 1st nutrilett brownie, 1 cola zero = 232 kcal
Mellis: 50g lättkvarg med funlight = 30 kcal
Middag: 1 portion flygande jakob = 451 kcal
Efterrätt: 1 msk kladdkaka = 50 kcal?
Nattamat: 2 mackor, en kalkonbit och smör, messmör, 1.5dl jordgubbskräm, 1dl mjölk = 485 kcal
In: 1351 kcal
Ut: 69 kcal
Totalt: 1282 kcal
Idag ska jag vara lite nyttigare. Min gräns på 1000kcal står jag fast vid och den ska jag hålla till punkt och pricka idag! :D
Stay strong
V

t h i n s p o .

Enjoy, my friends!
V

minikvällsmatshets .

Heej!
Nu sitter jag och min pojke och ska titta på dubbelavsnitt av Pretty little liars. Jag har en liten minikvällsmatshets just nu... är varken hungrig eller sugen egentligen :s Denna består iafl utav jordgubbskräm med mjölk, en polarbrödsmacka med messmör (inte ätit sen jag va 4 typ) och en polarbrödsmacka med smör och rökt kalkon.
Idag har jag haft besöksrekord på min lilla blogg! Tack alla ni underbara! <3




Sov så gott & sött!
V

wordfeud & the sims 2 .

I looove spelet wordfeud på iphone. Superkul... det är som Alphapet eller vad det heter fast man kan spela mot andra som har iphone. Det ösregnar ute och jag har absolut ingen aning om varför jag ska jobba när det är sånt här väder ute... Någon som vill spela golf i ösregnet? Nope, tänkte väl det!
Jag kom precis på vad jag vill göra. Jag vill spela the sims 2, jag älskar det spelet! :) Någon dag ska jag ta en heldag och vara hemma med mig själv och spela the sims 2, all day long!
Tur att pappa, min vän A och någon random håller mig sällskap på speler iallafall.
Har ni wordfeud?
V

mirakeldrycken celsius .

Jag tänkte lägga in ett litet tips om drycken Celsius. De flesta av er känner antagligen till den, men kanske inte vet hur den fungerar.
Celsius förbränner kalorier och ger en varaktig energistimulans.
Det har gjorts fem vetenskapliga studier om drycken som bevisar detta.
  • Höger ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4h. Detta gör att den förbränner i genomsnit 100 kcal bara genom den ökade ämnesomsättningen.

  • Fungerar som en prestationshöjare.

  • Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen.

  • Celsius innehåller bara naturliga ingridienser och är fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.

  • Innehåller varken socker, kolhydrater eller fruktos. Så insulinkurvan förblir intakt då Sukralos används som sötningsmedel. 

  • Innehåller en "perfekt" blandning Metaplus för att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingridienser.

  • Finns i 7 smaker, fem kolsyrade och två utan kolsyra.
    Med kolsyra: Cola, Citron-lime, Apelsin och Vilda bär
    Utan kolsyra: Persika Mango och Jordgubb Kiwi
  • Alla B-vitaminer i drycken hjälper kroppens ämnesomsättning och energiproduktion. Vitaminerna hjälper dessutom till att förhindra upplevelsen av en krasch i din energi när koffeinet går ur kroppen efter 3-4 timmar.

  • C-vitamin hjälper kroppen att bygga upp immunförsvaret

  • Koffeinet, Guaranan och Taurinet verkar uppiggande och prestationshöjande och höjer metabolismen med sin termogeniska effekt i kroppen.

  • Det gröna teét har bra effekt på ämnesomsättningen och goda egenskaper för hälsan eftersom det är en antioxidant som är effektiv mot hjärt och kärlsjukdomar.

  • Ingefäran är bra för matsmältningen och innehåller antioxidanter.

  • Jag har köpt mina Celsius på ICA Kvantum Munkebäck där de kostar 23kr/st.

 

Ingredienser

Portion 355 ml

 

 

 

Energi

42kJ / kcal

 

C-vitamin

60 mg

100%*

B2- Riboflavin

1,7 mg

106%*

B3- Niacin

20 mg

110%*

B5- Pantotensyra

10 mg

66%*

B6- Pyridoxin

2 mg

143%*

B7- Biotin

300 μg

100%*

B12- Kobalamin

6 μg

300%*

Kalcium

50 mg

8%*

Krom (kelet)

50 mg

**

Natrium

6 mg

**

MetaPlus™

 

1810 mg

Taurin

 

**

Guaranaextrakt

 

**

Grönt te extrakt Standardiserad EGCG till 10%

 

**

Koffein

 

**

Glukuronolakton

 

**

Ingefärsextrakt

 

**

Någonting för alla helt enkelt!
V


jag har aldrig .

God morgon igen mina kära!
Jag tänkte bara säga att jag aldrig har druckit en hel kopp svart kaffe. När det är nygjort är det för varmt och efter ca 5 minuter kommer jag på att jag har lite kaffe ståendes, så jag dricker kanske två munnar. Sedan gör jag något annat och kommer på igen att jag har kaffe ståendes, så jag börjar dricka. Kaffet är iskallt.
Det hände mig nu igen. Det händer alltid.
Jag anser det vara en konst att dricka en hel kopp kaffe, varmt.
V



sometimes i really hate you wii .

Japp... Igår kom den! Domedagen på wii! Jag ställde mig på balansbrädan och det blev genast en massa tjat om min viktuppgång.
Japp... men nu är det gjort iafl! Och imorse visade vågen 58.6 så jag är liite back on track! :)
Puss
V
<a href="http://www.TickerFactory.com/exercise/w0MsIL2/">
<img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w0MsIL2/exercise.png"></a>V

one minute on my lips - forever on my hips .

Lite thinspo på dagens meny!
Det går om man vill!
V

god natt .

Nu säger jag god natt ifrån mobilen för att datorn redan är avstängd. Det blev mitt v-pass på wii ikväll ändå följt utav lite Daim och 1dl jordgubbskräm. inget hets. Bara kontrollerat "jag tar en bit". New to me, but boy it feels great! :) Jag är nöjd med dagen, mycket nöjd och nu ska jag krypa ner i sängen med min pojke och mysa till det mysiga ljudet av höstrusk utanför fönstrena. Dröm fina drömmar! V

dagens .

God kväll alla fina kämpare där ute!
Nu sitter jag i min soffa och myser med min katt, en filt och fjärrkontrollen på högvarv. Det är Kaos i båstad på 5an och Miss secret Agent på 6an... ingenting jag vill se något av egentligen, men jag har en mysdag idag! Ska äta en grapefrukt och te nu och zappa lite till. Sååå härligt! Jag älskar när det är höstrusk och man sitter inomhus och myser med te eller någon varm dricka/toast och hör hur regnet smattrar mot fönstret! Åååh!



Idag är jag nöjd över min dag mat och träningsmässigt.
Frukost: Crunchys m jordgubb, jordgubbsbitar och mjölk =520 kcal
Lunch: Naturdiet caffe latte shake = 180 kcal
Middag: 1dl ris med torsk och sås = 240 kcal
Kvällsmat: en kopp te med mjölk och suketter och en grapefrukt = 57 kcal
Övrigt: några sockerfria jordgubbstuggumin
In: 997 kcal
Ut: 370 kcal (pw 7,6km, 50min)
Har jag tid och ork snart ska jag göra mitt pass jag har kombinerat själv på wii fit plus. Men det är ju fortfarande det här med "oh you've gained weight" jag vill inte :( Vi får väl se hur det blir med den saken. Hör av mig innan det blir nattdags iallafall!

Jag hoppas ni har det mysigt i höstrusket!
V


underbara smärta .

Hej, nu är jag på lite bättre humör än förut! :)
Igår tränade jag två gånger... egentligen tre. Jag var hemma hos min pojkvän och efter maten blev han så trött så han somnade i soffan med mig som täcke. Jag sov från 13-16 igår så jag va inte så trött och gick därför ut på en powerwalk. Det skulle bli en halvtimme, men blev en timme (6km) och när jag var 50m från huset träffade jag As mamma och pappa som skulle ut och promenera och då fick A komma och joina oss ytterligare 2km i normalfart typ... det tog 20min med backar och allt.
När jag kom hem fick jag ett sms ifrån min lilla vän K. Vi har en grej att vi när som helst på dygnet får smsa lite träningsgrejer till varandra och då måste den som får smset göra vad som står på "ordern". Kan man inte just då får man göra vad man kan och sedan göra resten på kvällen. I söndags glömde jag göra lite på kvällen så jag gav mig själv "straffet" att göra gårdagens order x2 plus dagens..
Så igår gjorde jag:
  • 4x15 utfallssteg per ben
  • 2x20 tåhävningar
  • 60 situps
  • 80 rygglyft
Efter det stretchade jag mycket duktigt... men idag har jag sån träningsvärk i min rumpa och baksida lår (som inte blev stretchade). Jag älskar ju att ha träningsvärk, så det gör absolut inte något för mig! :)

Jag har precis varit och handlat och idag blev det 2st naturdiet jordgubbsshake, 2st naturdiet caffe latteshake, 3st naturdiet chokladshake, 2st nutrilett brownie bars, sockerfria jordgubbstuggumin, 50cl pepsi max och 1liter jordgubbskräm. :) supergott!

Jag tänkte nämligen att jag skulle ta en sån shake alt. bar som måltidsersättning i några dagar bara för att få ner min magsäck lite granna. Och så tänkte jag att mitt söta goda ska vara jordgubbskräm (1dl = 53kcal), ½browniebar eller så!
Nu ska jag ta mig en naturdiet strawberry eller caffe latte... har inte smakat på dem än. Det blir en caffe latte till lunch. Har ni smakat på någon utav dem eller andra smaker på shake&smoothie?





Puss puss
V

femtioniokommanoll .

Imorse visade min j*vla våg 59kg. Är det på riktigt? Vad hände?
Visst, jag har hetsat och så... men inte över 2kg på 2 veckor?! :o
Jag är så ledsen, så besviken på mig själv... och det värsta är att jag inte fattar hur.
Ikväll ska jag gå på bio med en utav mina bästa vänner ifrån gymnasiet, men jag har ingen lust. Jag vill sitta hemma och äta typ ingenting (eller verkligen inte egentligen.. vill äta allt men ändå inte) och så vill jag duscha, göra iordning mig själv så att jag blir lite fin och känner att jag vill kämpa... Och så vill jag städa mitt rum jättefint och rent så att jag kan sitta i min nya fina underbara fåtölj och läsa en tjejig tidning med bilder på snygga smala tjejer i.
OBS! JAG SKRIVER BARA AV MIG, SÅ NO NEED READING!



Problemet är att om jag bangar idag kommer jag att vara en dålig vän. Det var hennes kräftskiva som blev till en grillfest som jag bangade för att åka hem till min pojkvän och sova bort hela kvällen! :( Förlåt J.
Nu när jag skriver detta ser jag så miserabel ut och besviken... För att det är vad jag är! Men jag tycker synd om mig själv, varför har jag ingen som helst aning om eftersom det är mitt fel!
Däremot har jag tränat väldigt hårt och mycket på sistone (sista 2veckorna) då jag har promenerat länge och långt, styrketränat och jobbat där jag går runt i 5timmar konstant. Däremot har jag ätit de där j*vla hotellfrukosterna. Dom är ju såå goda! :( Men jag får ta varannan dag med det jag tycker om.
Imorse åt jag en skål med crunchys med jordgubbs- och yoghurtbitar med mjölk till... det var underbart gott men fruktansvärt mycket kcal (528 kcal!). Men ibland får man unna sig, som jag brukar säga.  Borde jag väl inte göra eftersom jag lyckas gå upp så galet mycket konstant! Nu blir det inget unna sig. Jag ska äta 1000kcal om dagen och träna bäst f*n jag vill. 1000kcal innan träningsavdraget.
Jag är så ledsen på mig själv! :(
V

thinspiration .

God morgon!
Love
V

en ny våg .

Wooho! Jag har köpt en ny våg idag, så imorgon får ni veta min morgonvikt. Med tanke på hur mycket jag failat och att jag har tränat muskler har jag säkert gått upp tre kilo!!! Det är så jobbigt att jag går ner pyttelite och sen går upp mera och så hur Fort som helst! :( Jag har ju blivit tjockare så att det syns så jag är övertygad om att det kommer att synas rejält på vågen imorgon :( juste! Jag börjar ju kl 05.30 imorgon så då hinner jag inte få sömn och kommer väga ännu mer. Berättar ändå, men på tisdag kommer den riktiga! :) Imorgon börjar utmaningen, ni är väl på den?! :) Till any day now: hon hade ju fin kropp i den mycket finare än Nathalie!!! Hur går det med träningen med Bob? Fu är på utmaningen hoppas jag!!! :) pusss Hörs ikväll V

goals .

V

put the fork down .

Hola! Nu sitter jag i personalmatsalen och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan ta en promenad till jobbet. Jag tänkte mig ca 40minuter... Det blir nog bra! Imorse hoppade jag över min vanliga hotellfrukost och "bara" åt vaniljyoghurt med fruktmix, katrinplommon, solrosfrön, Linfrön, russin och lite kanel. Till det drack jag 2dl grapefruktjuice och en kopp te. Nu har jag precis ätit en skiva kassler, 1/2 dl ris och lite sås... Och en kopp varm choklad. Nu får det räcka! Jag har försökt äta en fralla som jag brukar, men det är mer kcal, man blir inte lika mätt och så är jag varken sugen eller hungrig. BRA JOBBAT V! Hur går det för er? Detta är första gången jag står på mig denna veckan och förhoppningsvis kommer det vara massa godsaker på jobbet sen och då får jag chans att stå emot igen! Puss & kram V

jag är kär i mila kunis .

Ja, jag är verkligen kär i henne. Hon är så sjukt vacker och snygg! She's got it all... och har ni sett hennes kropp i Black Swan? :o
Just sayin!
V

uppdrag v.36 .

Tjohoo!

Nu är jag på jobbet och haft en ledig dag sen kl 11 idag... men jag har bara sovit och ätit middag med min familj. Idag slutar jag klockan 21 så det blir en ledig kväll också! Tjohoo!
Hur som helst sitter jag nu och planerar nästa veckas träning. Det är då sista veckan på golfen för mig och jag jobbar 12-19 så jag ska försöka att både gå till jobbet och hem!

... Så för att motivera mig själv lite granna (min motivation är lite halvt borta just nu - hjälp!) så har jag satt upp ett mål/uppdrag för nästa vecka. Att avverka minst 15pass under vecka 36. Är ni på?





Det är samma regler som för mitt stora uppdrag för resten av året, alltså minst 30minuter och det ska vara lite ansträngande och pulsökande. Yoga tex är accepterat för att det är lugnt men ändå lite jobbigt! Ni får gärna skriva en kommentar till mig efter dagens/veckans slut om ni klarat målet, behöver hjälp med motivationen eller så.
Det är bara en vecka, så det klarar vi!




Kom igen, nu kör vi!
V





er thinspo .

Här är lite härlig thinspo jag hittade på några utav era bloggar! Förlåt för stölden...
Puss puss
V



äntligen fredag .

...Men inte får jag vara ledig för det! Nej jag börjar 05.30 och jobbar till 17 idag och sen blir det grillkväll med mina underbara vänner. Imorgon börjar jag 05.30 och jobbar sen kväll till 21, så det blir en lugn kväll för mig tonight.
Har det gått bra för er med träning, mat och allt? Jag har faktiskt varit väldigt slapp (som vanligt!! :@) men jag har ändå inte ätit lika mycket som jag skulle gjort om jag inte höll på med bloggen osv osv. Tränat hade jag antagligen inte heller gjort om det inte vore för mitt "ny-upptagna sätt att tänka"... och för Er som har hjälpt mig och jag har nu börjat känna mig lite dum om jag failar eller bangar träna för att jag sviker er. Antar och hoppas att ni läser min blogg för att få motivation och så vilket inte funkar så bra om bloggerskan failar varje dag.
Jag har en så galet hektisk vecka nu, som skönt nog snart är över... Bara 30 arbetstimmar kvar! Nästa vecka kör jag igång hårt med mitt träningskort på Sportlife. Jag köpte en kalender igår och skrev ut pass-schemana på de anläggningar jag vill träna och satte in i kalendern. När jag inte har något att göra kan jag planera in lite tränin. Bra va? :D Ni ska få se mig bli fit och hälsosam snaaaaaart!
Förhoppningsvis åker jag och pojkvännen snart till Alanya där min älskade moster (any day now) bor för tillfället. Vi tänkte åka i slutet på September och vara borta i två veckor... Är det okej för mig att vara en säl då? Nope... Så åker vi måste jag träna sönder och dra till med drastiska åtgärder NU! Vi vet inte om vi åker förän antagligen ganska kort tid dessförinnan, så det börjar Idag. MAX 1000kcal om dagen och träning minst 5dagar i veckan à 1 timme.
Nu ska jag jobba lite och läsa era underbara bloggar som håller mig igång! Puss
V


want to .


Keep on fighting for what you want the most!
V

god morgon alla fina .

Nu ska jag gå in på nästa jobb. Har precis ätit en kanelbulle ch kaffe. Va mycket slit på jobbet imorse så det förtjänar jag ;) min chef berättade att vi måste göra en skaderapport på min brännskada och att det inte kommer försvinna! Jag vägrar tro på det!!!! Vi hörs lite senare (idag fortsättningsvis ska jag vara nyttig) det hoppas jag att ni är med. onödigt inlägg men men ;) Puss & kram V

RSS 2.0