jag skäms .

Förlåt till er & förlåt mig själv. Jag har varit preciiis som vanligt idag. Var på middag hos A's föräldrar där det dessutom bjöds på någon paj med vaniljsås OCH färdigupplagd chokladmousse. Jag åt av middagen som var skaldjurs & fisksoppa och ett knäckebröd med ost på och så blev det två teskedar chokladmousse... Som tur var var jag såå mätt från maten.

För övrigt blev det en hembakad macka med källarrökt skinka på och sedan en kopp chaite. Och så några bitar godis på kvällen. Vi har flyttat till nya lägenheten idag så var lite energitömd när jag kom hem.


Bajs på mig asså! Men imorgon jobbar jag där jag inte kan äta så ska äta något lätt till frulle... Har nästan aldrig aptit så tidigt... Och sedan middag på kvällen! Får bli sallad typ! Eller nej. Jag och À ska ha vår första kväll och natt i vår nya fina lägenhet imorgon så det blir nog pizza eller liknande äckligt. Däremot lovar jag er en fastande dag innan 1 advent! ;)


Nu får det vara hårda puckar som gäller. Kanske ska ta cykeln imorgon iklädd min kostym :p Sounds good!


Det blev iafl inte över 1000 kcal idag! :)
Puss & god natt
V


femtoniokommanoll .

Nu är det måndag igen och jag har vägt mig. Vågen stod på 58.8, 58.9, 58.8 och det är klart att den då stannar på 59.0. Självklart. Men vågen visar bara siffror så jag får ta det med en nypa salt... Går det när de j*vla siffrorna tränger in i huvudet och gör en så otroligt fixerad?

Idag hade jag tänkt att jag skulle ha en fasta... Vaknade och var superhungrig så får se hur det blir med det. Jag ska ändra det till en frukt & grönt-fasta och givetvis ta bort tillåtelsen att få dricka cola light, vilket innehåller asgiftiga aspartam som är cancerframkallande... Det är ju typ ingenting naturligt i dem så varför dricka det när man ska rena sin kropp? ;)


Jag ska snart ut på en morgonpromenad med mamma och lillasyster... Blir en långsamwalk eftersom hon är så liten och inte kan gå fort. Men bättre det än inget!

Talk 2 U L8er!
V


fasta .

Jag har bestämt mig för att försöka fasta imorgon. I detox-syfte så klart. Jag ska ju börja med min detox imorgon så tänkte ta första dagen och "rena ut allt" sök på detox på Google så får bi reda på allt braigt om det! :)

Jag har ju då aldrig varit utan mat ett dygn så det blir en stor utmaning men jag ska klara mig på kaffe, te, cola zero, vatten och detox-drycken. Kalorierna orkat jag inte räkna imorgon så det får bli vad det blir. Nu ska jag bannemej bli ren! :) Tjooho!

Har ni några tips inför min fasta? <3

Och jag hoppas att jag inte behöver vara ensam... Ni är väl med på detta? En dag bara!

V


average .

Genomsnittet kalorier jag åt per dag under förra veckan var 916 och då räknat efter träning.

Btw jag ÄR Failure. sitter på spårvagnen nu på väg till jobbet. Jag är också Sveriges största optimist och framförallt tidsoptimist... Men jag hann promenera 15min iafl :p



... Och det värsta av allt är att jag funderade helt ärligt på att inte berätta det i bloggen - som är till för mig själv egentligen. Så vem försöker jag lura och ljuga för? Jo mig själv!

skrattretande.
V


det regnar .

... Men ska inte hindra mig ifrån det. Min rumpa är otajt @ the moment och promenader är nästan till för att shapea upp den ;) får gå i uppförsbackar och trappor idag! Bigbut.

V


morgonpromenad .

God morgon!
(jag läste i en blogg att det heter godmorgon vilket är fel och att hon dessutom tyckte att det aldrig är en god morgon - men det tycker jag 9/10 mornar med sovmorgon)

Idag är det alltså en väldigt god morgon! :)

Jag vaknade till av wordfeud som påminde mig om att jag måste spela om jag vill kunna vinna. Jag hade slutat med det krävande j*vla spelet men tyvärr börjat igen när jah fick två utmaningar. Så jag kände att jag var morgonkissenödig och gick därför upp för att lägga mig och somna om igen.

Självklart var jag tvungen att svara på kommentarer och läsa lite bloggar innan och såg idag IGEN att tictactoe var duktig och ställds klockan för en morningwalk. Mitt samvete sa därför att jag borde ta mig en för att iafl verka duktig. ;) så nu blir det en liiten runda på 40min tänkte jag.



Och åter igen - ni som inte har något att göra den närmsta halvtimmen - GÅ UT PÅ EN LITEN PROMENAD! det gör skillnad! :)
V


fyra glas vin & två chips senare .

Ja... Det blev 4 glas vin ikväll och en tidig hemgång... Som tur är ville min kära pojkvän cykla till och från festen så det blev 20min cyklingsavdrag ;)

En tjej på festen tryckte upp chipsskålen i ansiktet på mig och på riktigt tvingade mig att äta... Så jag tog två stycken och sen va de nog. Det va dillchips som jag inte ens gillar sä mycket. Men väl här hemma blev det kanske 10 godisbitar istället men det känns bra med tanke på allt som famns - typ godis, chips, choklad, baguetter etc etc etc. ;)

Nu ska jag nana... Vet ej om jg blir inringd på jobbet imorgon annars är det kl 13-21 som gäller - sköön tid! Så vi hörs då och ser vad dagen har att bjussa på!

Puss & ta hand om er!
Fylle-V


btw .

Vikten idag är 58,8kg! Tjooho!
V


fyrahundratjugonio .

Nu är jag hemma igen efter min morgonpw. Det blev 429 kcal, 7.43km, 1h och 24min.

Nu ska jag upp och duscha mig ren & fin. Sedan bär det av till A's föräldrar på middag följt utav 80-tals-inflyttningsfest... Fy va tråkigt! Vem anordnar en 80-talsfest på självaste halloween?! :s

Hemma här ska familjen ha skaldjursmiddag för min nyss hemkomna moster... Vill vara med :(

Hörs snart igen!
V


favourite .

Powerwalkade upp för dom för att kunna springa ner igen och efter nästan en timmes promenad i uppförsbackar kändes det rejält i benen... Nice.

V


ut i det friska .

Morsning alla lördagsgottare!

Nu ska jag bege mig ut på en härlig morgonpromenad & läsa era fina bloggar on the road om ett par minuter... Hinner inte gå så länge idag för att jag ska träffa pojken och åka runt överallt idag typ :/ bättre något än inget vet ni!

Men först ska jag SJÄLVKLART äta något petite för att min kropp ska veta att jag har vaknat och sätta igång den braiga förbrännigen. Det blir något litet som kalorierna går fort att förbränna... Kaffe vore perfekt, men det finns inget färdigt nu. Får bli en vindruva eller två! ;)


Hör av mig när jag kommer hem så hörs vi då & tack tictactoe för inspirationen! <3
V


slut på detta .

Svankar lite...
Vanligt läge...
Håller in magen...
Jag vet att det är jättefult, men la upp bilden för att visa att förr när jag var smalare och gjorde så åkte även magen in, vilket den verkligen inte längre gör :( Nu är det bara revbenen som framhävs.
Aja, nu är det slut på dessa äckligheter. Jag ska bli smal!
V


finner inga ord .

http://www.tv4.se/idol/klipp?vid=1976516&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se
Moa Lignell - When I held ya... något utav det absolut bästa jag hört! kan lyssna på den om & om igen...

igårs in & ut .

Juste!
Frukost: 2 mackor med smör, lite ost & skinka + 1 glas juice = 455 kcal
Lunch: 1/2 kopp svart kaffe = 2 kcal
Middag: 1/3 kebabtallrik m kyckling istället = 345 kcal
Övrigt: 15 bitar godis = 289 kcal

- Träning: promenad/shopping 2h* = 360 kca

Totalt in: 1091 kcal
Totalt ut: 360
Summa :731 kcal1


*Jag gick runt i ca 5h igår men det är bättre att "överkrydda" vad man ätit och "underkrydda" vad man tränat... så vet man att det går åt rätt håll ;) Därför räknade jag bara med 2h shopping/promenad.
V

back to basics .

Jag säger det igen... borta bra men hemma bäst!


Jag vaknade precis och vägde mig... det blev 59.2 och jag förstår inte vad som händer! Nu blir det tuffa tag!
Jag är ju  nästan aldrig hungrig nu för tiden, och då är det ju egentligen ingen idé att äta det onödiga. Jag måste självklart äta lite för att klara mig & få i mig allt viktigt... men det får finnas ett stop någonstans. :)
Idag ska jag städa mitt rum, träffa pojken när han slutat jobbet, läsa era bloggar, försöka hinna med minst 40min träning och en ny spännande grej... Påbörja min detox! Det är en liten koncentrerad dryck man blandar ut med 1l vatten och dricker under dagen. (köpt på Avenyns hälsokost... men finns på Life etc.)
Jag ska börja äta "mig ner" inför detoxen och köra igång på måndag. Att "äta mig ner" inför den innebär att under några dagar inte äta typ fullkorn och så utan så vitt & lättsmält som möjligt... får se hur det går och sedan blir det en 20-dagars-detox på måndag. Den innebär Ingen alkohol, ingen tobak, (helst inget godis), 2 liter vatten om dagen, träing amap, ingen läsk helst.



Så nu kör vi på igen!
V

gårdagen in & ut .

Sorry för förseningen, vaknade sent... Hade inga batteri på telefonen och sedan var det plötsligt jättebråttom överallt! :/

Frukost: 290 kcal
1 knäckebröd
1/2 äpple
1 banan
2dl mjölk

"Lunch": 189 kcal
3dl kaffe svart
1/4 bit kladdkaka
1/2 bit morotskaka

Middag: 548 kcal
80g grillade revben
1 bakad potatis
15g smör
1/4 majskolv
50g coleslaw

Övrigt: 214 kcal
40g fader Marianne

Träning: 678
3h (eg 6h) shopping + 30 min pw



Detta var alltså GÅRDAGEN. Dagen idag kommer ikväll när jag är hemma och har gottat mig på tågresan :p


Puss!
V


femhundrasextiofyra .

Natti mina darlings!

Idag har vi varit runt på stan hela dagen... Promenerat utomhus konstant från 15 till 19, sedan åt vi på Texas longhorn och promenerade ca 15min hem igen. :)

Lägger upp specifikt Vad jag ätit imorgon men efter "träningen" dvs shopping och promenad blev det 564 kcal - riktigt bra! :) känns dock som att jag gått upp väldigt mycket! :(


Förresten har jag börjat sticka igen. Hur mysigt som helst! Det ska försöka bli julstrumpor till mig & A, får väl se hur det går :p

Vi hörs imon!
V


eftermiddagsfika .

Nu sitter jag & pojken på ett café och ska äta lite morotskaka & klassiska till mitt svarta kaffe. :)

V


dagens dag .

Bloggar det snabbaste jag kan! Måste till stan nu och promenerar hela dagens shopping! Vi hörs senare puss


dagens in & ut .

Orkar inte skriva från mobilen så lägger upp det i en lista idag igen:

1 grönt äpple
2dl Mellanmjölk
2 bananer
2dl kaffe
1dl brämhults juice
2-3 calzone
33cl coca cola
20 winegummin


Hörs imon!
V


jean michel jarre .

Hej!

Nu är jag på väg till Globen och ska se på Jean michel jarre. Jag & A har gått runt på söder hela dagen... Orkade inte gå till stan :p


Ni såg vad frukosten blev imorse och sedan blev det en V special-pizza till lunch/middag... En inbakad hawaii utan skinka ;) dundergott!!!

Vi ska promenera hem ikväll (ca 30min) så det blir skönt! Vi hörs ikväll med dagens in & ut!


Wooho
V


en bra start på dagen .

God morgon!!

Vaknade precis och har kissat och gjort frukost + kaffe. Ska läsa lite nyheter, bloggar, äta min frukost och dricka mitt kaffe i lugn och ro innan jag ska göra mig iordning för stan. :) myyysigt! Det är ju så det ska vara!

Puss
V


det bjuds på bilder .

... För något måste jag ju kompensera med för dålig update!

Bilderna är ifrån en visit på solarieöarna och tyckte att jag såg brun ut i mina vita kläder... Gör en gångs skull. ;)

V

 


dagen idag .

Hej! Nu ska vi lägga oss och är framme i Stockholm.


Idag blev det mycket lite kalorier jag fått i mig - konstigt nog! Jag är extra stolt att jag stog emot både godis och kakor nu ikväll från À men det var verkligen en enkel match för jag vad inte alls sugen... Wierd - vad har hänt?!

Jag har inte ätit måltider idag så slänger ihop allt i en lista:

3 koppar svart kaffe
2 koppar te med mycket mjölk & suketter
1 cookie (stor)
1 liten kärleksmums
1 banan
1/2 portion pad Thai med kycklingfiléer utan grönsaker

Totalt: 597 kcal (603 kvar att äta)!!!


Jag börjar känna att 1200 är lite för mycket att äta - för då säger mitt samvete att det är okej att äta vad jag vill bara jag räknar kalorierna vilket är fel fel fel! Så kanske ändrar till 1000 istället - men vi får se (kör en testvecka nu).


Imorse vägde jag 59.5kg efter 4 timmars sömn så hade jag sovit 8 som jag egentligen ska hade den antagligen stått typ på 59 :/ men jag ska gå ner till att morgonvikten ligger på 59 konstant innan torsdag... Det är ju allt annat än orimligt!!!



Sov sött
V


på g till hufvudstaden .

Hej darligngs!

Förlåt för sån fruktansvärt dålig update... Igen!

Nu är jag på tåget med A på väg till Stockholm där vi ska vara tills torsdag natt.

Idag har jag jobbat, varit på lillasysters kabaré och packat... Så varit en smockad dag. Jag har varit väldigt dålig på att äta idag - detaljer kommer ikväll med kaloriintag efter att dagens in är klar! Jag har ätit en cookie, en liten kärleksmums och nu 1/2 portion thaimat... Och druckit en massa kaffe!

Är jättemätt + mage & låt är helt plufsiga nu!!!!!! Men men, kommer promenera i timmar under Sthlm-vistelsen nu så det känns bra! ;)

Pyss & kräm
V


femtioniokommaett .

God morgon!

Det blev inget frukostjobb idag heller... À kom hem inatt vid halv fyra och jag kunde inte somna om förän vid halv sex (började jobba kl 06).

Så nu började jag kl 13 idag men försov mig så börjar vid tre istället tänkte jag. Jag hann iafl väga mig och vågen stog på 59.1... Det är ju under 60 men det står galet stilla just nu!! :( det måste börja hända något! :'(


Idag jobbar jag till 21 så jag får blogga lite senare igen. Helgens kalori-räkning har varit hopplös och jag har verkligen sugit på att räkna och komma ihåg vad jag ätit. tror iafl att det har gått ganska bra... Igår kanske det blev lite över vad jag bör äta... Så vi säger 1500 då med. Vilket innebär att jag idag ska äta 600 kcal. Har nog redan floppar det med frullen! Oboy och nybakad hemmagjord vit fralla! :p


Haha hörs sen!
V


gårdagens .

Hej! Här är en bild på klänningen jag jade på mig igår... Lite orättvis bild (den är finare i verkligheten).
Puss
V

 


vår första möbel .

God morgon!

Idag har jag och A köpt vår första möbel... Bord och stolar från Ikea. Det heter fusion och är jättefint och smart! Nu aka vi åka hem till lägenheten och montera och göra lite fint! :)

Idag ska jag träna liite (jag är sjuk) och äta nyttigt eftersom jag måste bli frisk.

Åker till Stockholm på måndag och kommer hem på torsdag natt (till fredag).


Vi hörs om ca 2h när jag är hemma igen! Puss & kram
V


vi säger så .

Hej & förlåt för bad update.
Jag har varit sjukt busy hela dagen idag tyvärr.. hann bara baka två brödsorter - båda onyttiga btw men myyyycket goda. Nybakade scones med smör och ost och lite te med massa socker och mjölk i. Yummie!!!

Imorgon ska jag jobba 06-12 typ så hör av mig då när jag kommit hem och lägger upp bild på klänningen och recept till det nyttiga brödet. Ska även träna imorgon! Wiiho! :D:D:D
Har ej räknat kalorier idag, så vi säger 1500 för jag har inte ätit mycket, men blev godis & lite bakelser på kvällen nu plus att jag promenerade i ca 20min förut! :)
Sov gott nuttisar
V

bild från i somras .

En liten bild kan jag bjussa på ibland ;)
V

 


femtioåttakommafem .

Tjohoo och god morgon!

Dagens vikt låg alltså på 58.8kg så det känns riktigt bra! Nu har jag ätit frukost och det blev min müsli med 1dl lättmjölk så alltså 240 kcal och jag är proppmätt!

Snart ska jag och min syster göra oss i ordning och gå till affären för att handla. Vi ska baka scones, dinkelfrallor och enkla brödet. Lägger upp recepten lite senare.

Nu ska jag göra mig i ordning, talk to you later.
V


trouble sleeping .

Hej! Jag kan verkligen inte somna... Ligger och tänker på ALLT ALLT ALLT! :/ och hostar gör jag också!

Att det ska vara så galet svårt att sova utan sin käresta!! :(

Är det någon mer som inte kan sova så får du gärna höra av dig så kan vi prata! :)

Pussi
V


etttusennittionio .

Så många kalorier har jag stoppat i mig idag utan att träna något - så nu får det vara nog. Typ onyttigaste dagen ever idag...

Lunch: Kesella  (kvarg) med hallon 300 kcal
Middag:
100g lax med fetaost 210 kcal
Övrigt:
Naturgodis, choklad + två koppar te med socker, honung och mjölk ca 589 kcal

Summa: 1099 kcal

 

Imorgon ska jag vara hemma med min lillasyster, baka scones, dricka te & myyysa. Sedan blir det artonårsfest hos min syssling i min nya fina klänning... lägger upp bild på den imorgon!


Älsklingen sover hemma hos sina föräldrar idag så jag får sova ensam... och passade på att lägga mig redan nu för att slippa inget-att-göra-så-jag-äter-hetset...

I know my self too well
V


busy day busy day .

Hola amigos!
Detta är ett litet tidsbestämt inlägg för att jag vet att jag skulle vara dålig på att uppdatera idag... busy day busy day!
Jag är på jobbet nu och bloggar senast 22 ikväll om dagens!
Jaa... jag är nog nästan kär i de två vackra damerna!
V

stripes .

Hej! Nu är jag på väg till jobbet... Sjuk är jag också men mensen är borta som tur är!!!! :D

Bjuder på en bild på mina nya strumpbyxor jag köpte igår! :)

Puss
V

 


femtioniokommafyra .

hola!
Det blev inga ögionfransar idag för både jag  & min ögonfransteknolog är sjuka. Så jag vaknade typ halv tre idag... :P Hur som helst stog vågen bara pån59.4 idag så jag blec´positivt överraskad! :)
Hörs snart igen!
V

f***n .

Jag kom på att jag har vägning imorgon (ska ju ha det måndagar och torsdagar)... och jag har gjort absolut NOLL för att gå ner tills dess så jag förväntar mig tyvärr en viktuppgång men men.. det blir väl bra tillslut.
Jag har köpt en jättesöt klänning idag som jag ska ha på min sysslings 18års-släktkalas på fredag och den är h
elt rak i modellen - vilket gör att den INTE får sitta tajt över magen, därför måste jag inte äta npgot på fredag efter kl 12 på dagen typ förän på middagen på kvällen... Jag känner tyvärr min mage och äter jag något sväller den upp. Klänningen är i 34 så mag-måttet på den är inte mycket större än min mage nu haha!
Idag har jag lunchat med C, lax med fetaost och sallad och så hade vi lite kaffe- och mörk choklad-fika efteråt. Sedan åkte vi till stan och skildes åt. :) Det var jättetrevligt och kul att träffa henne igen!
Imorgon ska jag göra ögonfransar igen - ska bli sååå skönt att slippa sminka sig i 5 veckor nu igen :D Och sedan ska jag fotograferas på mitt ena jobb för passerkorten nervöst! :/ Och sedan ska jag jobba. :)
Idag har jag varit sååå sötsugen men ändå inte haft någon aptit. Jag skyller på den ovälkomna mensen! Men den är nog borta i morgon eller på fredag som tur är. Idag har jag inte tränat, bara shoppat (visserligen ca 2h promenad på stan i affärer, men det räknar jag inte som träning).
Mitt intag idag har iafl sett ut så här:

Frukost: 1½ Grapefrukt 41 kcal
Lunch: 100g ugnsbakad lax med 20g fetaost och sallad 248 kcal
Middag: 60g lax med 14g fetaost 139 kcal
Övrigt: 3dl svart kaffe, mörk choklad, 7 bitar lösgodis, 1dl hallon och 1,5 dl lätt vaniljyoghurt 737 kcal

Totalt: 1164 kcal


Jag har iafl hållit mig inom mina ramar för hur många kalorier jag får äta... och visst - de är ofta ett väldigt dåligt mått - men någon stans måste jag börja.. Tro det eller ej, men jag trappar faktiskt ner på godiset när jag bara äter några bitar om dagen!



Woops vad jag hade mycket att skriva idag, hoppas ni överlevde det ;)
V

städning & shopping .

Hej bloggibloggi och ni underbara där ute!

Nu sitter jag på spårvagnen åå väg hem från jobbet. Min syssling kommer och möter mig på hållplatsen så ska hon hjälpa mig att städa mitt rum för jag har shoppat bort strax över 3000kr :(:)

Mitt rum ser it som ett bombnedslag så jag hoppas att hon är villig att mottaga lite kläder utav mig eftersom jag är för lat för att sälja! :p om jag orkar och har tid över efter städningen ska jag fota kläderna eller några och lägga upp här så att ni får se :) skönt är att jag har köpt allt i xs, 34 och (25/32 i jeansen) wooho! :)


Pyss hörs snaaart
V


tisdagens in & ut .

Som vanligt nu för tiden vaknade jag vid två-tiden och det blev därför lunch som första måltid (även om jag vill kalla det frukost).
Lunch: 2.5 dl ris, 100g lax, 10g turkisk yoghurt = 399 kcal
Middag: 1/3 varma koppen Minestrone, multivitamin-brustablett, te = 100 kcal
Övrigt: 30 bitar lösgodis + två stora koppar te med mjölk = 638 kcal

kalorier från träning: 40min pw + några minuter crosstrainer = 184 + 40 = 224 kcal

Totalt in: 1137 kcal
Totalt ut: 224 kcal
Summa: 913 kcal


:D
V



måndagens in & ut .

Hej! Lägger Upp lite snabbt nu bara, har precis vaknat och måste åka iväg till affären o handla lite inför lunchen. :)


Måndagens in & ut såg ut så här:

Lunch: 2 skivor rostbiff + 2 rutor mörk choklad = 155 kcal
Middag: 1dl potatismos m 60g kalvkött + 1.5dl morötter & 1/5 äpple + (andra middagen) 2 slize kebabpizza = 947 kcal
Övrigt: te + 30 bitar lösgodis = 590 kcal

Ut: 74 min Powerwalk = 342 kcal

Totalt in: 1691
Totalt ut: 342
Summa: 1349 kcal


Alltså 149 kcal över :/
Pusss
V


i am the candygirl .

... vilket jag egentligen inte vill vara. Men jag blir en bitch om jag inte får godis! :(
Jag äter godis i princip varje dag och när jag inte äter det tänker jag på det konstant och tänker på när jag får äta det nästa gång! :(
Nu ska jag hoppa på min crosstrainer och träna lite samtidigt som jag kollar på TV. Det blir ca 40min på crossen, men jag tycker att det är så förbaskat tråkigt!!! Dock förbränner man ju riktigt mycket och blir andfådd utav den så jag borde tycka om den.
Imorgon kommer min kära vän C hit (som jag pratade om i somras) och så ska jag bjuda på lunch. Hon "håller också på som jag" med kalorier, träning och ska bli smalare så det är skönt och vi kan prata om det och är typ exakt likadana med allt detta handlar om + typ samma ideal och thinspo :) Sedan ska vi gå på stan lite och kolla runt och kanske shoppa lite!
Jag hör av mig efter träningen om dagens in & ut och även gårdagens eftersom jag va hos A igår.
V

good morning little darlings .

Nu har jag vaknat för dagen. Igår när jag la mig stod magen ut som om jag vore i 9onde månaden, men idag när jag vaknade 12 timmar senare var den platt och fin. :) nu ska vi packa saker i flyttkartonger och äta och sedan bär det av till lägenheten och installera lite och sedan hem för att byta om och åka till jobbet. Jag borde kalla detta inlägg för "och" för att jag har skrivit det hela tiden! Hursomhelst jag känner mig bra idag, men ska äta pizza till moddag tyvärr. :( jag är bautahungrig nu men ska träna lite Wii när kg kommer hem ikväll. Då lägger jag även upp lite vacker thinspo och berättar om mitt in och ut idag & igår. Puss & megakramar V

tröstätning .

Tjolahoppsan!

Va dåliga ni har varit på att kommentera idag! Vill ni inte se lågkalori-recept i bloggen?


Matchen gick B A J S och IFK förlorade. Nu sitter jag i bilen på väg hem till A. Det blev två rutor 74% choklad hemma förut men jag tog inte med nötterna eller chokladen och hos à åt jag ca 1dl potatismos, 60g kalvkött och 2dl rivna morötter... Så jag är mycket hungrig just nu!!!

Men vi ska hyra film och köpa godis, självklart ska jag hålla mina kalorier så det känns okej ändå plus att jag har tränat idag.

Imorgon blir det lite inflyttning av saker till den nya lägenheten, så det blir skojsigt! :)

Hörs imorgon, puss!
V


tröstätning .

Tjolahoppsan!

Matchen gick B A J S och IFK förlorade. Nu sitter jag i bilen på väg hem till A. Det blev två rutor 74% choklad hemma förut men jag tog inte med nötterna eller chokladen och hos à åt jag ca 1dl potatismos, 60g kalvkött och 2dl rivna morötter... Så jag är mycket hungrig just nu!!!

Men vi ska hyra film och köpa godis, självklart ska jag hålla mina kalorier så det känns okej ändå plus att jag har tränat idag.

Imorgon blir det lite inflyttning av saker till den nya lägenheten, så det blir skojsigt! :)

Hörs imorgon, puss!
V


heja ifk .

Nu har jag varit ute på en promenad och handlat. Det blev 250kcal minus i min lilla kalender nu så det känns bra. Jag har inte hunnit äta något än för vi ska iväg till A's föräldrar och äta middag innan matchen, men jag tryckte i mig två skivor vinmarinerad rostbiff med grillkrydda... Yummie! Tar även med mig en påse nötmix med valnötter och lite mörk choklad.
Sen blir det GAIS - IFK och självklart är det IFK vi då håller på ;)
V

supermüsli by v .

Hej!


Då var min supermüsli klar. Den är en riktig höjdare och 70g + mjölk blir man riktigt mätt på lovar jag!
Varje portionspåse innehåller 200kcal och går att ha i både yoghurt, fil och mjölk... Den innehåller:
  • 15g (1dl) pauluns superflingor - fullkornsdinkel med tranbär = 55 kcal
  • 20g (3st) torkade plommon = 54 kcal
  • 20g (½dl) tranbär = 10 kcal (!!!!!)
  • 10g (1 msk) solrosfrön = 55 kcal
  • 6g (1 msk) krossade linfrön = 26 kcal
  • Krydda med lite kanel
    TOTALT 200 KCAL

Pauluns superflingor innehåller protein, aminosyror, 16% fibrer, 67% fullkorn och inget tillsatt socker.
Krossade linfrön är bättre än hela linfrön då kroppen har svårt att ta upp alla viktiga ämnen de innehåller.
... innehåller också bra fetter och innehåller omega-3. Linfrön är bra mot tröga magar och får fart på magen.
Solrosfrön innehåller bra fetter och har ett högt innehåll av magnesium, järn och zink.
Plommon har en bra effekt på magen och sätter igång systemet lite bättre.
Tranbär är rika på C-vitamin, hjälp mot urinvägsinfektioner, och är även fiberrika.
Kanel ökar förbränningen & ämnesomsättningen.




And slim we will be
V


matvåg .

Förresten! Jag köpte en matvåg igår, det har jag tänkt på länge att köpa och igår gjorde jag det. Jag köpte den på Åhléns för 399kr och den är ifrån OBH-nordica. Superduperbra... Ett riktigt kap ;)
Så ser den ut!
V

femtioniokommafyra .

Hej!
Nu sitter jag i köket och laddar min telefon som jag inte gjort under natten... Så därför ska jag passa på att göra mina efterlängtade portionspåsar med frukost. (Lägger upp receptet senare) Men jag ska inte äta dom än, utan det får bli efter min powerwalk! ;)

Jag hittade några lågkalorirecept jag tänkte lägga upp och kanske börja göra någon gång i veckan - är det något ni vill se på bloggen?




Nu är det en ny vecka och nya tag så som vi viktminskare alltid säger! Därför började morgonen med invägning. Vågen stog idag på 59,4kg så jag är ändå nöjd. Lite ups and downs måste man ju ha!
Jag tänkte också börja mäta mig en gång i månaden, så det börjar jag med den 1 november.
Nu blir det müslipyssel & powerwalk!
V

late night show .

Hello everybody!
Japp... det blev ju lite sent inlägg nu idag, men huvudsaken är att jag gör det - right ;)
Igår (Lördag) blev det så här:

Frukost: 1 kokt ägg + 1dl apelsinjuice + 1 kopp te + vaniljyoghurt m. russin, linfrö och solrosfrön = 388 kcal
Lunch: 1 macka med smör + 1 macka med gurka + herbamare + ost = 438 kcal
Middag: Kräftstjärtar + sallad + 1dl nudlar + revben =  319 kcal
Övrigt: 17 bitar godis + 1 port banankaka = 494 kcal
Träning: Städning + Powerwalk = 498 kcal

Kalorier från mat: 1640
Kalorier från träning: 498
Summa: 1142 kcal

... Och idag (söndag):
Frukost: 1dl vaniljyoghurt + mjölk m. pauluns + solrosfrön + plommon + tranbär = 350 kcal
Lunch: 1 chailatte + mörk choklad = 369 kcal (OBS! VET EJ KCAL PÅ CHAILATTE SÅ JAG ÖVERDRIVER!!!)
Middag: cornfärs m. ost och sallad = 134 kcal
Övrigt: 70g lösgodis = 270 kcal

Kalorier från mat: 1122
Kalorier från träning: 0
Summa: 1122 kcal
Jag klarade 1200 kcal i snitt om dagen (dessa 4 dagar jag kört på kaloriräkning) denna vecka! :D:D:D
Puss darlings
V

mysfaktorn hög .

Hej!

Nu sitter jag på jobbet och bloggar från mobilen via appen för första gången. Jag har precis köpt mig en chai latte på espresso house som jag avnjuter med en bit mörk choklad.


Jag är väldigt varm nu och full av julkänsla, men det vill jag inte vara för att det är på tok för tidigt!!! Men jag vill ha jul NU! Jag och pojken ska ha vår första julgran i den nya lägenheten i år så det ska bli sååå mysigt!



STORT CRED TILL ER SOM GAV ER UT OCH TRÄNADE IGÅR!!! :) bra kämpat! Jag va ute i ca 40min igår och det kändes så otroligt bra.


Ni får veta ikväll efter 21 mitt in & ut igår och idag :) jah klarade mig med 58kcal igår på middagen och idag ska jag ha ett stort underskott!


Pussss
V


just do it .

Jag är inte alls sugen på att träna just nu PLUS att jag håller på att bli sjuk. Men jag ska gå ut nu ändå.

Jag vet ju att jag inte kommer att ångra det efteråt... att jag förbränt lite extra kalorier och att jag har gjort mig själv lite hälsosammare och lite snyggare. :)




SÅ ALLA NI SOM BARA SITTER OCH SLAPPAR. UT OCH PROMENERA "MED MIG" NU OM NI INTE HAR NÅGONTING VIKTIGT PLANERAT!





Annars hoppas jag att ni sitter hemma och ångrar er riktigt mycket att ni aldrig gick ut.





DU VET ATT DU INTE KOMMER ÅNGRA DET
V



the girl you lost to cocaine .

Hej mina kärlingar!
Då var det äntligen lördag... igen! Tiden går så fort nowadays.
Jag har bara fått runt 4 timmars sömn inatt då jag jobbade frukosten imorse, så jag kunde inte väga mig förän efter lunch och frukost. Vågen stog då på 60.2kg, INTE BRA!

Nu sitter jag i soffan och ska jobba hemifrån lite granna. Håller på med ett projekt nu där jag ska "designa" tre eller fyra olika prototyper för insamlingsbössor som ska stå på en ICA-affär. Det blir kanske fler sen, men än så länge är det detta som gäller. Min systemkamera har det blivit något fel på SD-kortet så den får inte kontakt med det så jag kan inte föra över bilderna jag har tagit på barnen... BRA V!!!  Så det går typ bajs just nu! :(


Ikväll är jag bjuden på middag hos en släkting som är från Vietnam och jag ska inte fjanta mig med maten, jag ska bara välja bort eller minska drastiskt på kolhydraterna! :D Och hoppa över kakan mamma har bakat för att ta med sig. Efter det ska jag nog bara träna lite på crossen och kanske jobba o sova till boyish kommer hem. Fun fun!
Vi hörs snart igen! :)
V

jag har ändrat min bakgrund kan ni se den nya?

.

ändrade planer .

Nope... visst blir det inte alltid som man tänkt sig! :p Mamma ringde ifrån affären och undrade vad jag ville ha så jag "beställde" godis, vaniljyoghurt med låg fettprocent, tranbär, linfrön och solrosfrön. Hon var på väg hem med pizza till familjen så nu har jag ätit middag och inte rört mig utanför lägenheten... bara gått i trapporna i vår lägenhet som enda "motion" :P Nu ska vi kolla på någon familje/barnfilm som heter Katten eller nåt och äta godis.
Kanske tar en tur på min crosstrainer lite senare, får se vad jag orkar. Mina kalorier ska iafl hållas, max 1500 idag så att jag får minska lite imorgon bara!
V

kaloritips .

Nu har jag ätit fyra bitar godis. Det var JÄTTEGOTT och jag längtar tills ikväll då jag ska äta godis :D SJÄLVKLART ska jag inte överstiga 1200kcal!

Jag ska strax gå ut och ta en promenad... gå ganska långt hade jag tänkt och förbränna lite gottigt! :) Sedan ska jag gå till ICA och handla lite NYTTIGT (plus mitt kvällsgodis).
Eftersom jag ska äta pizza till middag ikväll och sedan äta godis, kommer det gå på en himla massa hundra upp emot tusen kalorier. Jag ska därför (förutom att motionera) Äta så lite kalorier som möjligt i veckan för att kunna unna mig detta ikväll. Jag ska ju äta 1200kcal om dagen +- lite men det viktigaste är att veckans kalorier inte överstiger 8400kcal!


Därför ska jag äta som jag vill idag, frukosten blev sen så lunchen uteblir, och bra imorgon och resten av dagarna! :D

FLUMMIGT; MEN HOPPAS NI FÖRSTÅR :P



Ett väldigt bra tips för att enkelt hålla koll på kalorierna är att:
  • Dela upp varje måltid i ett bestämt antal kalorier. Ex. Jag kan äta 300 kcal till frukost, lunch och middag och sedan ha 300kcal till övrigt.  

  • För att slippa räkna kalorierna kan man dela upp dem i portionspåsar. Köper man ex. ett 500g paket med pyttipanna så kan man dela upp det i 200 kaloripåsar. Så vet man att varje gång man tar en sådan portion så är det 200 kcal.

  • Det är vad jag ska göra nu på ICA. Jag ska köpa massa linfrön, solrosfrön, tranbär och sånt och sedan när jag kommer hem ska jag dela in det i typ 200 kcal-påsar så att jag på morgonen har en färdig mix som jag kan hälla i en skål med vaniljyoghurt eller så. Då vet jag att min frukost inte överstiger 300 kcal. :D

Hoppas ni är med på vad jag menar, för det är verkligen en superbra grej att göra när man väl tagit sig tid att göra det! :D
Puss & Kram
V

femtioniokommanoll .

Hej darlings!
Jag har hittils bara hunnit äta frukost, gråtit till Opera's show och tittat lite på en romantisk komedi med pojkvännen... han var tvungen att gå till jobbet nu precis, så det blev inte hela filmen.
Imorse ställde jag mig på vågen och den visade 59,0 kg!!! WOOHO! Det går neråt! :D Igår blev det några extra kalorier då jag unnade mig en skål med hallon, en extra kopp te, 9 godisbitar och 2 geisha. :D Jag har aldrig avnjutit godisarna så mycket och de har aldrig smakat så bra innan... heeelt sinnes! Men jag är stolt över mig själv att det bara blev några få! :D
Nu ska jag vänta på att mina systrar och pappa kommer hem så att jag kan få prata lite med dom och se min ena systers skolfoton som har kommit på posten idag. Sedan blir det en powerwalk idag igen, men jag vet inte om jag orkar gå i två timmar som igår... kanske bara blir en timma idag.
Take care!
V



todays .

God kväll!

Nu har jag placerat mig i soffan och ätit middag. Min powerwalk gick jättebra, jag läste några utav era bloggar på min iphone samtidigt som jag gick, så det gick fort och blev en mil på två timmar.


Mitt dagsintag hittils ser ut som följande:

Brunch: 2st vetekaka med smör + 1 portion Pauluns flingor med mjölk = 520 kcal

Middag: 200g kycklinggryta + 50g wokade grönsaker + 2st wasa husman m smör = 414 kcal

Övrigt: 2st special-patroner (godis) + te med mjölk och suketter = 78 kcal

Träning: 551 kcal

 

Kalorier från mat: 1035

Kalorier från träning: 551

Summa: 484 kcal

 

 

Jag är väldigt nöjd med dagen, det är dock väldigt lite kalorier jag fått i mig idag, men jag tror att jag har krympt min magsäck i Alanya eller nåt för annars är jag hungrig hela dagen :S. men det är ju bara bra! :D

Jag kommer eventuellt ta en kopp te till eller äta lite chips eller så ikväll när pojken kommer hem från jobbet, men det kan jag lätt räkna in i mitt kaloriintag utan att få dåligt samvete! :D

 

 

Hur går det för er? Har ni något höstmål eller något ni ska klara/göra innan årets slut?
V


speaking of that .

... så är jag ute och tränar mig till en snyggare kropp just nu!
Talk to you later!
V

nystart .

Då var det dags för en nystart. Efter en period av alldeles för mycket viktpendlande så har jag nu bestämt mig för att göra vad som hittils har funkat bäst. Nämligen lagom.

SIST JAG GJORDE DENNA "DEFF" GICK JAG NER 6 KG PÅ EN MÅNAD!

Här är vad jag ska göra MINST till slutet på året 2011:
  • Äta 1200 kcal om dagenmax 8400 kcal i veckan. (Räknat efter ev träningsavdrag)

  • Motionera minst 4 gånger i veckan à minst 40 minuter.

  • Ta upp kontakten med min personliga tränare.

  • Vänja mig av med socker, suketter & liknande.

  • Väga mig varje morgon (då jag kan) men bara räkna måndagsvikt och tosdagsvikt. (eftersom vikten beror på mat, vatten, sömn, muskler och allt sånt).

  • Dricka minst två liter vatten om dagen.

  • Failar jag, så börjar jag om på deffen med en gång och inte typ "väntar till imorgon, dagen är ändå förstörd!"

  • Gå på 20-dagars-detox minst två gånger innan årets slut.

  • Börja tycka om att träna igen.

  • Få in goda vanor.

  • Be strong.
  • Väga 53kg innan Nyårsafton!

Visst... det är många punkter och många åtgärder, men de är inte så drastiska. Jag känner mig själv och drastiska åtgärder = totalfail. Tyvärr.
Jag hoppas verkligen att detta kommer göra susen för mig och min kropp. Som sagt var, senast jag körde på denna deff(fast åt godis typ varje dag och inte drack vatten) så gick jag ner från 58kg till 52 på lite mindre än en månad... Så jag borde ju verkligen klara det denna gången med lite bättre metoder! :)

NU KÖR VI!
V

borta bra men hemma bäst .

Hej alla mina darlings!

Nu är jag hemma igen och har förhoppningsvis fått sova av mig helt.. är fortfarande trött tyvärr!
Jag åkte ifrån Alanya i förrgår kl 03.00 på natten och hade då varit vaken sen typ kl 11,
onödig sovinformation:
... sov ca 20min (på en 2timmars-resa) i taxin till flygplatsen och sedan på första planet till och från i typ 30min. Sedan på planet från Istanbul till Göteborg. När jag kom hem fick jag några timmars sömn som tur var och sov från 15-18.30 och så från 00.30-12.30 idag.

Aja, igår åt jag:
Frukost: 1/3 Starbucks kycklingssallad + En stor kopp varm choklad med vispad grädde (STARBUCKS BÄSTA!!!)
Lunch: 1 Pannkaka med socker
Middag: 2 kycklingspett med ca 1.5dl ris och jordnötssås
Övrigt: Några godis-patroner

Min resa har varit helt otroligt underbar! Det känns extra skönt att veta att vi har en lägenhet att komma tillbaka till nu precis när vi vill. Bara flygbiljett är allt som behövs!
Igår efter frukost och lunch stod vågen på 59.2 och även imorse, så jag antar att den hade varit lite lägre om jag vägt mig direkt och sovit under natten. Men hur som helst har jag gått ner 1.8kg under min hets-semester!
Jag är sååå nöjd! Jag tror att det beror på att min kropp inte har panik-samlat på sig, utan fått regelbunden mat och fått njuta lite. När jag nojar mycket över vikten brukar det tyvärr bli så att jag går upp... som en protest utav min kropp! Men nu ska min kropp få se på nyttigheter :)
Skriver snart igen om min nystart!
V

soon .







V

femtioniokommafem .

God morgon!


Yeees, you heard me! Dagens vikt är alltså 59.5kg, vilket jag är sååå nöjd över! :)
Som jag skrev i detta inlägg innan jag åkte så var mitt mål att när jag kommer hem igen väga under 60kg. jag har lyckats!
Men dock vet jag verkligen inte hur  jag har lyckats med det eftersom jag har tillåtit mig själv att äta precis vad jag vill!


Mitt dagsintag dessa två veckorna har bestått utav:

Frukost: Honeypops / cocopops /milkshake och bröd

Lunch: Kycklingrulle / semit (turkiska sesambagels med nutella eller gladakon-ost) / nudlar vid regn

Middag: Kycklingsallad / Tonfisksallad / Mat på restaurang / Gryta med sallad / Burgerking / Pizza

Övrigt: Alkohol i mängder / Choklad i mängder / Ostar i mängder / Chips i mängder 
 



Nu har jag min sista dag i Alanya för denna gång och jag ska utnyttja den väl med middagar och shopping!
Vi hörs imorgon när jag är hemma igen!

Vi kan om vi vill!
V


bad weather .

Hej!


Nu har vi dåligt väder igårkväll, idag och våra två sista dagar här i Alanya. Tyvärr.
Resan börjar närma sig sitt slut och vi har haft det underbart här men det blir nog lättare att åka hem om det har varit dåligt väder i slutet.

Vikten är densamma plus minus något hekto och jag hoppas att konditionen har blivit lite bättre utav alla trappor och uppförsbackar vi har på vägen hem hit.





Hörs senare!
V


likes .










V

sextiokommasju .

Hej!


Nu ska vi gå ner till stranden efter en underbar frukost bestående av honeypops, mjölk, grönt äpple och banan! :)

Jag brände sönder mig igår på bröstet och armarna, så det blir ligga på mage idag med tröja på armarna. Och solskyddsfaktor 30.

Jag tänkte bara säga att trots min snart en och en halvveckas-frossa så har jag gått ner -0,3kg. Så det är väldigt skönt, trodde att jag skulle ha gått upp MÄNGDER!



Hörs sen!
V

längtan .









V

updatering .

Hej!

Jag har kommit på att jag aldrig har sett "det perfekta". Det finns många många fina tjejer och kroppar på stranden här, men av någon anledning ser jag det dåliga på dem. Självklart även det bra och fina, men de perfekta benen sitter på en ful rumpa osv. Rumpan och låren tycker jag är det viktigaste. När jag diskuterar kroppsideal och snygga kroppar med A & moster L, så har de helt andra ideal. De tycker att låren ska gå ihop och sånt... vilket jag absolut inte tycker är fint!



Förövrigt har jag det väldigt bra förutom att jag fick något som L sa heter Infanteria, som man får när ovanlåren går ihop när man är blöt. Mina lår har aldrig gått ihop så mycket tidigare, bara typ nuddat. När jag gick upp ur badet (havet) i förrgår sved det och brände något så fruktansvärt!! Det blev liite rödprickigt och kändes som jag hade klämt fast en brännmanet mellan benen typ! :( Men det försvann väldigt snabbt och jag känner inte av det alls nu.



Igår fyllde L 31 år och det firade vi med en presentöppning på sängen, som vanligt, följt utav en frukost på Starbucks, promenad till standen och sedan en galet god lunch på Elite restaurang och sedan en tonfisksallad hemma på balkongen följt utav en brakfest med våra miljonärsgrannar. Det var en underbar dag och kväll och L var jättenöjd! :)



Vi va inne och kollade på YR.no för att kolla vädret och det ser ut som att vi har tre soldagar kvar och tre regndagar, men det blir mysigt hur som helst!


Bara en vecka kvar på mina onyttigheter
V

slappdag .

Hej darlings!

Jag saknar min familj otroligt mycket, men det är ändå skönt att vara hemifrån så att man uppskattar mer vad man har. Idag vaknade vi halv tolv tror jag klockan var och då åt jag hallonyoghurt och cocopops med mjölk, efter det gick vi till standen vid 13-tiden och låg till halv fem. Då handlade vi och sen åkte hem och slappade. På stranden tog jag en kebabrulle... GOTT! Nu har vi precis ätit mat och det blev samma rätt som första kvällen.

Imorgon blir det träning för mig och L, vi ska ta en timmes promenad imorgon bitti och sedan gå hem, äta frukost och gå till standen tidigt. :)



Förlåt om jag är så othinspirativ just nu, men jag har semester och ska köra en stenhård deff när jag kommer hem!
V

dagens .


'








V

RSS 2.0